chris Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 Jaz pa še vseeno ne verjamem do jutri :!: tud jest ne :roll: ... ti bom rajs jutri cestitala :wink: 8) ali pa kar takrat, ko bo ze kaj za videt (na tebi :wink: ) :D 8) Kako hudiča boš pa videla... če se še poznava ne????? :shock: jaz sem te ze videla :wink: :D
pupa Objavljeno April 1, 2003 Avtor Objavljeno April 1, 2003 Lojzi: full si prijazen, jaz povem veselo novico... ja res, na malo čuden dan, ti bi mi pa zaprl temo??????? :shock: :shock: :shock: :? :? Chris: hmmmm in zakaj jaz tebe še ne poznam?????
chris Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 Lojzi: full si prijazen, jaz povem veselo novico... ja res, na malo čuden dan, ti bi mi pa zaprl temo??????? :shock: :shock: :shock: :? :? Chris: hmmmm in zakaj jaz tebe še ne poznam????? saj nisem rekla, da se poznava... rekla sem samo, da sem te ze videla :wink: ocitno pa te tisti, ki te je pokazal, tudi ne pozna... in tako se nisva mogli seznaniti :roll:
lojzi Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 Lojzi: full si prijazen, jaz povem veselo novico... ja res, na malo čuden dan, ti bi mi pa zaprl temo??????? :shock: :shock: :shock: :? :? Chris: hmmmm in zakaj jaz tebe še ne poznam????? Pupika, sej veš, da mam jest tud tebe rad. Amapk en me je dons že pošteno, pa se tebi vseeno ne bi pustu na tak način nategnt. In, če bo jutri to še aktualno, ti bom z največjim veseljem čestitou, čeprav je to za nekaj časa konec motoristične kariere, ki se še začela ni pošteno. Aja, Cris pa zato še ne poznaš, ker jo tud mi še ne... Neka imaginarna, jebi ga. Dokler ne dobi obraza, bo zame to :wink:
marijan Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 zdaj je pa ura že čez dvanajsto, zdaj bi ji pa že lahko verjeli, a ne? :D
pupa Objavljeno April 1, 2003 Avtor Objavljeno April 1, 2003 Lojzi: full si prijazen, jaz povem veselo novico... ja res, na malo čuden dan, ti bi mi pa zaprl temo??????? :shock: :shock: :shock: :? :? Chris: hmmmm in zakaj jaz tebe še ne poznam????? saj nisem rekla, da se poznava... rekla sem samo, da sem te ze videla :wink: ocitno pa te tisti, ki te je pokazal, tudi ne pozna... in tako se nisva mogli seznaniti :roll: a mi to lahko na pm-u malo bolje razložiš.... ker čisto nič ne vem več o čem govoriš......
pupa Objavljeno April 1, 2003 Avtor Objavljeno April 1, 2003 Lojzi: full si prijazen, jaz povem veselo novico... ja res, na malo čuden dan, ti bi mi pa zaprl temo??????? :shock: :shock: :shock: :? :? Chris: hmmmm in zakaj jaz tebe še ne poznam????? Pupika, sej veš, da mam jest tud tebe rad. Amapk en me je dons že pošteno, pa se tebi vseeno ne bi pustu na tak način nategnt. In, če bo jutri to še aktualno, ti bom z največjim veseljem čestitou, čeprav je to za nekaj časa konec motoristične kariere, ki se še začela ni pošteno. Aja, Cris pa zato še ne poznaš, ker jo tud mi še ne... Neka imaginarna, jebi ga. Dokler ne dobi obraza, bo zame to :wink: PA VSEENO NI TREBA ZAPIRATI TEME ZARADI TEGA!!! :( :( :( :(
dave the wave Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 Pupa :D :D :D :D , cestitam. lp DTW :D
Lindau Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 Pupa tudi ce je samo sala dneva :wink: .......... :arrow: ...VSE najboljse!
Leon Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 ...meni se pa žal še ne...... ampak bo kmalu :D :D To ni nosečnost. Da težko zapneš hlače je posledica preobilne hrane za tvoj rojstni dan in ne nosečnosti. Pojdi malo tečt, bo prec bolje. P.S. Ljudje eno dobronamerno opozorilo. Ne kupujte torte "Črni gozdiček" v Leclercu, ker ti potem nekaj ur stoji kot top. Oz., če ste jo že zaužili brž v Venera shop po lubrikant, ker ena ženska maratona enostavno ne bo zdržala. Lahko v teh urah trdote nategnete še sosedo in snažilko.
pupa Objavljeno April 1, 2003 Avtor Objavljeno April 1, 2003 ...meni se pa žal še ne...... ampak bo kmalu :D :D To ni nosečnost. Da težko zapneš hlače je posledica preobilne hrane za tvoj rojstni dan in ne nosečnosti. Pojdi malo tečt, bo prec bolje. P.S. Ljudje eno dobronamerno opozorilo. Ne kupujte torte "Črni gozdiček" v Leclercu, ker ti potem nekaj ur stoji kot top. Oz., če ste jo že zaužili brž v Venera shop po lubrikant, ker ena ženska maratona enostavno ne bo zdržala. Lahko v teh urah trdote nategnete še sosedo in snažilko. Zdej mi je jasno, zakaj sem imela čisto trdo levo nogo celo noč..... :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
Thundercat Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 Ja no...kaj čm reč!Jutri je pa 2. April! Drgač pa čestitke!
Ice Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 hmm....komu naj zdaj cestitam? pupa,tebi ali njemu? ali obema? ali mali/emu? ali leclercu za dobre torte?! :lol: anyways...cestitke (BTW,veljajo od jutri naprej :twisted: ). :D
lojzi Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 Zakaj jest u tej temi močno pogrešam Hotsckota ? :idea: :?: :wink: :wink:
Ice Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 Zakaj jest u tej temi močno pogrešam Hotsckota ? :idea: :?: :wink: :wink: kako? saj sem napisal,da mu cestitam. :P :twisted: :lol:
diablo666 Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 Mislim, da je tuaji zdaj eno tako vzdušje,, kakor v kakšnem svinger klubu samo, da nas je pupa "nategnla" in zdej bomo mi postali noseči. Jst ne vrjamem pa tudi, ce mi jutri clear blue porine pod nos. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted::twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted::twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Leon Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 Pupa. Ali potem zdaj nisi več nedolžna :?: :roll: (v tamalo mislim)
BRANE Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 pupa, čestitam.. Če boš rabla kej oblekc, pa nasvetov, pa mogoče kak voziček, se javi!
pupa Objavljeno April 1, 2003 Avtor Objavljeno April 1, 2003 Ko grem ravno domov: CMOKA VSEM NAMOČENCEM!!!!!!! ma hudiča...... treba 1. april izkoristiti!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :wink: ME LOVE YOU!!!!
bmw Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 Še zdaj ne verjamem svojim očem...... kakorkoli, Pupa ....ČESTITAM IZ SRCA IN VESEL SEM ZATE................. kar tako naprej...........
Leon Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 A saj sem vedel, da nisem zadnjič otipal hlačnih nogavic.
Einherjar Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 pupa: ta je bla pa dobra.... Ceprav... mogoce ti pa to se "sleduje" pa se ne bos resila tega prekltestva.
pupa Objavljeno April 1, 2003 Avtor Objavljeno April 1, 2003 Z veseljem vzamem to "prekletstvo" na svoja ramena (ali bolje rečeno v svoj trebuh) :wink: :D ....enkrat bom sigurno..... če ne večkrat.....
Pervy Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 Z veseljem vzamem to "prekletstvo" na svoja ramena (ali bolje rečeno v svoj trebuh) :wink: :D ....enkrat bom sigurno..... če ne večkrat..... ja vsaj 3x kot zavedna krščanska mama. :twisted:
Priporočene objave