udi Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Men je pa povedu za motosvet moj prijatelj Kekec III :D
.T. Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 K meni je neko davno sredo pred malo manj kot dvemi leti na 3M pristopil Noise in nekaj nakladal o spletnih motoristicnih straneh... Tadej
Mitja Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 preko "ustnega izročila" od enih frendov
Diablo Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Brskal po netu okrog spremembe zakona ZVCP in naletel na tale link :D Seveda je bilo takrat občutno manj uporabnikov 8) :D :D
Karisma Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 LP, itak vse kar je povezano z motorji pade takoj v ucke... lepega soncnega dne grem na faks, posteno bentim ker spet nobenega parkirplaca, potem pa zagledam Noisov motosvetmobil, parkiran pred ekonomskim faksom, obliman z motosvet naslovom... pa takoj pogledat kaj bi to bilo, zanimivo zanimivo, tako veliko pametnih zadev, pa tudi malo manj pametnih :wink: :P redno prebiranje je postalo navada in nuja :P sam pisat pa smetit se mi pa ne da :oops: 8) Uzivajte, Karisma
Climber Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 Bil je navaden zimski dan, eden od mnogih v letih motoristične abstinence, a navaden le za vas. Jaz pa sem takrat, po sicer zaladeneli cesti in skozi peklensko mrzlo ozračje po 10ih letih spet domov pripeljal motor. Ma kok je blo to fajn :D Sem kar mal na net skoču, najdu motosvet, maja sem bil pa že pečen :D Še sedaj pa ne vem a je motosvet obvezen za vse motoriste, al ja :D :wink:
Wobewt Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 In to na veliko. Ko kakšen najstnik! :D :D :D Od frenda. Na, še ena smet.
Babi Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 Na medovernetu, mislim, da je bila Lena kriva za link. Hvala, motosvet mi spremenil je life. 8) :D
Wobewt Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 Na bolje? :D Men tut. Babi, pa še en nov moped ti želim. 8) Pa zakaj je bil zbrisan PEPE-tov post? :( :wink:
Pravokotar Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 En smetar ga je hladnokrvno pobasal v malho in ga ima zdaj med trofejami :wink: Mu ni za zamerit, ker je res lep. Post namreč. Smetar pa spljoh 8) 8)
Guest 1 Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 mene je pa J zajebu, ko sem nekaj drekal po BMW&HD-jih pa Yamahe hvalu in je napisal: "pejt na forum..bova tm naprej .." :cry: :cry: no zdej sm pa tuuuukiiiiihiihiihiiii :cry: :cry: pa ne morm straaaahhhnnnnn :cry: :cry: :cry: "Trpi!!" bi reku Ice :twisted: pa trrrrpiiiiihiiiimmmmm :cry: :cry: :cry:
Ice Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 pa trrrrpiiiiihiiiimmmmm :cry: :cry: :cry: pliden. :twisted: 8)
D.J. Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 kdor član, je, bolan navadno brskanje iz moto užitka pripeljalo do MS, na hitro logiral, čim manj zeljenjave :twisted: prebiral kmalu kmetovalec postal, zelje sejal prodam 1600 glav zelja najboljšemu ponudniku; zelje je rdeče in sveže, bio vzgojeno, nikoli pretepeno cena: po dogovoru ali najmanj 50 Hl neosvinčenega 95 okt bencina
SiR Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Nekega lepega pomladnega dne prileti čebelica in me piči. Na oteklini pa se izpiše www.motosvet.com. :)
Mali bik Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 Zvedel od prijatelja Giannija pred cca 2 letoma, ko še nisem imel motorja... Ful veliko naučil...
Nearrain Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 ...pri stojnici z motovilcem na lj. tržnici... B)
Hanzi Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Na suxu... :P Kaj si pa na Suxu :rolleyes:
VrUUUUUmmmm Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Na suxu... :P Kaj si pa na Suxu :rolleyes: :sm11:
VrUUUUUmmmm Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Na suxu... :P Kaj si pa na Suxu :rolleyes: :sm11: Ne dela smeško :( Na suxu imam pa nick ptičje sorte... :rolleyes:
Moji Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Čisto naključje - AMPAK - če bi šel moj šef kontrolirat, kolk časa previsim tu gor... :P al pa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se