70robert Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Če se ne motim, je po tanovem dogovorjeno, da tole speljemo drugič, k bo še topleje. Js sem tko al tko ostal v lj in pridno pišem diplomo. Pero je šel smučat al kaj, Robi ima šiht... :wacko: Hja težko se je zbrat. Ja, smo smučal skupaj na Voglu, en piknik je danes pri Katji, tapravi pa še pride :kva2: LP, Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 danes nekaj čez 2 brumer na cesti s tanovga mosta mimo zdravstvenega doma proti šmihelu, peljal za mano (modra stra caravan) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Jst sem pa pr otočcu vidu enga z bmwjem z sopotnico, sem tud mislu da je brumer :) Pa dve hondi cbrf so ble, pa še kar ene par drugih... Lep dan je bil dans Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 ja, kr dost jih je blo na cesti, rdeče bela r1 tud, tastara... @dolenc: maš ti mogoče modro-srebrno rsv? ker pol sm tud tebe vidu, v žabji vasi na križišču ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Jp, sam je bl modra k srebrna :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lines Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 To je vreme, samo tako naprej :worship: Danes do Kočevja, pravi užitek, mal peska po ovinkih ampak brez panike. Sem pa tud opazil v prometni, da bo treba kmalu registracijo podaljšat, a je enako kot lani (bonus iz avta, -50%), al je še kje kak dodaten popust? Ima kdo kakšne informacije mogoče? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 To je vreme, samo tako naprej :worship: Danes do Kočevja, pravi užitek, mal peska po ovinkih ampak brez panike. Sem pa tud opazil v prometni, da bo treba kmalu registracijo podaljšat, a je enako kot lani (bonus iz avta, -50%), al je še kje kak dodaten popust? Ima kdo kakšne informacije mogoče? lp Na ZM + 10% popusta na članstvo v MK.(izkaznica z plačano članarino za leto 2008)Iformacija direktorja ZM pos. Nm. Gregc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Pa na neodjavlanje je še popust. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mir Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Danes naredil zavarovanje pri ZT.Cena super,samo 167 evrov (TUONO RSV 1000).Lani cena 219 evrov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Februar 28, 2008 Deli Objavljeno Februar 28, 2008 Danes naredil zavarovanje pri ZT.Cena super,samo 167 evrov (TUONO RSV 1000).Lani cena 219 evrov. Preveč hitiš današnja informacija ZM za člane MK še dodatnih 30% popusta danes dobili pisno informacijo na MK Nm. Gregc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mir Objavljeno Februar 28, 2008 Deli Objavljeno Februar 28, 2008 Preveč hitiš današnja informacija ZM za člane MK še dodatnih 30% popusta danes dobili pisno informacijo na MK Nm. Lani sem zavaroval pri ZM,letos sem jim tudi dal naredit izračun.Nisem povedal,da je v tej ceni tudi nezgodno zavarovanje 15 evrov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lines Objavljeno Februar 29, 2008 Deli Objavljeno Februar 29, 2008 Lepo :rolleyes: Kot je videti, popusti bodo? npr. Od avtomobilskega zavarovanje sem lani prenesel bonus -50% (PR 04), na to so dali še -40% in še -10% za članstvo v MK. In na vse to, naj bi dali še -30%? Potem bi v primeru 700€-50%=350€-40%=210-10%=189-30%=132,3€ Tako nekako si jaz to predstavljam. Če je s tem bonusom -30% kaj resnice, me zanima, kdaj stopi v veljavo, ker moram do 10.3. podaljšat reg. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Marec 1, 2008 Deli Objavljeno Marec 1, 2008 A se bomo jutri kaj vozil Nit3rus, pero, prpitek, Jankec, ...................... :eek: LP, Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Marec 1, 2008 Deli Objavljeno Marec 1, 2008 Lepo :rolleyes: Kot je videti, popusti bodo? In na vse to, naj bi dali še -30%? Popusti bodo enaki kot lani samo za nove zavarovance,ki še nimajo bonusa(prvič zavarujejo pri ZM motorno kolo) in se včlanijo v NK dobijo začetni 30%-tni popust,ostali z bonusom večjim kot 30% pa dobijo,npr. 50% bonus in še 10% na članstvo v MK,pogoj pa je,da moraš zavarovati za 12 mesecev. :whistle: Gregc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Marec 2, 2008 Deli Objavljeno Marec 2, 2008 A se bomo jutri kaj vozil Nit3rus, pero, prpitek, Jankec, ...................... :eek: LP, Robert Pa je ratalo, lepih cca 100 km 1. Lines - 100 km 2. Nit3rus - 70 km 3. Pero 79 - 100 km 4. Pingo - nima števca 5. Barth - 50km 6. Piksna - 50 km 7. 70Robert - 100 km 8. Jankec, Bojana in Mateja - opravičeno :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Lp, Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Marec 3, 2008 Deli Objavljeno Marec 3, 2008 He he, a si mel zumota s sabo? :D To si napisal, kolk se je kdo prevozil s tabo? :unsure: Ker js sem jih včer preko 100 naredu. :naughty: A js sem pa kr že trojni rus a kaj? :P Lušno je blo včeraj ni kaj, temperature zraka idealne, je pa še malo hladen in prašen asfalt. Zdej pa kasico prasico razbit in registrirat motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Marec 3, 2008 Deli Objavljeno Marec 3, 2008 verjetno je bilo res enih 50km, nisem preverjal. Letos pa so šli že skoraj 3 kesli bencina (v januarju 1, v februarju skor 2,....) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Marec 3, 2008 Deli Objavljeno Marec 3, 2008 Danes sklenil zavarovanje. Očitno so poenotili popuste. Popusti so slabši, vendar pa so znižali osnovne cene zavarovanj, tko da na koncu pride približno podoben strošek kot lani. Z AO+ sem dal 247€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Danes sem pa še jaz sklenil zavarovanje. Na ZT dajo 20% na neodjavo + nekih 7% je še dal naknadno na stalnost al neki takšnega. AO+ nisem vzel, ker itak nimam pojma, kaj mi sploh nuca, sem pa vzel nezgodno (po principu bolje išta nego ništa, čeprav tudi za to ne vem, kaj mi nuca) - skupaj je prišlo 208 EUR. ne da se mi več s tem zavarovalnicam ukvarjat, na kurac mi gredo. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lines Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Ja letos se kilometri že kr vrtijo! Lepa nedelja je za nami, vrjetno bo ta vikend malo pavze. Tudi jaz danes registriral na ZM, popust še malenjkost boljši kot lani, vse skupaj prišlo 212€ ( obvezno, AO+, zelena k., podaljšanje), pa vse skupaj na obroke, bo še za gume ostalo, "vrjetno bo treba zimske". :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 (popravljeno) Ja letos se kilometri že kr vrtijo! Lepa nedelja je za nami, vrjetno bo ta vikend malo pavze. Tudi jaz danes registriral na ZM, popust še malenjkost boljši kot lani, vse skupaj prišlo 212€ ( obvezno, AO+, zelena k., podaljšanje), pa vse skupaj na obroke, bo še za gume ostalo, "vrjetno bo treba zimske". :yes: Tudi jaz sem danes naredil zavarovanje na ZT, za tri mesece mi je agent pobral 36 €. Ni3ous - do jankotove zidanice je bilo cca toliko kilometrov, potem me je pa možganska navigacija zapustila, zumo pa je veselo nabiral prah doma. Pa še tole sem dobil v Majcnovi gostilni, da prilepim na forum, po Mokronogu, sem pa že raznosil. WELCOME BIKERS VABILO ! V Sentjanzu je v zadnjih letih opaziti vse vec Ijubiteljev motornih koles. Sezona 2008 je ze skoraj pred vrati, malo prijaznejse temperature pa so nas ze skoraj prepricale v prvo letosnjo voznjo. Tudi letos bo na Dolenjskem na veliko noc- natancneje 24. marca v Mirni Peci blagoslov motorjev. Ker bi letos zeleli tudi v Sentjanzu strniti vrste, vabimo vse motoriste na skupen zbor pred dogodkom. Zbrali se bomo 24.3.2008 ob 8:00 pred gostilno Majcen v Sentjanzu. Ob 8:30 se bomo odpravili proti Mokronogu, kjer se bomo pridruzili nasim prijateljem iz bliznjih krajev. Od tam pa bomo skupno v vrsti odsli proti Trebnjem in Mirni peci. Kontakti: Dejan Skoporc 031/673017 Peter Pre/ogar 041/395086 Primoz Strnad 041/716499 Popravljeno Marec 5, 2008. Popravil 70robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 :OK: Se vidimo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Hoj zemljaki, kaj ste vsi na motorjih, al kaj se nič ne javite? :naughty: Kaj imate že kej splanirene prvomajske? Naša ekipa že ima rezerviran trajekt za Korziko! :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lines Objavljeno Marec 13, 2008 Deli Objavljeno Marec 13, 2008 Komaj čakakm, da se odprava začne :naughty: Prej bo potrebna pa še menjava gum, pa vrjetno servis... Pa mal sem že gledal, kam bi kanister žlahtne kapljice privezal, da ne bomo preveč žejni :drunk: Ni3us ti imaš prostor za pijačo, samo ne vem, če ti jo to za zaupat, ker se zna zgodit, da bo do dol že zmanjkalo! Bomo pa vrjetno še kako turco prej maredil, samo da se malo vreme poštima. Lp, vsej 1.majski ekipi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 Če date men pjačo za vozit, se bom encajta zadaj vozil, pol pa stran zavil. Se bom zgubu za par dni dokler zaloge ne poidejo. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se