Kmet2 Objavljeno September 5, 2013 Opozori Objavljeno September 5, 2013 GSA sem več vozil, eno poletje, GS pa precej manj. A to sem pa nekaj bral,ko so te lovil po Sloveniji,ko ga nisi hotel vrniti solorider 1
Žan96 Objavljeno September 5, 2013 Opozori Objavljeno September 5, 2013 A to sem pa nekaj bral,ko so te lovil po Sloveniji,ko ga nisi hotel vrniti Lovil so ga k ni meu občutka za gas, pr žabi more ročko skor za 360° obrtn da loh spele
trojan69 Objavljeno September 5, 2013 Opozori Objavljeno September 5, 2013 (popravljeno) Lovil so ga k ni meu občutka za gas, pr žabi more ročko skor za 360° obrtn da loh spele Pravi mulac na 125-ki Piz....da praktično nobene pametne teme, ki bi jo blo vredno sledit ni več na Motosvetu....samo nabijanje, podjebavanje (me boli k. tud če je kao v hecu), sproščanje frustracij pa bluzenje....fak bolš da spizdim dol z tega foruma, preden še mene potegne not :glare: P.S.-aja pa čist me B.K. če sem offtopic Popravljeno September 5, 2013. Popravil trojan69 dromomaniac, macak333, TakeALookAround in 3 others 6
Bremzer Objavljeno September 5, 2013 Opozori Objavljeno September 5, 2013 Pravi mulac na 125-ki Piz....da praktično nobene pametne teme, ki bi jo blo vredno sledit ni več na Motosvetu....samo nabijanje, podjebavanje (me boli k. tud če je kao v hecu), sproščanje frustracij pa bluzenje....fak bolš da spizdim dol z tega foruma, preden še mene potegne not :glare: P.S.-aja pa čist me B.K. če sem offtopic Star pregovor,"najprej pometi pred svojim pragom",če bi bil ti kaj boljši te nebi imel že ca eno leto na ignore ! !
Žan96 Objavljeno September 5, 2013 Opozori Objavljeno September 5, 2013 Pravi mulac na 125-ki Piz....da praktično nobene pametne teme, ki bi jo blo vredno sledit ni več na Motosvetu....samo nabijanje, podjebavanje (me boli k. tud če je kao v hecu), sproščanje frustracij pa bluzenje....fak bolš da spizdim dol z tega foruma, preden še mene potegne not :glare: P.S.-aja pa čist me B.K. če sem offtopic Malo za hec malo zares, nč osebnega
dstrav3 Objavljeno September 30, 2013 Opozori Objavljeno September 30, 2013 Če ima morda kdo za prodat ogledalo se priporočam .. motor je letnik 2006, lahko je tudi polomljeno, le da je steklo celo..
biker77 Objavljeno September 30, 2013 Opozori Objavljeno September 30, 2013 Bom pogledal. Prejsnjic sm ga vidu na eni polici
u-r-o-s Objavljeno Oktober 1, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2013 Kako je kaj s servisi pri teh zadevah, olje pa filter je stalnica, kaj pa ostalo? Ma kdo kakšne podatke kaj se pri določenih km postori?
krucymucy Objavljeno Oktober 1, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2013 Tule imas ...http://www.r1200gs.info/R1200GS-Maintenance-Schedules.pdf Kmet2 1
krucymucy Objavljeno Oktober 1, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2013 Bom pogledal. Prejsnjic sm ga vidu na eni polici A cel?
biker77 Objavljeno Oktober 1, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2013 A cel? steklo je bilo celo..ampak zdej ga ne najdem več..drgač pa odlomlen spodi..
krucymucy Objavljeno Oktober 1, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2013 Plastika sem mislu, moj je spraskan ...
Kmet2 Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Če ima morda kdo za prodat ogledalo se priporočam .. motor je letnik 2006, lahko je tudi polomljeno, le da je steklo celo.. Mam doma v Kočevju,če se spomnem ti prinesem,levega in desnega,snel sem jih čisto nova,ker sem jih jaz zamenjal in dal gor od F650GS
u-r-o-s Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Mam doma v Kočevju,če se spomnem ti prinesem,levega in desnega,snel sem jih čisto nova,ker sem jih jaz zamenjal in dal gor od F650GS Od tanovga, "ovalne"? So štange in navoj enake? Sem že tudi razmišljal v tej smeri, ker ti okrogli niso ravno vrhunec lepote
solorider Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Mam doma v Kočevju,če se spomnem ti prinesem,levega in desnega,snel sem jih čisto nova,ker sem jih jaz zamenjal in dal gor od F650GS še sreča, da imaš levega in desnega :naughty: BelaStrela in krucymucy 2
krucymucy Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 še sreča, da imaš levega in desnega :naughty: Enega bi jst rabil no, ni vazno za na katero stran. solorider 1
krucymucy Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Danes sem bil na servisu. V ceno servisne storitve je zajeta sinhronizacija vzbrizgov in diagnostika morebitnih napak. Ni poceni, ceprav sem pred leti za eno drugo znamko dal ravno toliko, pa ravno tako niso naredili nic oz. se manj.
krucymucy Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 (popravljeno) full ... Popravljeno Oktober 2, 2013. Popravil krucymucy
TakeALookAround Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Ma dej, se pr Yamahi je skupno povprecje ene 400 flik.
krucymucy Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Ma versysa sploh na servis ni treba peljat.
Kmet2 Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Ma versysa sploh na servis ni treba peljat. Valda,če je za enkratno uporabo,motor iz praška
Bremzer Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Danes sem bil na servisu. V ceno servisne storitve je zajeta sinhronizacija vzbrizgov in diagnostika morebitnih napak. Ni poceni, ceprav sem pred leti za eno drugo znamko dal ravno toliko, pa ravno tako niso naredili nic oz. se manj. servis.jpg Nerazumem kaj bi rad pokazal s tem računom saj je več kot polovoca MATERIJAL in voziš BMW-eja ne Korejca pa še za Korejca z nastavitvijo ventilov in to vse kar so ti naredili bi plačal več !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se