Vrtnica Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 Tko sporocam tistim kateri danes niste prisli in imate namen kdaj pridet danes smo se zmenili da bi se ob cetrtkih dobival v Liri okol 18h lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviz Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 Bugdej Dolenjci. Jst sem precej v panikah s cajtom, trenutno organiziram moto happening na Mobi Krogu (sej ste najbrž že slišal), pa na šihtu mam gužve. Zaenkrat nič ne oblubm, če bom mel pa kakšen četrtek cajt, pa pridem okrog Lire pogledat, če bost tam. Vrtnica hvala, da si me mal v rt brclna :-) Lepo se mejte (pa pridte me kej v Crklje pogledat:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 Bugdej Dolenjci. Jst sem precej v panikah s cajtom, trenutno organiziram moto happening na Mobi Krogu (sej ste najbrž že slišal), pa na šihtu mam gužve. Zaenkrat nič ne oblubm, če bom mel pa kakšen četrtek cajt, pa pridem okrog Lire pogledat, če bost tam. Vrtnica hvala, da si me mal v rt brclna :-) Lepo se mejte (pa pridte me kej v Crklje pogledat:-) Pa bo jutr, v petek že kaj pametnega? Poskusil bom priti okoli med peto in šesto, da vas vsaj malo spoznam. Pa podnev domu. Težko je zatajiti šentjernejske korenine (vrhpoljske)....... LPD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Maj 19, 2003 Deli Objavljeno Maj 19, 2003 Kaj je , Podgurci, bo kej , al ne bo!? Vrtnici tud odgovori ne noben za četrtek? Sej to ne pomen, da je ne vem kakšna obveznost,pa ne vem kaj. Komur paše, pride, komur ne pa ne. Lahko bi pa se malo bolj spoznal ob kozarčku (soka, piva, Cvička, cocte, ali česarkoli že). Zdej se pa samo malo nahitro med vožnjo pozdravljamo (ene par je pa kar prefinih tud za to), pa sploh ne veš, kdo je pod čelado. Saj smo dolenjci menda znani, kot družabni ljudje.... (in ženske :P )..... Edino, ob 18.00 je men malo zgodaj. Bi rajši ob 19.00. Vrtnica, povej še ti... Kdo pride??? LPD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Maj 20, 2003 Deli Objavljeno Maj 20, 2003 Kaj je , Podgurci, bo kej , al ne bo!? Vrtnici tud odgovori ne noben za četrtek? Sej to ne pomen, da je ne vem kakšna obveznost,pa ne vem kaj. Komur paše, pride, komur ne pa ne. Lahko bi pa se malo bolj spoznal ob kozarčku (soka, piva, Cvička, cocte, ali česarkoli že). Zdej se pa samo malo nahitro med vožnjo pozdravljamo (ene par je pa kar prefinih tud za to), pa sploh ne veš, kdo je pod čelado. Saj smo dolenjci menda znani, kot družabni ljudje.... (in ženske :P )..... Edino, ob 18.00 je men malo zgodaj. Bi rajši ob 19.00. Vrtnica, povej še ti... Kdo pride??? LPD Meni je prev torej ob 19h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Maj 21, 2003 Deli Objavljeno Maj 21, 2003 Kaj je , Podgurci, bo kej , al ne bo!? Vrtnici tud odgovori ne noben za četrtek? Sej to ne pomen, da je ne vem kakšna obveznost,pa ne vem kaj. Komur paše, pride, komur ne pa ne. Lahko bi pa se malo bolj spoznal ob kozarčku (soka, piva, Cvička, cocte, ali česarkoli že). Zdej se pa samo malo nahitro med vožnjo pozdravljamo (ene par je pa kar prefinih tud za to), pa sploh ne veš, kdo je pod čelado. Saj smo dolenjci menda znani, kot družabni ljudje.... (in ženske :P )..... Edino, ob 18.00 je men malo zgodaj. Bi rajši ob 19.00. Vrtnica, povej še ti... Kdo pride??? LPD Meni je prev torej ob 19h A bomo samadva, al se bo še kdo opogumu!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Maj 21, 2003 Deli Objavljeno Maj 21, 2003 Meni je prev torej ob 19h A bomo samadva, al se bo še kdo opogumu!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Maj 21, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 21, 2003 Tudi jaz pridem. Se vidimo! Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferplay Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 Tudi jaz pridem. Se vidimo! Andrej Zdravo. A se dolenjci še dobivete ob četrtkih v Liri? Done se dobite. No če se dobite a lahko tut jst pridem zraven sicer nisem glih iz novga mesta. Hvala za odgovor. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 Tudi jaz pridem. Se vidimo! Andrej Zdravo. A se dolenjci še dobivete ob četrtkih v Liri? Done se dobite. No če se dobite a lahko tut jst pridem zraven sicer nisem glih iz novga mesta. Hvala za odgovor. Lp To je bl tako kor se dogovorimo kr nas je malo za danes ne vem ce so se dobil emne namrec ni bilo naslednji cetrtek prideva s cycem 100% pogledat tam okol 20h v lliro glejte da boste tam dolenjci! :) Se ti opravicujem kej sem ti sele tako pozno odgovorila upam da nisi zastonj hodil tam (ce koga ni bilo) zmenil smo se tko da bi prej napisal v to temo sicer bo pa verjetno sledilo izmenjava tel cifr :) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Junij 9, 2003 Deli Objavljeno Junij 9, 2003 No a bo kdo prisel???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 9, 2003 Deli Objavljeno Junij 9, 2003 No a bo kdo prisel???? Midva ;) :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Junij 9, 2003 Deli Objavljeno Junij 9, 2003 Jaz skoraj zagotovo tudi. Ob osmih zvecer. damjan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Junij 9, 2003 Deli Objavljeno Junij 9, 2003 Mene pa ne bo,ker sem trenutno malo predalec,pa se motorja nimam sabo,he,he... DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 Mene pa ne bo,ker sem trenutno malo predalec,pa se motorja nimam sabo,he,he... DAN Ma sej vemo da si šel krave past tam čez lužo no!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Jaz skoraj zagotovo tudi. Ob osmih zvecer. damjan Nekaj prislo vmes.ce bom le mogel, pridem proti deveti uri LP d Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Junij 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Tudi jaz imam danes obveznosti. Se vidimo naslednji četrtek. Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Junij 13, 2003 Deli Objavljeno Junij 13, 2003 No a bo kdo prisel???? Zakaj si pa svojo sliko stran dala??? ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Junij 13, 2003 Deli Objavljeno Junij 13, 2003 No vceraj smo bli 3je sej bo ze se zalaufalo ce je kdo prisel okol 8ih nas se ni blo vsaj s cycem sva prisla okol 8.30 ker sem mela valeto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Junij 13, 2003 Deli Objavljeno Junij 13, 2003 No a bo kdo prisel???? Zakaj si pa svojo sliko stran dala??? ;) ;) Ni bla sploh moja pa se link kjer je bla slikca je su papa no vsaj takrat ko ni delovalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Ku ku ajde spokajte se v cetrtek ob 19h al pa pozneje oz kadar se bomo zmenl v Liro dolenci :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Če bo sonce, pol verjetno ja, če ne pa se vidmo po 18.em avgustu, ko pridem z morja. LP Damjan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Če bo sonce, pol verjetno ja, če ne pa se vidmo po 18.em avgustu, ko pridem z morja. LP Damjan Aha no sej bos videl ce ne pa ko bos kaj v lj prsel :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dubi Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 Mene zihr ne bo, mam jutr izpit :( Dober se mejte. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 Mene zihr ne bo, mam jutr izpit :( Dober se mejte. Drzim pesti, srecno! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se