c3c Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Danes sem bil na servisu. V ceno servisne storitve je zajeta sinhronizacija vzbrizgov in diagnostika morebitnih napak. Ni poceni, ceprav sem pred leti za eno drugo znamko dal ravno toliko, pa ravno tako niso naredili nic oz. se manj. servis.jpg dej če mas bmw maš dnar .no tko nej bi blo hahahahahahha
kasti Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Če koga zanima... naprodaj imam originalni znižan GEL sedež za R1200GS (made by tapetništvo Kermavnar). Sedež je praktično nerabljen. Več info na PM.
BelaStrela Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Men se zdi ta servis zelo poceni, še posebi ker je Majda obračunala. Mimgrede, a ne bi mogla bit nastavitev ventilov v "BMW servis"? Zakaj pa skrivaš kilometre? A maš Z750 al kaj?!
TakeALookAround Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Tole k o stroskih debatirate....najbols je,da se primerja kok te pride vse skupej za 20 jurjev kilometrov,al pa 10 recimo,za tiste,ki se mn vozjo A mamo ksno tako temo?
cb1300 Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 jest samo 1x peljal priznanemu bmw mojstru v domačo garažo......in mi je bilo žal.......za isti denar kot bi plačal v grosuplju uradno, z zabeleženo zgodovino v BMW bazi...... basbas 1
krucymucy Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 (popravljeno) Nerazumem kaj bi rad pokazal s tem računom saj je več kot polovoca MATERIJAL in voziš BMW-eja ne Korejca pa še za Korejca z nastavitvijo ventilov in to vse kar so ti naredili bi plačal več ! Pokazal bi rad, da ni servis nic drazji kot za kako bolj levo firmo. Royal (voznik honde) je v tej temi nedolgo nazaj natolceval, da pozna nekoga, ki je placal redni servis 1.200€ Sedaj razumes? Popravljeno Oktober 3, 2013. Popravil krucymucy TakeALookAround, Gregc in Kmet2 3
MihaGS Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Kolk lepo majčko sem dobil, iiiiiiiiii...! krucymucy, jami65, Gregc in 1 other 4
krucymucy Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Črke ti bodo stran padle. LP Snecer Gregc, Robson, BelaStrela in 4 others 7
royal Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Pokazal bi rad, da ni servis nic drazji kot za kako bolj levo firmo. Royal (voznik honde) je v tej temi nedolgo nazaj natolceval, da pozna nekoga, ki je placal redni servis 1.200€ Sedaj razumes? leva firma? ...natolcevanje "bil tudi oglas na avto netu dokazano z to navedbo" si pa res en
krucymucy Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 Ni dvakrat za reci, da nisi ti oddal tistega oglasa.
papez47 Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 Tole k o stroskih debatirate....najbols je,da se primerja kok te pride vse skupej za 20 jurjev kilometrov,al pa 10 recimo,za tiste,ki se mn vozjo A mamo ksno tako temo? stroške, mopeda NIMAM zato, da bi šparov. Če bi hotu šparat - ga NE bi mel. 1x na let na servis - če je treba al pa ne, 1x na let nove gume - če je treba al pa ne, zavarovanje registracija in vinjeta, pa benza kolkr se vozm. Kok me pride na leto? Mam spravljene račune, pa jih do sedaj niti pod razno nisem seštaval. Pa jih tudi ne mislim. MariborBMW in Dark 2
CeneR Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 Tole k o stroskih debatirate....najbols je,da se primerja kok te pride vse skupej za 20 jurjev kilometrov,al pa 10 recimo,za tiste,ki se mn vozjo A mamo ksno tako temo? Lp 100k km okvirni izračun velja za Ktm.Bmw ima za cca 20% manjšo porabo. stroški presežejo za dobrih 10% nabavne vrednosti motorja. -gorivo 10.150,00 (7l/100km) -servisi 3.000,00 (10 servisov ) -gume 2.300,00 (10 kpl) Cene TakeALookAround, skalaprava, Kmet2 in 2 others 5
Popularna objava MariborBMW Objavljeno Oktober 4, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 stroške, mopeda NIMAM zato, da bi šparov. Če bi hotu šparat - ga NE bi mel. 1x na let na servis - če je treba al pa ne, 1x na let nove gume - če je treba al pa ne, zavarovanje registracija in vinjeta, pa benza kolkr se vozm. Kok me pride na leto? Mam spravljene račune, pa jih do sedaj niti pod razno nisem seštaval. Pa jih tudi ne mislim. Točno tako... Če je dnar greš, če ne, odpade. Tu se pogovarjate, kako je kateri motor cenejši, dražji, boljši, slabši... Ma to meji na debilizem. Tisti, katerega imaš, ga furaš. Pa ostale pustiš na miru... Glede prilepljenih računov v bistvu ne vidim nič slabega, saj lahko primerjamo, ali so koga od nas nategnili. Tisti, ki imate druga kljuseta, pa brezveze tukaj razpravljate o stroških svojih servisov. Kaj meni pomagajo Hondin stroški, če je nimam. In obratno, kaj koga moti če je bemfl cenejši/dražji ?? MihaGS, Dark, Mia in 7 others 10
dromomaniac Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 Adventure 2014.. jami65, basbas, sayo in 6 others 9
MariborBMW Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 Oni SMB barve je tako dober. Uh..... sayo in krucymucy 2
corser Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 Še uber meglenke gor (raje kako več) pa bo
motolover Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Ta stare v salonih bodo težko spravili v promet (brez velikih popustov).
TakeALookAround Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Vojasko zelen zgleda cist zajeban.
netopir1930 Objavljeno Oktober 9, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 Če kdo rabi imam za prodat originalni izpuh (samo zadnji lonec brez krivin) za BMW R 1200 GS ADVENTURE letnik 2008. Cena: 100,00 €
dstrav3 Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Kupim originalni zadnji kovček ter nosilec, če kdo prodaja, ali poza koga ki ima za prodat se priporočam, tiste ki prodajajo GS-e na avto.net-u sem že preklical, ampak nihče ne proda samo kovčka... Hvala
BMWflar Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Men se zdi ta servis zelo poceni, še posebi ker je Majda obračunala. Mimgrede, a ne bi mogla bit nastavitev ventilov v "BMW servis"? Zakaj pa skrivaš kilometre? A maš Z750 al kaj?! To je res-men v vseh teh letih Majda ni dala niti centa popusta niti za kavo na njihovem avtomatu ko sem tam po 3 ure sedel in čakal da končajo servis.
Kmet2 Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 To je res-men v vseh teh letih Majda ni dala niti centa popusta niti za kavo na njihovem avtomatu ko sem tam po 3 ure sedel in čakal da končajo servis. Nisi ji bil všeč,jaz sem dobu tud kosilo poleg kavice in prijetnega klepeta
TakeALookAround Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Lahko se nekateri pregovarjate o debilnosti sestevanja stroskov in podobno....zakaj pa nebi smel mene recimo to zanimat? Se z veseljem vozim in na zalost motor ni edini strosek, zato je kar pomembno pri vsakodnevnih stroskih kok je treba za motor prstimat. Ker ce lahko prstimam samo jurja pa pol namest 3, se bom z veseljem vec vozil z tistim, za keterega je treba manj na stran dat...Za Yamaho ne bom spreseval, ce jo sam vozim, seveda bom za druge uprasal...? Ce ti pa smrdi, da se to pogovarjamo v BMW temi, je pa to tvoj problem. Ne vem zakaj se zbada predvsem BMWjase, to vi veste, ker vas boli :grim , ampak verjetno se je z nekim razlogom to zacel, pa me pac zanima kaksne so te stevilke, ce so res tok grozne. :grrr PS: Cene, hvala.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se