enduraš Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 aja ... kakšna vožnja mi je všeč ...Ljubim enduro ,ker z motorjem rad obiram ovinke in ga še malo rajši sprehajam po terenu :lol: :D Suzuki ,kje se ti vozš?
D.J. Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 ti po moje ma WR prej 48 k 38 KM, veš da je to dobra zadeva žmigavci grejo lahko na vsak motor, samo kdo ti jih pa gor zmontira in kolk to stane pa ne vem, sem že videl WR z žmigavci motor imam še precej mlad, kupljen konec maja in tudi že razbit (1,5 meseca pavze), tako da sem do zdaj naredil okoli 3000 km, če odštejem brezvezne vožnje po Lj. sem šel 2X ven z Branetom na bolj offroad, včasih na dolenjsko za drug motor imaš še dosti časa uživi v trenutnem, ker DT-jka sploh ni slaba stvar- sej je japonc
enduraš Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 tko pol pravš...ops :oops: pa res... ma 50KM 8) Kar pošteno brcne pol. Kakšna pa je zate taprava offroad vožnja? Vožnja po potoku pa pol po 20cm široki blatni potki med drevesi na cesto? al gozdna pot ...pa pol še mal blata...?? Z DT-jeko sem že obodvoje okusu 8) ...ljubim gozdne poti. Ko nisem mel izpita sem šel 10km daleč v lj. v šolo...pazi to... Na urh-orle-golovec-lj :lol: Da me policaji ne bi dobil k bi se po cesti vozu 8)
D.J. Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 ne poznam še toliko terenov, nasploh mi je pa užitek po neznanih koncih rint, zaenkrat bolj hribovski makadami čeprav zadnjič smo uleteli čez en mini potoček in čez 20 m en malo večji potok, planiram obisk krvavca, velike planine, šmarne gore, katarine itd
Ice Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 a niste mal falil cel smisel teme?!
enduraš Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Ice...Don't worry be happy! :D Uuuuu to si pa dal idejo!!! Na šmarno bom šu!!!In to jutr al pa pojutršnem. Ma kurc ...bom že spral tist blat. :D 8) Že vidm ...TT-R ...ti si moja... :lol: :D Če bom mel kakšen drug motor se mi bo spet smilil ,ker bo tko lep pa drag ...yamaha pa ne ker je grda in neuničljiva :twisted: BWAHAHAHA!!! :twisted: :D
Ice Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 ti bom dal don´t worry be happy - zrihtajte si temo,jutri bo tukaj snaga.
enduraš Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 OK OK ... Ice sej ni treba da se jeziš... sej veš da te vsi ubogamo :D
BRANE Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 čeprav zadnjič smo uleteli čez en mini potoček in čez 20 m en malo večji potok, planiram obisk krvavca, velike planine, šmarne gore, katarine itd Te bom pelu na kakšno cesto, za katero ne boš vedu al je potoček, reka al celo morje...
dave the wave Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 No ja, vozim Horneta........... kaj pa te zdaj sem :shock: :D :D Skoraj 100ks.....................divjak :twisted: Vodljivost za 5...................igrackar :roll: Dolge ture.........................avanturist :P naked...............................zbiralec mrcesja :? punce se limajo..................laznjivec :oops: velika poraba.....................delnicar OMV-ja??? :evil: dobre letalne lastnosti..........drobilec skal :cry: In kaj bi naj zdaj jaz bil z eno besedo?????
hard Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Kaj sem pa jaz?????????????' Ktm 520 exc za vsak dan Ktm 640 lc4 super moto za ob nedeljah
D.J. Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 brane če bo vse po sreč (te obvestim prej po pošti) ta vikend ima da šraufaš ror dol, jaz pa gor, po bova kr čez reko Reko zapelala ta dež je smotan sploh ni za cel dan sonca
enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 dawe the val je z eno besedo....hm....FREAK! :D :twisted: Hard ...ti si pa ...moj idol 8) ej kakšne izkušnje maš s KTMom??? Se res ful kvar?
vrho1679 Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 APN 6 '82 JAWA 350 TS '91 CTX 90 '89 GILERA SP 02 125 '93 PUCH 50 '75 SUZUKI GSX 750 E '82 APN 6 '? HONDA VFR 750 F '95 O zadovoljnosti pa kasneje, toda mislm da bo kar SUPER. Zaenkrat je res v redu. Enkratna za pelat, na motorju se pa takoj počutiš domače. Ni sicer SS, toda sport turer je pa najboljši v svoji klasi ziher. Dodatno ima še nosilc za 3 kufre (kufre in tanktorbo bom še dokupu) in givi višji vetrobran, sam bom dal verjetno originalnega nazaj gor, ker je lepš. Zaenkrat se mi zdi vredna čakanja, varčevanja in denarja.
Noise Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Naprej -- oz. znova, s fotkami vred pa tukaj...
Priporočene objave