pupa Objavljeno April 1, 2003 Avtor Objavljeno April 1, 2003 Ok ok....... počasi... .najprej en.... potem pa bomo videli a gremo na fuzbalsko moštvo z ali brez rezerve in golmana :twisted: :wink:
Rock-46 Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 Ce sem prov zastopu vse skupej -----NATEG DNEVA-------- LP, Rock P.S:sam jest se s tega nebi upal norca delat....
dave the wave Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 Zakaj pa ne??? :shock: Zato: Z veseljem vzamem to "prekletstvo" na svoja ramena (ali bolje rečeno v svoj trebuh) :wink: :D lp DTW
Alla Objavljeno April 1, 2003 Objavljeno April 1, 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Alla
Rock-46 Objavljeno April 2, 2003 Objavljeno April 2, 2003 Zakaj pa ne??? :shock: Ker se se nebi upal imet otrocka.....pa ponavadi ko se clovek iz ene stvari dela norca, pol ravn tisto stvar nabase :D ....tko da... LP, Rock
pupa Objavljeno April 2, 2003 Avtor Objavljeno April 2, 2003 Zakaj pa ne??? :shock: Ker se se nebi upal imet otrocka Kdo pa pravi, da bi s tabo??? :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
Ice Objavljeno April 2, 2003 Objavljeno April 2, 2003 ........samo malo.tko za pokusino :P :twisted: :lol:
pupa Objavljeno April 2, 2003 Avtor Objavljeno April 2, 2003 Noise Data: ne, bila je prvo aprilska šala :lol: :twisted: :wink: Ice: shutup!! :evil:
Max Objavljeno April 2, 2003 Objavljeno April 2, 2003 Noise Data: ne, bila je prvo aprilska šala :lol: :twisted: :wink: Ice: shutup!! :evil: Pupa Nice one :D
lightning Objavljeno April 2, 2003 Objavljeno April 2, 2003 Se dobro da si se zjasnila glede nosecnosti,ker sem se glih s financministerjem Motosveta zmenu in mi je dal narocilnico,da grem v lekarno po Clear blue in da ob prvi priliki preverimo..... :D :D :D :D :D :D :evil:
pupa Objavljeno April 2, 2003 Avtor Objavljeno April 2, 2003 Ok, ko bom....... če bom....... bom pofotkala clear-blue in dala fotko sem gor...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Da ne bo ravno motosvet bankrotiral zaradi tega....... :twisted: :wink:
Rock-46 Objavljeno April 2, 2003 Objavljeno April 2, 2003 Zakaj pa ne??? :shock: Ker se se nebi upal imet otrocka Kdo pa pravi, da bi s tabo??? :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :wink: Kdo pa je kje reku da sem reku da s tabo.....damnn....jest sem napisu da se jest (poudarek je na JEST) ne bi zajebavu s takimi forami , ker jest (poudarek je na JEST) ne bi še (poudarek ja na ŠE) upal imet otroka... KAPISSSSSS Lp; Rock
pupa Objavljeno April 2, 2003 Avtor Objavljeno April 2, 2003 Madonca, kako si se razburil.... jst te pa samo hecam........ :P :wink: :twisted:
Rock-46 Objavljeno April 2, 2003 Objavljeno April 2, 2003 Madonca, kako si se razburil.... jst te pa samo hecam........ :P :wink: :twisted: :D :lol: :roll: :arrow: :arrow: :D Lp; Rock
pupa Objavljeno April 2, 2003 Avtor Objavljeno April 2, 2003 Kva se pa ti peniš??????? :shock: :shock: :? :twisted: :wink:
Nagaya Objavljeno April 2, 2003 Objavljeno April 2, 2003 hehe..pa kok so eni hitre jeze :lol: :lol: :lol:
Alla Objavljeno April 2, 2003 Objavljeno April 2, 2003 Hm....no, saj veste.....nosečnice hitro spreminjajo razpoloženje..... :wink: :lol: :lol: :lol: Alla 8)
Nagaya Objavljeno April 2, 2003 Objavljeno April 2, 2003 emmm....sej to se ni na pupo nanašalo :D ......ampak..maš prav....jest bi bla zlo previdna in bi 3x premislila preden bi se na nosečnico spravila....hormoni pa to... :lol: :lol: :lol:
pupa Objavljeno April 2, 2003 Avtor Objavljeno April 2, 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: JA... PAZITE NAME - NOSEČNICO!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Priporočene objave