MariborBMW Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 A si že sprobal ta princip oz način vezave porabnika na can bus?? Jaz sem ga lani na žico od glavne luči zalotal (rele), pa dela brez problema (po pravici sva ga s sosedom skupaj montirala, za kar sem mu hvalažen) . Namontiral pa sem SW. Po pravici povedano sem kupil zaradi tega, da sem bolj opazen. Sem pa ponoči bil malo razočaran. Ni neke velike razlike, le vidni kot v širino ti malenkost poveča...
Kmet2 Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Jaz sem ga lani na žico od glavne luči zalotal (rele), pa dela brez problema (po pravici sva ga s sosedom skupaj montirala, za kar sem mu hvalažen) . Namontiral pa sem SW. Po pravici povedano sem kupil zaradi tega, da sem bolj opazen. Sem pa ponoči bil malo razočaran. Ni neke velike razlike, le vidni kot v širino ti malenkost poveča... Kupi špic lampe,lepo svetijo v dolžino.....
sayo Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Givi dodatne lampe kar lepo zgledajo, pa še u TCju bodo imeli 30 % popusta u kratkem
u-r-o-s Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Sam Touratech so pa ze skor kot original cena, pa niso mi vsec s tistimi ALU oklepi. So pa ok ker je in opcija LED in xenon
firbec Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Se zahvaljujem za vaše predloge, ste se močno potrudli. Vrjetno bom šel kupit tiste Givi dodatne luči v TC. Hvala vsem.
poggy Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 To je res, da vizualno niso tak sexy, samo so pa bolj trpežne... Plastika bistveno hitreje poči, pa tudi same luči so Helline, tako da kakovost zagotovljena...
Kmet2 Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Givi dodatne lampe kar lepo zgledajo, pa še u TCju bodo imeli 30 % popusta u kratkem givi_trekker_lights_s310.jpg Iste ma žena na F700GS in so in cenovno zelo ugodne.
MariborBMW Objavljeno April 4, 2013 Opozori Objavljeno April 4, 2013 Kupi špic lampe,lepo svetijo v dolžino..... Saj mislim, da se te imenujejo "špiclampe". Te mam namonitrane...
Davorin Objavljeno April 4, 2013 Opozori Objavljeno April 4, 2013 Mislim, da je to čist umestno vprašanje za BMW forum:) Kmet, kje pa ti tako zgodaj začneš delat in kje ti tako dobro plačajo? Baje obstajajo neki nosilčki za te lučke, ki jih montiraš tam nekje ob strani nosu-v primeru, da nimaš cevne zaščite. Kje bi se pa našla cevna zaščita za navadnega GS08, ki ne bo te "neprivlačne" mat barve?
krucymucy Objavljeno April 4, 2013 Opozori Objavljeno April 4, 2013 (popravljeno) Na pa mam starinski motor. Predvsem vizuelno je tale 2013 bojši, itak pa je boljši na vseh področjih. Drugo leto ... Popravljeno April 4, 2013. Popravil krucymucy
BelaStrela Objavljeno April 4, 2013 Opozori Objavljeno April 4, 2013 Nosilčke se dobi lahko od BMWja, so okol 100 eur in so iste farbe kot tisto cevovje okol GSa...
Kmet2 Objavljeno April 4, 2013 Opozori Objavljeno April 4, 2013 Mislim, da je to čist umestno vprašanje za BMW forum:) Kmet, kje pa ti tako zgodaj začneš delat in kje ti tako dobro plačajo? Baje obstajajo neki nosilčki za te lučke, ki jih montiraš tam nekje ob strani nosu-v primeru, da nimaš cevne zaščite. Kje bi se pa našla cevna zaščita za navadnega GS08, ki ne bo te "neprivlačne" mat barve Na BMW servisu
Snečer Objavljeno April 4, 2013 Opozori Objavljeno April 4, 2013 Kaj ti si v tretji izmeni? :grrr pik1 in BelaStrela 2
Kmet2 Objavljeno April 4, 2013 Opozori Objavljeno April 4, 2013 Kaj ti si v tretji izmeni? :grrr Jp za 1april in ostale praznike,zato pa sem tako dobro plačan :grim pik1 1
Rocky Objavljeno April 4, 2013 Opozori Objavljeno April 4, 2013 Snecer, prvo in drugo izmeno pa ima plačano na M.S. v vseh rubrikah o BMW GS-u. :grim :yes:
bmwr1200gs Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 ta zadeva špila brez problemov....večji problem je najti taprav drat v tistem šopu.... Tu je povezava, poglej meni dela ok. http://www.r1200gs.info/howto/relay.html skalaprava in Kmet2 2
jezerski Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Kupujem bmw r 1200 gs, ve kdo kaj mogoče o tem motorju: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6303998&show=1 hvala in lp
dromomaniac Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Kupujem bmw r 1200 gs, ve kdo kaj mogoče o tem motorju: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6303998&show=1 hvala in lp cena se mi zdi malenkost pre visoka, pa kilometrov ima zelo malo..preveri, če je bil uvožen!!
Kmet2 Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 cena se mi zdi malenkost pre visoka, pa kilometrov ima zelo malo..preveri, če je bil uvožen!! Uvožen uvožen,kar pa ne pomeni ,da je slab!! Videt je vredu,lepo ohranjen in vzdrževan Se pa strinjam cena je
dromomaniac Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Uvožen uvožen,kar pa ne pomeni ,da je slab!! Videt je vredu,lepo ohranjen in vzdrževan Se pa strinjam cena je ne, res je. ponavadi pa tujci kar šopajo kilometre na gs-ih in 2000 km na leto je nekam malo. ni pa nujno, da je uvožen in ni nujno, da so km zbiti.
THOMPSON Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Maš izjeme pri nas in tudi v tujini glede kilometrov! Poslovni partner v Italiji ima ene par (!!!!) BMWjev. Vsakega vozi, dokler se ga ne naveliča in presede na novi model (ne modelno leto). Starega ne proda, prostora ima dovolj, denarja zaenkrat še preveč.... Pri njemu v garaži sem videl večino meni poznanih BMW modelov zadnjih 30 let, vključno z r100gs Dakar iz 80let . Mimogrede, novega GS1200 mu še niso dostavili zaradi nekih "molto problema distributa al nekaj podobnega) THOMPSON 1
BelaStrela Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 Fantje, štala. Motor je stal 14 dni. Gor je bil nosilec za navigacijo z napajanjem, navigacija NI bila pritrjena gor (ekranček mamo doma v predalu). Kmet pravi, da tokokrog ni bil sklenjen, torej zadeva ne bi smela žret štroma. In kljub vsemu je bil akumulator danes prazen in motor ni vžgal. Js sm jih že slišala, da bom mogla dt k novemu. Se posipam s pepelom, ker nisem (nismo?) verjeli Janu. In zdej? Kaj je za nrdit? Kirič pravi, da je zadeva vezana na +15 (?) pa očitno ni.
Davorin Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 To je pa tudi bedno. Jaz ga še nisem zvezal ampak ne razumem zakaj bi se zaradi tega sploh lahko spraznil?!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se