andrej Objavljeno April 14, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 14, 2005 Barth, sej bi z veseljem, sam mal daleč je ;-) Za mobikrog grem pogledat v nedeljo, pa tud v petek (jutri) nekej najavljajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 Alo Dolenjska! :yea1: Gre kdo jutri proti Loškemu potoku? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno April 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2005 v sredo je plan naslednji - Nm - dvor - kočevje - grobnik, - grobnik - portorož - cerknica - kočevje - nm vreme menda bo. kdo gre zraven? LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 kdaj imate namen it? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno April 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2005 predlagam kar kmal po 8h, da bo kej od dneva. kje te poberemo? ;) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 (popravljeno) žal ne bo šlo, jest bom ob pol devetih :slap: že na grobniku ko se prijave začnejo edited: se vidmo dol :beer2: Popravljeno April 25, 2005. Popravil misty Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 žal ne bo šlo, jest bom ob pol devetih :slap: že na grobniku ko se prijave začnejo edited: se vidmo dol :beer2: ← Tud prou! Se vidmo dol :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Maj 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2005 V petek (6.5) se začne zbor v Ivančni Gorici. Pela bo Alya in Zablujena generacija. A gre kdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 V petek (6.5) se začne zbor v Ivančni Gorici. Pela bo Alya in Zablujena generacija. A gre kdo? ← Najprej se bom malo zapeljal mimo z motorjem, nato pa zvečer pridem z avtom (bom našel kakšen prevoz), da bom lahko spil kakšno pivo(e) :) ;) Se vidimo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Maj 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2005 taktiziraš :lol: jaz grem kar z motorjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 taktiziraš :lol: jaz grem kar z motorjem. ← :) hehe, če pa ne drugače, bom pa šotor vzel seboj, ker kakšno pivo zraven dobre jedače se prileže... sam alkohol pa motor ni šans ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 V petek (6.5) se začne zbor v Ivančni Gorici. Pela bo Alya in Zablujena generacija. A gre kdo? ← Pamota... zbor bo na letališču v Šentvidu pri Stični. Tam kot lani, upajmo da brez blata :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 taktiziraš :lol: jaz grem kar z motorjem. ← Lahko teb, k maš bliz prenočišče :D ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Maj 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2005 (popravljeno) A gre kdo na pogledat na motohappening, ki bo od petka (13) do nedelje? LP. p.s. twingo - tokrat bom s sabo vzel tud dokumente ;) Popravljeno Maj 10, 2005. Popravil andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 Samo pogledat??? Mogoče jaz, odvisno od vremena. Verjetno v soboto. a ne?? se še beremo lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 jaz bom dol z motorjem (če mi rata zamenat sprednje cevi za bremze in bremz olje), drugače pa z avtom :BUA: @andrej: dvakrat prever :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Maj 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2005 tako je Barth, v soboto. odhod bo vsaj zame zjutraj ker imam popoldne že druge obv. misty ti le zrihtaj bremze. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Maj 11, 2005 Deli Objavljeno Maj 11, 2005 Zapisano v koledarju: sobota 8h - 14h :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Maj 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2005 tako bo prav, ja :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Maj 11, 2005 Deli Objavljeno Maj 11, 2005 Meni je cool kdaj in kje bi se dobili?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Maj 11, 2005 Deli Objavljeno Maj 11, 2005 Ponavad mamo pri Andreju na Seidlovi zbor. Predlagam ob 8:30h! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Maj 11, 2005 Deli Objavljeno Maj 11, 2005 Ne vem kje je to ''Pri Andreju'', prejšnjič kot sva šibala na BMW testne vožnje, sva se dobila na črpalki v Plavi laguni. Če ne drugač, bom jaz ob 8.30 na črpalki PL, Andrej pa ima mojo mobi številko, če bi se zgrešili. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Maj 11, 2005 Deli Objavljeno Maj 11, 2005 Ne vem kje je to ''Pri Andreju'', prejšnjič kot sva šibala na BMW testne vožnje, sva se dobila na črpalki v Plavi laguni. lp ← To je to :D Za bolj natančen dogovor mamo pa še čas, oz. se še tipkamo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Maj 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2005 o.k. jst sm za, Petrol na plavi laguni (seidlova) ob 8.30. LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franci Objavljeno Maj 11, 2005 Deli Objavljeno Maj 11, 2005 Jst bi šel tut z vami. Edin mal moram čas najt. Se brat poroči, pa še priča sem, mlaj moram najt, obleke še nimam... :? :nono: ...Pa še zmeraj bi šel. Bom povedal jutri kako bo. Andrej se bova še za dunlopke zmenla kej :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se