70robert Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 Sem pa mislu, da imajo samo gostilno Žolnir ! :OK:
Piksna Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 Jao here we go again. Pa tak mir je biu. :devil: Sej ti bi tud, kar priznaj... v smislu "I tata bi, sine, I tata". :lol1: A se s tistim tvojim fedrwagnom kdaj kaj zapelješ al čakaš, da kupiš motor ?! :P Si odjavu ?
Ni3ous Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 I tata bi.... :grim Ti se kr zafrkavi, sam ko bi te moj fedrwagn slišu, bi tvoje plastike na prvi fur z ablaufanim oljem popluvu... :lol1: Uf ja odjavlen že od 15 novembra, sam sem vseen kakih 1000 km od takrat naredu. :blush: Sem pa mislu, da imajo samo gostilno Žolnir ! :OK: Robert vzadnč, ko smo šli od tebe se nam je pa že rahlo kolcalo, s tem da smo potem obrali še vse gostilne na poti domov. Otvoritvena furca je odlično uspela, tud po zaslugi tvojga potem že napol praznga kanistra... Kot sem rekel, dobrodošli na obisku, da malo povrnemo gostoljubje. .)
Sanda7 Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 pa ne da se pritožuješ če mene ni vsake tolk sm not se ne dogaja ama ništa,kr priznej taka je resnica vi sploh ne morte brez mene :lol1: drgač pa mi gali še 72km za prvega tisočaka letos,da se mal pohvalm,da ne boste rekli da sam nabijam :P
Ni3ous Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 Eh kej bi se prtožval, mal nazaj dregam, ker če ne bi samo ti in Piksna v tej temi pisala. :lol1: Če tebe neb blo vsake tolko v tej temi, potem se tu neb dogajal ama ništa, priznam taka je resnica ne moremo brez tebe. :worship: Glede kolometrov... vsa čast, še dobr da se tolk voziš, k če ne bi mela ta tema kakih 20 strani več :P Tko zdej maš pa dost pohval, ti sam lepo tako naprej gor drž tole našo temo gor, pa bom mogoče res dal enkrat za tistga odojka. :D
Barth Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 jst sem se pa zmenu, da gre motor od hiše :cry: :cry: :cry: goodbye my friends začasno se izpisujem iz dolenjske motosekcije :fredy:
Ni3ous Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 :eek: Barth upam da si to storil zato, ker bi rad hitreje pršparu za novega konjička, ker drugače ne razumem tvoje nenadne odločitve.
Piksna Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 (popravljeno) I tata bi.... :grim Ti se kr zafrkavi, sam ko bi te moj fedrwagn slišu, bi tvoje plastike na prvi fur z ablaufanim oljem popluvu... :lol1: Uf ja odjavlen že od 15 novembra, sam sem vseen kakih 1000 km od takrat naredu. :blush: Robert vzadnč, ko smo šli od tebe se nam je pa že rahlo kolcalo, s tem da smo potem obrali še vse gostilne na poti domov. Otvoritvena furca je odlično uspela, tud po zaslugi tvojga potem že napol praznga kanistra... Kot sem rekel, dobrodošli na obisku, da malo povrnemo gostoljubje. .) A pol praviš, da tvojmu curi olje ?! :hmm: Probaj zadihtat, al pa eno pest žaganja vrz notr, da mal "zagosti".... :lol1: pa ne da se pritožuješ če mene ni vsake tolk sm not se ne dogaja ama ništa,kr priznej taka je resnica vi sploh ne morte brez mene :lol1: drgač pa mi gali še 72km za prvega tisočaka letos,da se mal pohvalm,da ne boste rekli da sam nabijam :P Ja, ne moremo..., nekak tako kot brez kamna v čevlju. :P Eh kej bi se prtožval, mal nazaj dregam, ker če ne bi samo ti in Piksna v tej temi pisala. :lol1: Če tebe neb blo vsake tolko v tej temi, potem se tu neb dogajal ama ništa, priznam taka je resnica ne moremo brez tebe. :worship: Glede kolometrov... vsa čast, še dobr da se tolk voziš, k če ne bi mela ta tema kakih 20 strani več :P Tko zdej maš pa dost pohval, ti sam lepo tako naprej gor drž tole našo temo gor, pa bom mogoče res dal enkrat za tistga odojka. :D Ne Ni3ous, za kilometrino je mislila, da se z busom na šiht vozi in je tako nardila že 928km; Sanda7, popravi me, če se motim ?! :blink: :D jst sem se pa zmenu, da gre motor od hiše :cry: :cry: :cry: goodbye my friends začasno se izpisujem iz dolenjske motosekcije :fredy: In, zakaj to?! A si se v kratkem kaj v glavo udaru al pa... ?!?! Pol neki predlog a.k.a. Črna Gora odpade ?!?! Popravljeno Januar 24, 2007. Popravil Piksna
Barth Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 ne brinite, vratit ću se ja :grim (če ne drugače, bo pa brat brez XTjke čez 1.maj) :slap: saj res, počasi bo treba rezervirat dopust za prvomajske počitnice :slap:
70robert Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 Sem bil prejšno nedeljo v Šentjanž pr Matej pa pr Jankot. Se razume z V stromom. Če bi vedu točen, kje si doma se bi oglasu, verjeten si mi povedal, pa sem bil še malo ........., sj vež da smo bli na pršutu. Počak bomo letos po kakšni furi še krušno peč na vrtu zakuril, pa ihanskega brancina not vrgel. :yea1: LP, Robert
Ni3ous Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 A pol praviš, da tvojmu curi olje ?! :hmm: Probaj zadihtat, al pa eno pest žaganja vrz notr, da mal "zagosti".... Nism meu žaganja pa sem pol hotu pesek not nasut za zagostitev, sam pol sem se spomnu da mi bo čez auspuh mivka vn letela, pa neb rad da ti plastike speskam ko se boš za mano vozu. :D Ne Ni3ous, za kilometrino je mislila, da se z busom na šiht vozi in je tako nardila že 928km; Sanda7, popravi me, če se motim ?! :blink: :D Uf pol ma pa Sanda kr deleč do službe, sam pomoje jih je neki malga tut z motorjem prevozila. :xx: ne brinite, vratit ću se ja :grim (če ne drugače, bo pa brat brez XTjke čez 1.maj).... Sem se že ustrašu, da bomo na nek način za trajno ob kompanjona. Sem bil prejšno nedeljo v Šentjanž pr Matej pa pr Jankot. Se razume z V stromom. Če bi vedu točen, kje si doma se bi oglasu, verjeten si mi povedal, pa sem bil še malo ........., sj vež da smo bli na pršutu.Počak bomo letos po kakšni furi še krušno peč na vrtu zakuril, pa ihanskega brancina not vrgel. :yea1: LP, Robert Čist zastopm :D . Sej mene pa itak ni blo doma, tko da ni panike, mamo še celo sezono pred sabo :yea1:
Sanda7 Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 Ni3ous hvala za pohvale :D Piksna ti se pa kr tolaž,sej vemo za kaj, zihr svoji lubici letos še nis prvošču užitkov, in sicer tvoje riti na njej. In morem te popravit kilometri so narjeni z motorjem natančneje z fzs600 letnik 03 srebrne barve z nadimkom silver munja .) drgač pa mam službo tako daleč da hodim celo 7minut do nje :OK: no če se peljem z motorjem pridem največ do tretje marže.Ok priznam da sem se letos prvič po ne vem kolkih letih tud peljala z avtobusom in sicer iz Beograda domov,pa sem ugotovila da nisem v teh letih prov nč zamudila :grrr Barth,če se ti bo zaluštalo po vožnji z motorjem ti sam povej te pridem iskat pa te peljem na sladoled .) baje je bil spet odojk omenjen,sem skor že pozabila na njega :slap: še dobr da ste me spomnli tko da se mi zdej mal manj kot sline cedijo Sam zdej k pa res že tolk klamfamo o tem prascu,pa nej hudir da se ne bi dobili in šli na prasca lahk je tud prasica zarad mene :grim
Barth Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 Barth,če se ti bo zaluštalo po vožnji z motorjem ti sam povej te pridem iskat pa te peljem na sladoled .) Danke Šun, ampak zadnji sedež ni zame, jaz zahtevam imeti stvar pod kontrolo :P Rečmo raje tako: na proljeće se Rakovc in Dolenjska udeleži ene skupne furce do sljadoljed štanta :photo: , do takrat bom pa tud jaz že vedel, kaj bom vozil prihajajočo sezono (bad ass mean machine) :yea2:
Piksna Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 Nism meu žaganja pa sem pol hotu pesek not nasut za zagostitev, sam pol sem se spomnu da mi bo čez auspuh mivka vn letela, pa neb rad da ti plastike speskam ko se boš za mano vozu. :D ... . Ah zdaj se pa že hvališ, da voziš nek "multipraktik" (kao motor, peskalnik, ...) :P :wacko: :D Ni3ous hvala za pohvale :D Piksna ti se pa kr tolaž,sej vemo za kaj, zihr svoji lubici letos še nis prvošču užitkov, in sicer tvoje riti na njej. In morem te popravit kilometri so narjeni z motorjem natančneje z fzs600 letnik 03 srebrne barve z nadimkom silver munja .) drgač pa mam službo tako daleč da hodim celo 7minut do nje :OK: no če se peljem z motorjem pridem največ do tretje marže.Ok priznam da sem se letos prvič po ne vem kolkih letih tud peljala z avtobusom in sicer iz Beograda domov,pa sem ugotovila da nisem v teh letih prov nč zamudila :grrr Barth,če se ti bo zaluštalo po vožnji z motorjem ti sam povej te pridem iskat pa te peljem na sladoled .) Sam zdej k pa res že tolk klamfamo o tem prascu,pa nej hudir da se ne bi dobili in šli na prasca lahk je tud prasica zarad mene :grim O privoščenju užitkov sem že pisal, kako je "pri naši hiši"... :grim Prasec ?! A je to kdo iz Motosveta ? A ga poznam ?! :lol1: Ma ja, realni kilometri, may a...! :naughty: I'll believe it when I see it ! Pojavlja se mi resen in utemeljen dvom, da v Rakovniku nimate iste količinske enote za km, kot pri nas... :P Danke Šun, ampak zadnji sedež ni zame, jaz zahtevam imeti stvar pod kontrolo :P Rečmo raje tako: na proljeće se Rakovc in Dolenjska udeleži ene skupne furce do sljadoljed štanta :photo: , do takrat bom pa tud jaz že vedel, kaj bom vozil prihajajočo sezono (bad ass mean machine) :yea2: A bomo šli peš al z avtobusom ? Treba se je pozanimat, kolk je vozovnica... :? :P
Ni3ous Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Jao, jao... brez besed.... Drgač pa moj motor ni ne multipraktik niti peskalnik. Po užitkih ki jih nudi je pa pravi peskovnik za odrasle in to na kolesih!!! Kaj češ lepšga kot vzet s sabo na dopust peskovnik. :D Pa poglej kaj je zdaj ratal-celo prebujenje v sekciji in za vse je kriva Sanda7 k zmer tako rada začenja. :whistle:
Barth Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 ne morem da ne bi: SANDO ZA PREDSEDNICO :OK:
Piksna Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 ne morem da ne bi: SANDO ZA PREDSEDNICO :OK: At gun-point ! :kva2:
70robert Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 Ni3ous ! Vem, da si bil lansko leto v Dolomitih, daj povej mi, lahko tudi kdo drug, po kateri strani bi šli na Stelvio. Ali iz Bormia gor al iz druge strani. Morda ni to tema za tukaj, ampak vse glih ................... LP, Robert
Ni3ous Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 (popravljeno) Mi smo šli iz Bormia gor, pa po isti strani tudi dol, ker smo si pač tako začrtali traso proti Švici. Smo se pa peljali tudi en del na drugo stran prelaza, vendar je cesta slabša,(slab asfalt, zelo ostre serpentine) vsaj tistih par km, ki smo jih prevozili. Če imaš namen iti po eni strani gor, ter po drugi dol, potem je verjetno boljša varianta iti na Stelvio iz Bormia. Cesta je iz te strani zares uživaška in bi bilo škoda, da bi se po njej peljal samo navzdol. Tu je slika ceste proti drugi strani, ta del ki se vidi na sliki smo prevozili, nato pa obrnili. Več info bi znali podati prekaljeni mački, v temi "DOLOMITI", kateri so Stelvio prevozili tudi iz druge strani v celoti. Popravljeno Januar 26, 2007. Popravil Ni3ous
70robert Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 Temo Dolomiti sem prečikiral, Nisem se še dokončno odločil, verjeten pa bomo šli gor iz bormia in nazaj, šel tud primož zraven z trajkom, pa treba primerno traso zbrat. Nisem zasledu še na netu sliko, ki bi kazala pot iz druge strani. Ah bo že nekak, zdaj bomo šli mal smučat, pol je že tu mirna peč ( pa prekajen ihanski brancin), pol bo treba motor registrirat, pol pa gas k dol. LP, Robert
Sanda7 Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 jz sm že precednica :grim ž svoje riti dns nisem glih preveč zgovorna bom drugič bolj,sej upam da nimate nč proti :whistle:
Piksna Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 jz sm že precednica :grim ž svoje riti dns nisem glih preveč zgovorna bom drugič bolj,sej upam da nimate nč proti :whistle: Show-off ! :P Then there really is a God ?!? :? ... al pa še boljš -> O:-) (melijkemoticonbigtajmpress) :krneki:
soncy Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 jao, spet ste čist zaspal :wacko: dobro jutro dolenci :yea1:
Ni3ous Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 O Soncy, saj si tud ti zadnje case zadržana, kar se naše teme(in svetlobe :P ) tiče. Kaj si najdla novega ljubimca in si na nas ostale Dolenenjce kar pozabla? Ali pa ima tvoja psička mladičke in se sedaj samo z njimi ukvarjaš. :D :P
Piksna Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 jao, spet ste čist zaspal :wacko: dobro jutro dolenci :yea1: Ej, saj Sande7 tud ni nič slišat, verjetn kakšna viroza... :hmm: , moram že kar rečt, da mal po zemlji diši... :lol: Pol pa če nas primerjaš z njo, ...pol smo mi pravi "slavčki"... :grim Ja, saj vem, hudiča kličem. :slap: BTW: - v LJ je menda ta vikend neka "moto" fešta ?! Kdo kaj slišal ?!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se