Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

:OK: Prijatelj mi je povedal za to MS zadevo od takrat prebiram in dobim ves info, ki ga potrebujem zato :OK: :OK: Moto Svet kar tako naprej

lp Grega

Objavljeno

Kar topim se :K :yea2:

Objavljeno

Zvedel od burgya. Bila pa je ljubezen ma prvi pogled :wub:

Objavljeno

....je flero reku na MS pejd :OK: in sem... :grim

Objavljeno

Še slepa kura zrno najde, pa da jaz nebi motosveta :OK:

Drugače ga je pa kolega tolk pluval da sem moral to čudo poiskat, kolega je pa pike zgubil :devil:

Objavljeno

Čist slučajno...iskal nekaj v zvezi z motorji pa naletel na MS :yea1: od takrat se ne morem več ločit od njega :blush:

Objavljeno

Na enmu motozboru dve leti nazaj mi je en model povedou neki malga o MS in sem šou gledat...

Objavljeno

Meni se pa zdi tale motosvet že tako vsakodanji, da sploh ne vem več, kako sem zvedel zanj :hmm: Kot da bi me kdo vprašal, kje sem zvedel za internet! Kapatej js vem :D

Objavljeno

Meni je pa nekdo na motobumu 3 leta nazaj v roke porinil nek reklamni listek za motosvet in to je to :)

Objavljeno
Meni je pa nekdo na motobumu 3 leta nazaj v roke porinil nek reklamni listek za motosvet in to je to :)

"Nekdo" ali "ena" ? :)

Objavljeno

Nevem, se je vse prehitro zgodilo :P Nekaj visokega pa temnega :D

Pa tole je tudi prvi forum, na katerega sem se registriral B)

Objavljeno

...markec s cekram...

k'sem šel tja - pol pa še nazaj!

Objavljeno

Ko sem motor kupoval sem v iskalnik vtipkal znamko pa model in potem se znajdem v motosvet katalogu! :OK:

Odtakrat redni gost! :yea2:

Objavljeno

Jst sm ze pred ene 3 leti se ful zanimu za motorje ker sm lih takrat kupu motor! Pol sm pa mal mocnejse gledu kok stanejo pa to pa sm v najdi.si vpisu ime motorja pa me je v motosvet vrgl pa njegove podatke pokazal! Pol sm pa lansk let julija se enkat prsov na to stran pa sm ugotovu da je tut forum gor pa sm se učlanu ker sm vedu da bom velik novga izvedu! :OK:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Prijatelj mi je namignil ko sem kupoval motor naj si preberem izkušnje,,,,,na pa sem tu...

Objavljeno

Climber je kriv,

da sem motosvet odkril :OK:

Objavljeno

SOVRAŽIM MotoSvet.....in naj bo preklet TISTI.....ki ga je spustil na Internet!!!!!!!!!!!!

Objavljeno

Klimbra, se strinjam s teboj. Odkar sem nasel to stran ne grem nikamor drugam. :(

Da o storilnosti ne izgubljam besed. :blink:

Drugace pa :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Kupoval motor, najdu neke primerjave in padu not.

• 4 mesecev pozneje...
Objavljeno

najdi.si mi ga je ponudu js pa zagrabu z usemi stirimi :OK:

:worship: MOTOSVET :worship:

Objavljeno
Na bolje? :D Men tut. Babi, pa še en nov moped ti želim. 8)

:(  :wink:

He, he Wobi, mopeda novega sicer nisem pridelala. Pač pa enega motosvetovca, ki mi nataknil je obroček, malo po njivici semenk posejal in sedaj se že mala motosvetovka za jeklene konjičke navdušuje.

Motosvet je "zakon". :OK: :004 :wub:

Objavljeno

Sploh se ne spomnim. Mislim da sem enkrat slišal nekje za to stran in tako sem se znašel tukaj :D

Zdej pa ne morem dol :lol1:

Lp Burnout

• 4 mesecev pozneje...
Objavljeno

Iskal service manuel pa sm padu not. Zdej pa še kej druzga pogledam.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!