Skoči na vsebino

Motosvet sekcija Dolenjska

andrej

Priporočene objave

Piksna in jaz sva v soboto prišla do obronkov Dolomitov. Pot: klasika NM-LJ-KR-Jesenice-Korensko sedlo-Beljak, potem pa proti Hermagorju in Toblachu. Namesto v Cortino pa sva potem zavila v Sexten dolino, po kateri je kar lepa pot do Tolmezza. Nato spet klasika Tolmezzo-Trbiž-KG-LJ-NM. Vreme je bilo oblačno, nato sončno ampak vseeno hladno, pa spet oblačno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eni ste kr aktivni vidim...

od mene ni pa nič, sploh ne najdem časa za motor zadnje čase..

Bo treba kake reforme narest :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Huh, no dns čist nepričakovano s sodelavcem do Rakitne, prek Cerknice, Planina, Logatec in nazaj v Lj. Mal je zeblo v prste drugače pa prou fajn. Verjetn ena zadnjih furc letos. Drug let bo zihr boljš :rolleyes: .

Medtem k se nism vozu, sem se pa s temle igral... na linku bolj spodaj.

http://www.mds.sentjanz.si/forum/viewtopic...mp;p=3402#p3402

Popravljeno . Popravil Ni3ous
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Piksna in jaz sva v soboto prišla do obronkov Dolomitov. Pot: klasika NM-LJ-KR-Jesenice-Korensko sedlo-Beljak, potem pa proti Hermagorju in Toblachu. Namesto v Cortino pa sva potem zavila v Sexten dolino, po kateri je kar lepa pot do Tolmezza. Nato spet klasika Tolmezzo-Trbiž-KG-LJ-NM. Vreme je bilo oblačno, nato sončno ampak vseeno hladno, pa spet oblačno.

Še slikca za feeling - > post-10184-1222801895_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tud za naju bo še prišel čas, če ne letos, pa drug let... :naughty:

Ja pa menda nis skrajšal prst za bremzo ?! Ah - nič sekirat - sej do pomladi zraste nazaj... :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še slikca za feeling - > post-10184-1222801895_thumb.jpg

Oho, tlele smo pa bli pa že tut skupaj, tokrat vidim da sta se tut ustavila in slikala.

Če se prav spomnim so tole travniki pod Oberiliachom.

Nice!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja pa menda nis skrajšal prst za bremzo ?! Ah - nič sekirat - sej do pomladi zraste nazaj... :P

sam mal bolj aerodinamičen je zdaj :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No pa sem se danes enaml sam vozu okoli, na koncu so me dobile dežne kaplje, prav tako se je en mal vozila okoli Mateja in ob vsej nevednosti, sva skupaj prišla na kafe v Mokronog. :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No pa sem se danes enaml sam vozu okoli, na koncu so me dobile dežne kaplje, prav tako se je en mal vozila okoli Mateja in ob vsej nevednosti, sva skupaj prišla na kafe v Mokronog. :lol1:

ja, eni se vozjo, drug mormo pa delat doma.

:headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tanartabuljž ti želim ob tvojem R.D. :photo:

hvala za čestitko. pa smo spet za eno leto bul pametni. :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jutri bi šel kdo kam?

Robert70 kdaj bo piknik pr teb ,da dam za tist meso al pir kar sem že obljubil-oboje vem da nisem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Robert70 kdaj bo piknik pr teb ,da dam za tist meso al pir kar sem že obljubil-oboje vem da nisem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:worship: , cvička je pa dost

Kdaj :eek:

se bo treba zment, da mamo vsi čas

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto, dne 11. oktobra 2008 si lahko v Novem mestu med drugimi dejavnostmi Civilne Zaščite ter Rdečega križa lahko ogledate tudi, kako pravilno sneti čelado poškodovanemu motoristu.

10. delovno mesto, Glavni trg: prometna nesreča, delavnica RK: snemanje čelade motoristu ponesrečencu.

Vir: (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)

Popravljeno . Popravil Hornet
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

IIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN, se spet ni nobeden vozil v takem lepem vremenu.

No za dve vem, da so ble tam v Varaždinu, pa da so se imele fajn, fotoaparat so itak pozabile doma, :rolleyes: :rolleyes:

Jaz pa kot ponavadi v SSSSSSSLLLLLLLLLLUUUUUUUŽŽŽŽŽŽŽŽBBBBBBBIIIIIIIIIIIIIIIIII.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

IIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN, se spet ni nobeden vozil v takem lepem vremenu.

No za dve vem, da so ble tam v Varaždinu, pa da so se imele fajn, fotoaparat so itak pozabile doma, :rolleyes: :rolleyes:

Jaz pa kot ponavadi v SSSSSSSLLLLLLLLLLUUUUUUUŽŽŽŽŽŽŽŽBBBBBBBIIIIIIIIIIIIIIIIII.

Jaz sem šel včeraj popoldan na hitro iz Trebnjega v Žužemberk, Sotesko, Črnomelj, Metliko, Vahto, Novo mesto, Mirno peč in nazaj v Trebnje. Super vožnja, sonce in prava temperatura. Le ob obronkih gozdov spolska cesta (čez Gorjance). Policaji so varovali parkirišči v Semiču in na Vahti :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem šel včeraj popoldan na hitro iz Trebnjega v Žužemberk, Sotesko, Črnomelj, Metliko, Vahto, Novo mesto, Mirno peč in nazaj v Trebnje. Super vožnja, sonce in prava temperatura. Le ob obronkih gozdov spolska cesta (čez Gorjance). Policaji so varovali parkirišči v Semiču in na Vahti :)

A nis šou na klubsko furo, c, c, c :nono: , nov motor pa tkole.... (sj jz tud ne O:-) )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A nis šou na klubsko furo, c, c, c :nono: , nov motor pa tkole.... (sj jz tud ne O:-) )

Sem bil zjutraj še bl mačkast :whistle: pa nism hotu izzivat :krneki: .

Se je pa fura precej nesrečno :mellow: zaključila, več na PM.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem bil zjutraj še bl mačkast :whistle: pa nism hotu izzivat :krneki: .

Se je pa fura precej nesrečno :mellow: zaključila, več na PM.

Pa kwa je bil včer za en čudn dan spet, vse neki po tleh :unsure: ....bo res treba nehat za letos al ja :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!