Skoči na vsebino

Novi predsednik/ca R SLO (2022)

Novi predsednik RS 2022  

24 članov je glasovalo

1. 1. volitve drugi krog

• Anže Logar
      2
    • Nataša Pirc Musar
      7
    • še ne vem
      0
    • ne bom glasoval
      1

Priporočene objave

Objavljeno
pred 7 minutami, bladerunner pravi:

Tule se pa kar strinjam s tabo. Tudi sam menim, da bi bil čas, da se stranka SDS malo prevetri. Verjetno bi bil res že čas, da JJ prepusti vodstvo stranke mlajšemu kadru in Anže bi bil več kot primeren kandidat za to funkcijo. JJ pa bi kot častni predsednik stranke postal stric iz ozadja. 

to to...kučan2 :D

• Haha 1
Objavljeno
pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

to to...kučan2 :D

Hehe, tudi desnica ima pravico, da ima kakega strica iz ozadja. :)

Objavljeno
pred 23 minutami, bladerunner pravi:

Hehe, tudi desnica ima pravico, da ima kakega strica iz ozadja. :)

sj jih ma, nč bat. Le ta desni majo mal več svetniškega sija nad glavo, sam to je razumljivo glede na pripadnost in usmeritev :D

Objavljeno
pred 1 uro, bladerunner pravi:

@DAMI34je zadnjič napisal, da se pod temo lahko pljuva po kandidatih, ne pa žali sogovornikov ali spušča na osebni nivo. Ne obešaj se za nekaj, za kar ni nobenega razloga. 

Ok.

Ne vem kdo lahko voli čoveka, ki mu je Janez idol. Pa ne spet levi in desni. Tudi na desni so pametni, samo počasi izumirajo. - Hvalica R.I.P.

Objavljeno
pred 36 minutami, ftp pravi:

Ok.

Ne vem kdo lahko voli čoveka, ki mu je Janez idol. Pa ne spet levi in desni. Tudi na desni so pametni, samo počasi izumirajo. - Hvalica R.I.P.

Kdor hoče ga voli...ko voli nek izvoli, dokler je za vse placa go for it :P

Objavljeno
pred 52 minutami, ftp pravi:

Ok.

Glej @ftp, jaz lahko vprašanje samo obrnem. Ne vem kdo lahko voli človeka, ki mu je Milan idol? Problem naše družbe je ta, da bi radi vsi vsiljevali nekomu drugemu naš osebni pogled na dogodke, kar je povsem zgrešeno. Vsak naj se odloča po svoji vesti in prepričanju in enako dopusti drugemu, pa bomo relativno hitro korak bližje drug drugemu. 

Kar se pa Hvalice tiče, zame velik politik in velik človek. Naj mu bo slovenska zemlja lahka! R.I.P.

Objavljeno
pred 5 urami, DAMI34 pravi:

Lej...v nekih drugih cajtih (bi se reklo). AL mi ni sporen kandidat. Meni všečen kot osebnost. Mi je moteče zakaj se rine v boj za funkcijo ki je bolj protokolarne narave. AL bi bil zelo zelo dobra menjava na čelu SDS. Časi idolov, malikov in kulta osebnosti so mimo. AL bi lahko bil nov svež veter na čelu stranke. In sem skoraj prepričan, da bi ji dal nov zagon. Zna biti, da bi prepričal koga, ki JJa ne more. Zato mi je rinjenje AL v predsedniško tekmo relativno slaba poteza. Ker, če ne bo uspel in si upam trditi, da ne bo (čas je da ženske zmagajo, pa ne una blond koza), bo oseba, ki mu na volitvah za predsedfnika ni uspelo in bo vedno priden kuža, ki se bo moral zadovoljiti s številko 2 v SDS.

To je samo moje mnenje, kot zunanji opazovalec.

Po moje se ni rinu sam ampak ga je Janšari porinu, da bo lahko reku, lejte luzerja, ena baba ga zjebe. Janšari ne trpi, da kdo okol njega dobiva na popularnosti, tazga je treba po hitrem postopku zjebat.

Objavljeno (popravljeno)
pred 18 minutami, Frenk 67 pravi:

Po moje se ni rinu sam ampak ga je Janšari porinu, da bo lahko reku, lejte luzerja, ena baba ga zjebe. Janšari ne trpi, da kdo okol njega dobiva na popularnosti, tazga je treba po hitrem postopku zjebat.

Če bi držalo, kar si napisal, se Anže definitivno nebi toliko trudil, kot se dejansko trudi. Ogromno je na terenu in prepričuje ljudi za njihov glas njemu. Če bi bil na silo porinjen v to tekmo, nebi imel toliko motivacije, kot jo ima. Tako da sem več kot prepričan, da je tvoja trditev iz trte zvita in nima nikakršne teže.

Iz tvojega pisanja je več kot razvidno, da gre zgolj za sovraštvo do JJ in nič drugega. 

Popravljeno . Popravil bladerunner
Objavljeno (popravljeno)
pred 1 uro, bladerunner pravi:

Če bi držalo, kar si napisal, se Anže definitivno nebi toliko trudil, kot se dejansko trudi. Ogromno je na terenu in prepričuje ljudi za njihov glas njemu. Če bi bil na silo porinjen v to tekmo, nebi imel toliko motivacije, kot jo ima. Tako da sem več kot prepričan, da je tvoja trditev iz trte zvita in nima nikakršne teže.

Iz tvojega pisanja je več kot razvidno, da gre zgolj za sovraštvo do JJ in nič drugega. 

Ma jok, zame je Jajo car. Zahvaljujoč njemu desnosučni dolgo več ne bodo videli oblasti. 👍

Popravljeno . Popravil Frenk 67
  • Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 6 minutami, Frenk 67 pravi:

Ma jok, zame je Jajo car. Zahvaljujoč njemu desnosučni dolgo več ne bodo videli oblasti. 👍

No, če bi bilo res tako, bi ga imenoval bolj spoštljivo. 
Kaj bo prinesla prihodnost, pa ne upam špekulirat, kot to počneš ti. 

Objavljeno (popravljeno)
pred eno uro, kaizer pravi:

Morda je slika naslednjega: 5 oseb in besedilo

Je JJ že priznal da je v prazno ustrelil na twiterju. To sploh ni Musarjeva. JJ ima pa hitrejše prste k možgane. Sam tega zanikanja njegovi privrženci ne bojo videli.

Popravljeno . Popravil MARJA
Objavljeno

:OK:305013205_628726368860420_7996168588821563802_n.jpg.0c0e1ec956d1f30be698ba8e4c1f1e75.jpg

Objavljeno

če ni zrihtal Kahel bo pa Troha :P

307322349_422076436576849_6702112159582077111_n.png.e1d04447153cf2e15cec31163f25403f.png

Objavljeno (popravljeno)
On 9/19/2022 at 4:40 PM, DAMI34 said:

če ni zrihtal Kahel bo pa Troha :P

307322349_422076436576849_6702112159582077111_n.png.e1d04447153cf2e15cec31163f25403f.png

Evo, ce kje naletim na stojnico,  grem overt podpis in mu dat podporo!

pa de vidim ta shit show na soočenjih hehehe! Kordiš, sKrajnikova, Troha, Musarjeva, in iztrebnikov bestić anže…to bo slabš ko jerri springer show. 

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Objavljeno

Komaj čakam soočanja... v prvem planu bo kok je drugi zanič in ne kdo bo kaj naredu ... zadnje čase ni nobene dobre komedije.. to bo pa res komično gledat  :P

Objavljeno

A zdej že vemo, kdo je in in kdo aut? Da popravim anketo.

Objavljeno
pred 7 urami, DAMI34 pravi:

A zdej že vemo, kdo je in in kdo aut? Da popravim anketo.

Počakaj, da bo konec vlaganja kandidatur... vsi ne bodo zbrali podpisov ... mislim, da jih je zaenkrat samo 5

Objavljeno

Včeraj sem mal poslušal debato na poptv med Musarco in Logarjem.

Benti, Logar je tipičen politik, same floskule, vse zavito v meglo, nč konkretnega, čimlepše povedat nič, da bi čimvečim ugajal ...bljak..Musarca je vsaj direktna in jasna. Vsaj v tem primeru sem se že odločil.

Objavljeno

js se še nisem odločil.. vsakega kandidata bom osebno izprašal :P 

• Haha 3
Objavljeno
pred 23 minutami, maus pravi:

sem prepričan da boš manj agresiven kot Slak..no vsaj tako, mak nervozno mi deluje.

Objavljeno
pred 6 urami, maus pravi:

Ti preveri na tvoj način. Vsakega posebej na ninjo, krog čez Ride na polno, pa kdor po vožnji izjavi: ej, kdaj bo pa ta prava vožnja" zmaga.

Pravkar, Tedybear pravi:

Ti preveri na tvoj način. Vsakega posebej na ninjo, krog čez Ride na polno, pa kdor po vožnji izjavi: ej, kdaj bo pa ta prava vožnja" zmaga.

• Haha 2
Objavljeno
pred 34 minutami, Tedybear pravi:

ti si zmagu.. sam sebe si citiru ... še lajki se :lol1:

Mausarca bi mi rep zlomila na ninji ... Lohar je bolj drobćkan, ampak ne bi rad, da se mi štuli uzadi .... tko da... 

mam svoje načine spraševanja :P 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!