biker77 Objavljeno Maj 16, 2013 Opozori Objavljeno Maj 16, 2013 komot daš dvojko gor..ne boš razočaran pomoje
cb1300 Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 Sm si dal mal dela.....da ne bom enak vsakemu drugemu motorju na cest :-) krucymucy in Kmet2 2
OKigor Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 če koga zanima lonec MASS za GS-a , krajša verzija za modele brez stranskih kovčkov, daljša pa tudi za adventure bmw R 1200 GS ( 2004).wmv
kasti Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 Včeraj imel priliko vozit GS 2013 (hvala Blaž!). Motor je "topšit", vse se dogaja tam nekje do dobrih 5k obratov, je še bolj vodljiv kot predhodnik, ima boljše zavore, boljši sedež.... skratka proti predhodniku se mi zdi vse kakše nivo ali dva boljše. krucymucy, jami65 in Pips 3
cb1300 Objavljeno Maj 23, 2013 Opozori Objavljeno Maj 23, 2013 Tkole je izpadlo......še nekaj malenkosti je v planu, ampak......mi je bolj všečno kot sivina :grim MariborBMW, Kmet2, RobiRoberto in 2 others 5
kasti Objavljeno Maj 23, 2013 Opozori Objavljeno Maj 23, 2013 Tkole je izpadlo......še nekaj malenkosti je v planu, ampak......mi je bolj všečno kot sivina :grim A to si delal s folijo? Če da, s katero in ali je postopek zapleten?
cb1300 Objavljeno Maj 23, 2013 Opozori Objavljeno Maj 23, 2013 A to si delal s folijo? Če da, s katero in ali je postopek zapleten? S folijo hexis, navadil sem se na youtube......zapleteno....hm....rekel bi bolj dolgotrajno, če delaš prvič. Pršl me je 15€ pa 4ure :-)
bosa Objavljeno Maj 23, 2013 Opozori Objavljeno Maj 23, 2013 Tkole je izpadlo......še nekaj malenkosti je v planu, ampak......mi je bolj všečno kot sivina :grim :notworthy: :notworthy:
krucymucy Objavljeno Maj 23, 2013 Opozori Objavljeno Maj 23, 2013 Tkole je izpadlo......še nekaj malenkosti je v planu, ampak......mi je bolj všečno kot sivina :grim Dobr zgleda! Še une dve plastike pod rezervoarjem obleči v modro pa bo Si mi pa dal idejo s tole folijo. BelaStrela 1
cb1300 Objavljeno Maj 24, 2013 Opozori Objavljeno Maj 24, 2013 (popravljeno) Dobr zgleda! Še une dve plastike pod rezervoarjem obleči v modro pa bo Si mi pa dal idejo s tole folijo. ne ne....tko lepš izpade......mislil dat carbon.....pa je tkole najbolš....včer na tank dal še od adv belo nalepko r1200.......top sh.. :-) Ps......ima kdo za prodat plastični ščitnik cilindrov.... Popravljeno Maj 24, 2013. Popravil cb1300
biker77 Objavljeno Maj 24, 2013 Opozori Objavljeno Maj 24, 2013 tega ne, mam pa jest kup železja (ščitniki motorja in givi nosilci kovčkov)..valjajo se mi..prideš in odpelješ.. cb1300 in Kmet2 2
cb1300 Objavljeno Maj 24, 2013 Opozori Objavljeno Maj 24, 2013 tega ne, mam pa jest kup železja (ščitniki motorja in givi nosilci kovčkov)..valjajo se mi..prideš in odpelješ.. evo me po šihtu :-)
pohajač Objavljeno Maj 25, 2013 Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 Tkole je izpadlo......še nekaj malenkosti je v planu, ampak......mi je bolj všečno kot sivina :grim lepo...če te pa zanima zadnji blatnik pa se kr javi
cb1300 Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Včeraj sprobal, kako se obnese gretje ročk......sicer je ta dodatek v dobi globalnega segrevanja popolnoma odveč......ampak..... igorkr in Kmet2 2
u-r-o-s Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 Kako je sedaj s priklopom dodatnih LED luci na gs-a letnik 2008. Ce jih vezem na kratko luc preko releja , tega pa direktno na aku, ali bo imel CAN BUS kej proti?
DanAja Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 Ima že kdo od vas v uporabi Metzeler Tourance Next? Predvsem me zanima, kako se obnesejo na mokrem asfaltu. Očitno letos na Dolomitih ne bo suhe ceste....
MariborBMW Objavljeno Junij 1, 2013 Opozori Objavljeno Junij 1, 2013 Ima že kdo od vas v uporabi Metzeler Tourance Next? Predvsem me zanima, kako se obnesejo na mokrem asfaltu. Očitno letos na Dolomitih ne bo suhe ceste.... Odlično. Najbolše gume do sedaj. Res pa je, da so tudi ostali letos ponudili novosti. Ampak, next so res razred pred ostalimi, ki sem jih vozil do sedaj.
MariborBMW Objavljeno Junij 1, 2013 Opozori Objavljeno Junij 1, 2013 Ima že kdo od vas v uporabi Metzeler Tourance Next? Predvsem me zanima, kako se obnesejo na mokrem asfaltu. Očitno letos na Dolomitih ne bo suhe ceste.... Vidim, da imaš v kobilarni K1200 GS? A si načrte pri BMW-ju vkradel, pa maš prototip :-) :-)p DanAja 1
DanAja Objavljeno Junij 1, 2013 Opozori Objavljeno Junij 1, 2013 MariborBMW, hvala za opozorilo. Brzina pač. Upam res, da bom z gumami zadovoljen. Mi je šef pri Motorjetu enako informacijo dal.
cb1300 Objavljeno Junij 2, 2013 Opozori Objavljeno Junij 2, 2013 Živjo, ali ima kdo montiran chrash bar sw motech .....sem dal na motor in se mi zdi hudičevo nizko oz nevarno da bi nasedlo.....ali je vsaj tako visoko, da prej podrajsajo tačke, da imaš vsaj eno opozorilo preden nasedeš na železje katero se ti ne preklopi :-(
MariborBMW Objavljeno Junij 2, 2013 Opozori Objavljeno Junij 2, 2013 Živjo, ali ima kdo montiran chrash bar sw motech .....sem dal na motor in se mi zdi hudičevo nizko oz nevarno da bi nasedlo.....ali je vsaj tako visoko, da prej podrajsajo tačke, da imaš vsaj eno opozorilo preden nasedeš na železje katero se ti ne preklopi :-( Do not worry, be happy :-) Kmet2 1
kasti Objavljeno Junij 2, 2013 Opozori Objavljeno Junij 2, 2013 Živjo, ali ima kdo montiran chrash bar sw motech .....sem dal na motor in se mi zdi hudičevo nizko oz nevarno da bi nasedlo.....ali je vsaj tako visoko, da prej podrajsajo tačke, da imaš vsaj eno opozorilo preden nasedeš na železje katero se ti ne preklopi :-( Jaz imam montiran SW Motech crash bar; do sedaj niti enkrat nasedel oz. popraskal, zadnja guma vožena do konca (Tourance EXP).
Kmet2 Objavljeno Junij 2, 2013 Opozori Objavljeno Junij 2, 2013 Živjo, ali ima kdo montiran chrash bar sw motech .....sem dal na motor in se mi zdi hudičevo nizko oz nevarno da bi nasedlo.....ali je vsaj tako visoko, da prej podrajsajo tačke, da imaš vsaj eno opozorilo preden nasedeš na železje katero se ti ne preklopi :-( No vse so ti povedali že fantje,jaz ti pa lohk še bolj podrobni........prvo zbrusiš centralno stojalo,šele zatem pridejo na vrsti preklopne tačke,če pa prideš do chrash barov boš pršu pa tud do malin oz .greš v maline
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se