andrej Objavljeno Marec 11, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2004 ŽIVJO Kaže na lep konec tedna in mislim, da bo že za na motoboom vreme v redu :OK: :OK: . Jaz verjetno grem, a gre še kdo??? :? Čao Živjo, frenki torej greš z motorjem? Jaz za motor še nisem ziher, če pa bo res okoli 10 stopinj, pa gremo... sicer pa z avtom. Še kakšen korenjak? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pia Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Korenjakov nas je kar nekaj, vendar bo premrzlo, posebej ob Savi - drugič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Marec 12, 2004 Deli Objavljeno Marec 12, 2004 Neki na netu gledal vremensko napoved v sliki. Za dolenjsko kaže +12stC, za območje Moto Boom-a pa samo +3stC! Upam, da se motjo. Bomo vidl kakšna napoved bo zvečer na 24 kur! Se bomo kej zmenil dolenčki (z motorjem)? PS:namest antifriza bo pa cviček! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Marec 12, 2004 Deli Objavljeno Marec 12, 2004 jaz jutri ne morem, ker grem na Rab. Sem bil pa danes v Celju in tudi na Moto-boomu. Iz Nm v Ce čez Ljubljano je bilo tako- tako (z avtom). Cesta zelo spolzka, čim je malo vlažna. Iz Nm čez Krško (kjer sem se vračal) odsvetujem. Cesta vlažna in spolzka. Odločite se pa sami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Marec 14, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 14, 2004 motobum smo preživeli - sicer ne z motorji, pa vendar... upajmo da bo v naslednjih dneh tudi kaj sonca da se še ceste posušijo.. temperature se že dvigajo. andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 motobum smo preživeli - sicer ne z motorji, pa vendar... upajmo da bo v naslednjih dneh tudi kaj sonca da se še ceste posušijo.. temperature se že dvigajo. andrej jaz za naslednji petek pop. ali pa nedeljo dop. planiram kakšno furo. Ali v Kamnik do Uzzya pogledat, ali pa po prelepi Dolenjski... prej bom imel pa dela preveč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FRENKI Objavljeno Marec 16, 2004 Deli Objavljeno Marec 16, 2004 ŽIVJO :P VČERAJ SM NAREDU CCA.400 KM DO GORENJSKE, PA IDRIJA,....PA JE BLO SUPER, TU-TAM MALO MOKRO DRGAČ PA SUPER. :P :P :P A gre kdo ta vikend kam sm takoj zraven Frenki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Marec 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2004 Jaz ta vikend žal ne morem, bom pa od ponedeljka naprej na motorju, če bo le vreme še naprej tko kot je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FRENKI Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 To je pravo mučenje Bit morš v službi :( :angry: zunaj pa tako vreme :doze: Upam da bo za vikend vsaj približno takšne temperature, pa bo za vikend veselo :rolleyes: .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Je kater razmišlou, da bi šel na predavanja MOTOCIKLIZEM, VOŽNJA IN PREŽIVETJE v Maribor? To bo 10. aprila - sobota, 12.aprila mamo pa itak žegnanje motoristov v Mirni peči! Lahko bi se zmenil pa skupaj z motorji užgemo dol, če bo primerno vreme! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FRENKI Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Jaz bom v Mirni peči na žegnanju motoristov sigurno, v Maribor pa ne morem zaradi službe :( Če gre v Mirno peč še kdo gremo lahko skup seveda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Jz bom tam v vsakem primeru, razen če žegnanje odpape, ker mamo tm še en nastop. Upajmo, da se bo do takrat že kej vreme popravlo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pia Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Zdravo, vidimo se v Mirni Peči nas iz Bele krajine pride kar nekaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Marec 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 25, 2004 10. ne morem, 12. (a je datum pravi -- to je ponedeljek?) pa pridem. To soboto je bil planiran dirkaški vikend na Mobikrogu-- žal vreme ne bo pravo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 Datum 12.04 - "veliki ponedeljek" je pravi za žegnanje v Mirni peči! Za mobi krog pa nisem vedel. Kaj, ta vikend - 27.03? Ja vreme ne bo glih, razen če gremo z avtomobili po pist! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Marec 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 26, 2004 A kdo že kaj razmišlja o kaki prvomajski varianti? Jaz planiram nekajdnevni izlet po jadranski magistrali, nazaj pa čez Plitvice. Če je še kdo zainteresiran lahko kar tu ali na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 Kaj pa Toskana? A boš šel sam, al boš meu tud zadn zic zaseden, pa ne mislm s prtljago :lol: ? Sej če bo lepo vreme sploh ni važno kam, sm da se pele! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 (popravljeno) 12.04. bom šel tudi jaz v Mirno peč. Lahko se kje dobimo pa gremo skupaj (tudi belokranjci) LPD Popravljeno Marec 27, 2004. Popravil Damian Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Marec 29, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Twingo, Toskano bom odložil do poletja, da bo takrat več časa za raziskovanje. Za 1. Maj pa sem tud punco prepričal, da greva v smeri Dubrovnika. Natančnega plana pa še ni. Se bomo kaj peljali te dni? Napoved je kar ugodna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Se bomo kaj peljali te dni? Napoved je kar ugodna. Danes bo švoh, ker po službi letim v LJ, jutr pa upam, da bo znesla ena tura! Si bil v soboto na Mobi krogu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 A mi kdo pove, kdaj (ob kateri uri 12.aprila) se kaj začne dogajati v Mirni Peči. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 10h - maša 11h - žegnanje motorjev in motoristov Pol naprej bo še nek zabavni program, za hrano in pijačo bo pa menda poskrbljeno! Ta pravo vreme je menda pa tud že naročeno! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno April 10, 2004 Deli Objavljeno April 10, 2004 Zgleda, da je pršlo do nepravilnosti pri naročanje vremena za ponedeljek! :( Ja bo treba pa brez motorjev tja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno April 10, 2004 Deli Objavljeno April 10, 2004 Če bo dež, mene ne bo.... LP Damjan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FRENKI Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 LP Dežja ni blo, zgleda da so motorji dež pregnali, pa tud damjan je bil ,ko je rekel da ga ne bo. Ha Blo kr luštno vse skup .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se