muhcman Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 Hey! A kdo kej ve mogoče za kšn organiziran prevoz v Verono oz. Padovo? Za Jeršina vem da neki organizira za petek, zanima pa me če bo tut v soboto kdo kej vozu, če kdo kaj ve??? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lines Objavljeno Januar 7, 2009 Deli Objavljeno Januar 7, 2009 Hey! A kdo kej ve mogoče za kšn organiziran prevoz v Verono oz. Padovo? Za Jeršina vem da neki organizira za petek, zanima pa me če bo tut v soboto kdo kej vozu, če kdo kaj ve??? lp TAKOLE PIŠE NA STRANI MOTOKLUBA NOVO MESTO! IZLET NA MOTO SEJEM V VERONO 17.01.2009 Tudi letos se organizira izlet na moto sejem. Tokrat se gre v Verono t.j. nov sejem z večjim razstavnim prostorom in večjo ponudbo, ki se je preselil iz mesta Padova. Izlet je organiziran z avtobusnim prevozom in sicer dne 17.01.2009 z odhodom ob 03.00 uri izpred Špara v Žabji vasi. Vsi interesenti naj se prijavijo organizatorju izleta UDOVČ Jožetu ( 031 320 877 ), ki ob prijavi pobira tudi denar in jer dobite tudi več informacij. Cena izleta znaša 25€. Izleta se lahko udeležijo tudi nečlani oz. drugi interesenti. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lines Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Živjo! Kje so zdaj tisti, ki so bili na sejmu v Veroni, da bi z nami malo delili občutke iz sejma. Je bil kak nov motor za videt ali pa kej drugega zanimivega? Ste kej zapravljal, al samo mal čekiral? :rolleyes: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Živjo! Kje so zdaj tisti, ki so bili na sejmu v Veroni, da bi z nami malo delili občutke iz sejma. Je bil kak nov motor za videt ali pa kej drugega zanimivega? Ste kej zapravljal, al samo mal čekiral? :rolleyes: lp Samo čekiral in se dogovorili za naslednji sejem IMOT v Munchenu,gremo 14.02.09 sobota zjutraj ob 2.00 izpred Špara Žabja vas prijave zbira Joško cena z vstopnico 40 EU. Gregc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Piksna Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 Živjo! Kje so zdaj tisti, ki so bili na sejmu v Veroni, da bi z nami malo delili občutke iz sejma. Je bil kak nov motor za videt ali pa kej drugega zanimivega? Ste kej zapravljal, al samo mal čekiral? :rolleyes: lp Tukaj. Videl(i) kar nekaj lepih hostes... mhm gištelov - misli rečt motociklov. Bilo je cca. 30% custom scene (žal sem to sam že cca. 3x videl) - kjer je bil meni najzanimiveši GSX-R1000 kompressor. Pa enih par custom chopperjev,... pa hostese... :wub: -Bilo je tudi dost opcij za kaj kupit - od karbonskih dodatkov do čelad in oblačil. Ogromno razstavljalcev je imelo program z raznimi dodatki za motocikle. Tehnike pa bolj malo oz. skloraj nič (kot ponavadi na takih sejmih). -Največji razstavljalci so bili znova/kot ponavadi Ducati, Honda, Yamaha, Suzuki, Aprilia,... Je pa bilo tudi nekaj "eksotikov" a.k.a. Bimota, Cagiva...a skromno. -Razstavni prostor dosti večji od Padove in ne nasičen, da si lahko hodil brez, da te je raja nosila gor pa dol. Za piko na "i" so se na izhodu "stepli" chapter Hells Angelsov vs. "eni drugi". A nekakšen množičen pretep in borba za življenje se iz tistega žal ni razvila. Predvsem so bili najbolj za/pregreti starejši občani in dekleta - vidjo motorje pol pa norijo,... saj veš. Zgledalo je nekako tako -> :chase: Vožnje z busom je bilo cca. 6h, vključno z pit-stopi. Bus OK, družba OK, italjanska hrana pekoča, pivo ...tud Italjansko. Aral nisem nič. :rolleyes: Za še več info pa glede, da je odjuga, ob kakem :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Januar 23, 2009 Deli Objavljeno Januar 23, 2009 Bom še jaz pristavil nekaj sejemske reklame. Nabavil sem polnilec akomulatorja, preizkušeno, dobra zadeva, cena 35 €. Pa še v Novem mestu ga lahko kupiš, nasproti Berusa. Še link: http://www.euroton.si/avtodeli/img/CTEK.pdf Bart, vidim na forumu, da greš poleti v Ameriko. Boš nesu zumota s sabo. Me zanima, kako se bo tam obnesu ! Lines, nobene forke iz žura ??????????? Še smučat grem, pa bo Mirna peč tukaj :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lines Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 [Lines, nobene forke iz žura ??????????? Zabava je bila, mel smo se fino...... Slik ni, ker nismo imeli filma za foto aparat :photo: Lahko pa naredimo nov žur..... pa se mal poveselimo.... :beer2: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Ja dejmo se nekaj zmenit, tokrat upam, da bi se tut js udeležil. Če ne pa js povabim eno soboto k men v garažo na golaž, k sem glih taprav "golaž" lonec nabavu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero79 Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Res bi lahko kaj zmenil, jst sem še vedno dolžan ene par kil mesa al pa kako gajbo pira e ne Robi? LP P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Februar 1, 2009 Deli Objavljeno Februar 1, 2009 Res bi lahko kaj zmenil, jst sem še vedno dolžan ene par kil mesa al pa kako gajbo pira e ne Robi? LP P. Prokleta gripa me je napala, daj malo počakaj z golažom. Pero, ti pa anmal mesa kup, cvička pa itak imamo vsi dost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero79 Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 Prokleta gripa me je napala, daj malo počakaj z golažom. Pero, ti pa anmal mesa kup, cvička pa itak imamo vsi dost. No prov, sam za datum se mormo zment. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Februar 8, 2009 Deli Objavljeno Februar 8, 2009 Dejte se Dolenci še hitro prijavit za IMOT Munchen imamo še prostora za ca 10 oseb,odhod v soboto zgodaj zjutraj ob 02,00 izpred Špar Žabja vas Nm vrnemo se zvečer,cena prevoza z vstopnico za sejem 40 EU vse ostale informacije Joško na GSM:031/320877 nasvidenje na avtobusu!!!!! :whistle: Gregc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 No prov, sam za datum se mormo zment. Evo, moje zdravstveno stanje je že malo bolje, tako da grem drugi teden smučat in ski draguljarnica je drugu teden zaprta, tako da se lahko zmente za golaš čez štiridnajst dni. Mogoč se bo pa lahko že takrat kaj peljalo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero79 Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 Evo, moje zdravstveno stanje je že malo bolje, tako da grem drugi teden smučat in ski draguljarnica je drugu teden zaprta, tako da se lahko zmente za golaš čez štiridnajst dni.Mogoč se bo pa lahko že takrat kaj peljalo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :worship: Lahko se pelje tud zdej, sam mrzl je... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 E se bom še jst javil ker sm dolenjc pa sm član motokluba BRATJE CVIČKA.21.2. imamo sestanek in blagoslov tko da tisti ko bote prišli me kontaktirajte. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Piksna Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Živjo Cvičko! Kako, korenina? Kje in kdaj pa mate ta event, da se pridemo kaj obrnit ?! Jap,se strinjam, pelat se da. Sem šel v petek zvečer, blo 2 stopinje nad ničlo, naredil 35km, pa edino čemur je prišel mraz mal do živga okol 27km-ja so bile konice prstov na rokah. Drugač pa vse B.P.-moram priznat, sem pričakoval, da me bo zebl "ko' psa". Še mal mora minit, da se pesek spravi iz cest, pa bo milina (beri april)... Aja, pa še šipca na šlemu se je hotela nekaj rosit pod 50/h,... pol sem pa mal prtisnu in se je še to unesl. :P In še to - pridem domov in potipam zadnjo gumo, ki je bila pumpana namenoma 2,5 in je bla lepo mlačna ->sem bil pozitivno presenečen. Go figure ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 16, 2009 Deli Objavljeno Februar 16, 2009 Midva s Perotom sva pa včeraj izkoristila popoldansko sonce in se zapeljala do Trebnjega na čaj in nazaj-cca 40 km. Je blo prav fajn, ceste čiste, sonček... sem tut js mislu da bo zeblo, pa razen v prste ni blo panike. Potem smo se pa do zahoda martinčkali na sončku, družbo so nam delale pa narezane mesenke in cviček. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Februar 16, 2009 Deli Objavljeno Februar 16, 2009 Midva s Perotom sva pa včeraj izkoristila popoldansko sonce in se zapeljala do Trebnjega na čaj in nazaj-cca 40 km.Je blo prav fajn, ceste čiste, sonček... sem tut js mislu da bo zeblo, pa razen v prste ni blo panike. Potem smo se pa do zahoda martinčkali na sončku, družbo so nam delale pa narezane mesenke in cviček. :) Sem vaju slišal na šiht :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 Čist možn, slišal si pa Perota, k ma hexagonalca gor, js sem dal originalne rore gor pa me ni nč slišat, bom dal spet odprte gor, da bo vesele :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero79 Objavljeno Februar 26, 2009 Deli Objavljeno Februar 26, 2009 Gre kdo za vikend na kako furco, vreme bo lepo, ne glih poletno...vsaj vroče ne bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 26, 2009 Deli Objavljeno Februar 26, 2009 :devil: He he, zdej mam pa tut js že odprte rore gor...vruuuuummmmm Ja, v nedeljo bo zgleda res toplo, do 12 stopinj! :010 Js predlagam, da se mal stara garda zbere in naredimo eno pravo odvoritveno furo v 09. Lahko zakrožimo malo po širši dolenjski, če sva zadnjič pri 5 st.c šla s Perotom b.p. do Trebnjega, je lahko tole pri 12 stopinjah že 200km dolga turca. Bi blo pa fajn de štartamo okol 12 ih, da lovimo toplo vreme do cca 3h -4ih popoldan. Barth, Piksna, March, 70Robert in ostala kompanija..? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Februar 26, 2009 Deli Objavljeno Februar 26, 2009 sorry, jaz moram cegu podajat v soboto in nedeljo. Sploh pa nisem še uspel motorja spucat od lani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Februar 26, 2009 Deli Objavljeno Februar 26, 2009 (popravljeno) Sploh pa nisem še uspel motorja spucat od lani. Popravljeno Februar 26, 2009. Popravil Brumer Gregc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Piksna Objavljeno Februar 28, 2009 Deli Objavljeno Februar 28, 2009 (popravljeno) :devil: He he, zdej mam pa tut js že odprte rore gor...vruuuuummmmmJa, v nedeljo bo zgleda res toplo, do 12 stopinj! :010 Js predlagam, da se mal stara garda zbere in naredimo eno pravo odvoritveno furo v 09. Lahko zakrožimo malo po širši dolenjski, če sva zadnjič pri 5 st.c šla s Perotom b.p. do Trebnjega, je lahko tole pri 12 stopinjah že 200km dolga turca. Bi blo pa fajn de štartamo okol 12 ih, da lovimo toplo vreme do cca 3h -4ih popoldan. Barth, Piksna, March, 70Robert in ostala kompanija..? Word. Se slišmo. ... Sploh pa nisem še uspel motorja spucat od lani. Zakaj pa moraš met spucanga - al pol bodo vidli kaj voziš !? :surrender: ...medtem pa jaz razmišljam da bi imel nekaj v smislu "urban survival bike" ali pa "longest time without wash bike" al pa... u get the picture ?! :lol1: Sploh od kar sem spoznal, da, če vozila ne pereš dovolj dolgo, začne: a ) - padat dež. b ) - umazanija sama dol padat. Kakorkoli gledaš je tako "win-win" situacija. :D Popravljeno Februar 28, 2009. Popravil Piksna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 28, 2009 Deli Objavljeno Februar 28, 2009 (popravljeno) Sem gruntal kam bi jo jutri mahnili, tko da bi prevozili še nekaj dobrih odsekov, z dobrim asfaltom in lušnimi ovinki... Glede na jutrišnje vreme predlagam vzhod Slovenije. Bo ok? Piksna kje se priključiš? vreme.bmp Kumrovec.bmp Popravljeno Februar 28, 2009. Popravil Ni3ous Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se