Luka66 Objavljeno Marec 26 Opozori Objavljeno Marec 26 pred 36 minutami, MARE 65 pravi: Das Avto Die deutsche Arbeitsweise ☹️ vsaj delal je pa res BP 120k km in imel še prve OEM diske in prve disk ploščice bile pa res ploščice že blizu konca.....sem zelo lepo vozu, ne tko k na dveh kolesih 😉
franc Objavljeno Marec 27 Opozori Objavljeno Marec 27 Kako pa na "novem" narediš priklop elektrike za kljuko? lp
Luka66 Objavljeno Marec 27 Opozori Objavljeno Marec 27 pred 2 urami, franc pravi: Kako pa na "novem" narediš priklop elektrike za kljuko? lp Pri električni inštalaciji je zraven modul, jih je veliko različnih, odvisno ka jse rabi, da ni problemov z "možgani" avta, tega priključiš na avto inštalacijo, lahko, da ima avto konektorje že tovarniško pripravljene, ta ni imel in je bilo potrebno vleč dodatna vodnika napej do stalnega napajanja....odvisno, kaj se rabi in kakšna je vtičnica zadaj, ta je 13 polna, da ima možnost stalnega napajanja ob kontaktu, za napajanje hladilnik, ob vleki kamp prikolice.... in še druge možnosti, kontrolke za žmigavce prikolice delajo, rikverc luč, itd.....za navadno prikolico, npr. s 7 polnim vtičem pa se da vmes reducir. franc 1
Luka66 Objavljeno Marec 27 Opozori Objavljeno Marec 27 pred 1 uro, Zivnorc pravi: ...kako pa potem s "homolomo"? V tem primeru, bo prodajalec VW, kjer sem kupil avo in je tudi montiral vlečno na mojega, ter prodal avto tudi sinu, napisal še eno izjavo o skaldnosti vgradnje za isto št, vlečne kljuke,...... bi se pa dalo v tem primeru, ko sem že imel izjavo o vgradnji na enak avto, tudi kaj "spalamuditi" s kakim programom in prirediti že izdano potrdilo (samo sprememba VIN in datuma vgradnje 😉), ki sem ga imel za moj VW, vendar ni bilo potrebno.....pač njihova dobra gesta in + za "dobre odnose" v prihodnje, nič jih ne stane, brez te izjave se težko vpiše vlečno kljuko v homologacijski kartonček. Neki podobnega k pri montaži izpušnih loncev, pri bajkih.....
smasher Objavljeno Avgust 5 Opozori Objavljeno Avgust 5 Kaj taspodnji del kljičavnice kjer je kontakt je dokaj standardni ali ima vsak proizvajalec svojega (za starejše motorje) (sicer motor letnik 2016, samo tehnologija ključavnice v rangu 70 let, se ga z lahkoto s kosom žičke vžge)
Darko3g Objavljeno Avgust 11 Opozori Objavljeno Avgust 11 Včeraj sem že drugič uspel zlomiti vijak, ki drži prestavni pedal (92151 na sliki). Vijak je M10x1,25, 54 mm dolg, vijak gre skozi vse te elemente, nato se zavije v nosilno ploščo (cca 5mm debelo - med podložko 92200 in matico 92015B in na koncu pričvrsti s to kontra matico 92015B. Zlomil se je na začetku nosilne plošče. Na srečo sem ga našel na cesti, ker sem bil ravno pred semaforjem, odstranil sem podložke 92200 in privil vijak nazaj v nosilno ploščo - ravno cca 4 mm navoja. Do doma sem se pripeljal brez težav, zanima pa me, zakaj se ta vijak lomi. Obremenitve gotovo niso tako velike, kvečjemu utrujenost zaradi vibracij. Kugelschreiber 1
Buschi Objavljeno Avgust 12 Opozori Objavljeno Avgust 12 Si slučajno v drugo namontiral INOX vijak? Kugelschreiber 1
BRANE Objavljeno Avgust 12 Opozori Objavljeno Avgust 12 se odšraufa, pol se malo odvije, pa se zvije in tako naprej..
Buschi Objavljeno Avgust 12 Opozori Objavljeno Avgust 12 Če ima novo varovalno matico, se nima kaj odvit !
raza Objavljeno Avgust 12 Opozori Objavljeno Avgust 12 Če je navoj malce predolg in ne gre v celoti v nosilno ploščo okvirja se na delu, ki gleda iz nosilne plošče pojavi zarezni učinek navoja. Ta povzroči lom. Original vijak ima verjetno točno dimenzijo stebla od glave pa do zadnje brazde in se tako z ustrezno zračnostjo med elementi privije do konca v nosilno ploščo z določenim momentom, nato se vijak pridrži in pričvrsti varovalno matico na drugo stran nosilne plošče.
Rok8 Objavljeno Avgust 16 Opozori Objavljeno Avgust 16 Pozdrav. Lotil bi se throttle body sync narediti na FJR1300 pa seveda nimam aparature. Kje ste to kaj kupovali ali še bolje bi imel kdo za posoditi za en vikend v okolici NM. Seveda se primerno oddolžim s pivom ali evri
motom Objavljeno Avgust 20 Opozori Objavljeno Avgust 20 Kje bi poceni dobil Motul 5100 10w30, ker ga na motorna olja nimajo več?
Rok8 Objavljeno Avgust 22 Opozori Objavljeno Avgust 22 Kakšen shopster je bil ponavadi kar konkurenčen če imajo...
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 22 Opozori Objavljeno Avgust 22 Ob 20. 8. 2024 ob 6:12, motom pravi: Kje bi poceni dobil Motul 5100 10w30, ker ga na motorna olja nimajo več? Zdaj ne vem, če je to poceni. https://www.mimovrste.com/ostala-olja/motul-olje-4t-5100-ester-10w30-1l motom 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se