First Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Ja kaj tle ni nobenih "finih" punc? Kaj to je kak stereotip bajkerk? Očitno se nobena ne brani mastnega hrustljavega mesa. In tako je tudoi prav! Odojki rulajo :grupni: :yea2: !!! Kake fine :? Dolenjke smo pa ja preproste :OK: Sicer sm pa enkrat že rekla, da dokler leva ne probam, je prašič zame kralj živali :grim Sej mam rada zelenjavo, ampak jo rajš jem posredno: se pravi, da jem tiste zadevščne, ki jedo zelenjavo :naughty: :P
Ni3ous Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Dolenjke smo pa ja preproste :OK: Sicer sm pa enkrat že rekla, da dokler leva ne probam, je prašič zame kralj živali :grim :P leva... :lol1: Kaj pa cviček mate doma? Da vidim če si res prava dolenjka.
Piksna Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 hm sem čist brez ideje kaj nej napišem :hmm: sam upam da snega še ne bo Ti pa ja zmeraj najdeš način kako si povečaš število postov... :grim Ja kaj tle ni nobenih "finih" punc? Kaj to je kak stereotip bajkerk? Očitno se nobena ne brani mastnega hrustljavega mesa. In tako je tudoi prav! Odojki rulajo :grupni: :yea2: !!! Ej, bom še mal dvomu. Jih še nisem vidu zagrizt v.... leva... :lol1: Kaj pa cviček mate doma? Da vidim če si res prava dolenjka. To je pa zanjo težko vprašanje - od kar je probala deci mojga, je podvomila v svojega...(če ga sploh imajo?!) .) (sežehvalim+nemizamerit1st!)
First Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 (popravljeno) leva... :lol1: Kaj pa cviček mate doma? Da vidim če si res prava dolenjka. :D Preberi par postov nazaj, kjer sem rekla da sem bolj severna dolenjka. Ja neki trte mamo za bajto in fotr vsak let komej čaka da nardi tist vin (ni samo iz našga grozdja, to pa moram priznat). Vsekakor pa raj degustiram cviček :P Sam vaš cviček je pa res fajni, tko da če ga še kdaj kak deci (beri: liter) spijem, bo prou fajn :D Popravljeno December 22, 2006. Popravil First
Piksna Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 ... Sam vaš cviček je pa res fajni, tko da če ga še kdaj kak deci (beri: liter) spijem, bo prou fajn :D Pa ne me vikat... :P
Sanda7 Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Ti pa ja zmeraj najdeš način kako si povečaš število postov... :grim kaj nej prov,vsaj tole sekcijo sem mal u luft vrgla,k ni blo nč z vami,kr priznej nej te ne bo sram :D
First Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Pa ne me vikat... :P Se globoko pardoniram :D Obenem pa želim vsej dolenjski sekciji in ostalim, ki berejo to temo, lepe praznike :)
BremzPenzl Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 Vesele božične praznike vsem skupaj! BremzPenzl & familija :wub:
Sanda7 Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 Kar je pred nami in kar je za nami, je nepomembno v primerjavi s tem, kar je v nas! Naj bo tvoj Božič poln veselja,miru, toplih objemov in iskrenih nasmehov! sanda7
Piksna Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 (popravljeno) Cvička maš dost za prjatle, feromonskega parfuma pa ne. Kaj pa če bi ti trte posekal in nasadil tiste rastlince, s katerih parfum delaš? Pomoje bi bili pr puncah bol uspešni z litrom tega parfuma kot pa z litrom cvička. :yes: Glede uspešnosti itd.: Veš kako je: Punce pridejo in grejo, trta pa ostane ( in sladko vince daje... ). :worship: :whistle: (tajeblapatakoglobokadasemsešesamzamislu... ) :slap: Popravljeno December 26, 2006. Popravil Piksna
soncy Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Glede uspešnosti itd.: Veš kako je: Punce pridejo in grejo, trta pa ostane ( in sladko vince daje... ). :worship: :whistle: (tajeblapatakoglobokadasemsešesamzamislu... ) :slap: ejej piksna :wacko: tud trto je treba negovat :grim drgač ni nč z vincem :grrr
garfield Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 K je že glih debata o cvičku... Ste že kj obrezal trte :naughty: :grim
Piksna Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 (popravljeno) ejej piksna :wacko: tud trto je treba negovat :grim drgač ni nč z vincem :grrr True. Ah, ne me..., saj veš kaj mislim. :krneki: K je že glih debata o cvičku... Ste že kj obrezal trte :naughty: :grim Pri nas še nič. Bomo to pustil za drugo leto, ker drugo leto nismo še nič počeli in imamo čas... :P (razmišljam, da nebi letos nič obrezal, da bi bile trte bol "košate" in bi tako bilo na njih še več prostora za grozdje... :hmm: ) :lol1: :lol1: :lol1: (danebikdoverjel!) Popravljeno December 28, 2006. Popravil Piksna
Sanda7 Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 nisem vedla,da se tud trta obrezuje :hmm: ah sanda7 sam neumnosti ti rojijo po glav :slap: in drgač piksna,a me kej pogrešaš al si vesel da maš mal mira,pred mano
soncy Objavljeno December 30, 2006 Opozori Objavljeno December 30, 2006 vsem dolencem želim srečno v letu,ki prihaja :grim veselo silvestrovanje :yea1: pa racionalno s cvičkom B) ker bo leto še dolgo :whistle:
C4V4L13R Objavljeno December 31, 2006 Opozori Objavljeno December 31, 2006 Vsem veselo in srečno v novem letu, še posebeja pa rojakom dolenjcem ne :OK: velik popitih kozarcev dobrga cvička in pa še tolko več varno prevoženih kilometrov na naših najljubših kolegih :OK: SREČNGA PA ZDRAVGA 2007 NAZDRAVJE!!! :drunk:
motoristek Objavljeno Januar 1, 2007 Opozori Objavljeno Januar 1, 2007 Veliko varnih km vam želim v letu 2007 :worship:
Piksna Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 nisem vedla,da se tud trta obrezuje :hmm: ah sanda7 sam neumnosti ti rojijo po glav :slap: in drgač piksna,a me kej pogrešaš al si vesel da maš mal mira,pred mano -Tisto o neumnostih: Se čist strinjam. :P -"b". Včasih je oddaljenost lahko tudi prednost. :lol1: :lol1: :lol1: vsem dolencem želim srečno v letu,ki prihaja :grim veselo silvestrovanje :yea1: pa racionalno s cvičkom B) ker bo leto še dolgo :whistle: Se strinjam. Pri sodu sem bil jaz, da sem natoču, če je bla katera žejna... :D Srečno 2007 vsem, ki me poznajo !
Sanda7 Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 ej piksna sam se me pa prov prijetno presenetu :OK: tko da si zaslužiš :004 gdu b s mislu da se boš na starga leta dan na eno Rakovčanko spomnu
Piksna Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 ej piksna sam se me pa prov prijetno presenetu :OK: tko da si zaslužiš :004 gdu b s mislu da se boš na starga leta dan na eno Rakovčanko spomnu Priznam, da sem prej že nekaj spil... :P
Barth Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 gdu b s mislu da se boš na starga leta dan na eno Rakovčanko spomnu iz Rakovca :hmm:
Ni3ous Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 :yea1: No leto je okoli, praznična evforija tudi, zadeve se počasi umirjajo, organizem prhaja k seb... Skratka upam da ste praznični čas preživeli nadvse zabavno v krogu ljubljenih ljudi ter dobre hrane in pijače. Hvala za vsa voščila naši sekciji in se obenem pridružujem dobrim željam in vam vsem želim predvsem veliko varnih kilometrov. Mah kaj veliko, vsak sleherni kilometer naj bo varen. Vsem motosvetovcem pošiljam :beer1: , motosvetovkam pa :004 .
Sanda7 Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 Priznam, da sem prej že nekaj spil... :P sej verjamem,da si mel trdgada si bil trd, ko si name mislu :lol1: .) iz Rakovca :hmm: ne :angry: iz RAKEKa :grim
Barth Objavljeno Januar 8, 2007 Opozori Objavljeno Januar 8, 2007 ne :angry: iz RAKEKa :grim rakekčanka :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se