Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ok ok....... počasi... .najprej en.... potem pa bomo videli a gremo na fuzbalsko moštvo z ali brez rezerve in golmana :twisted: :wink:

Objavljeno

Ce sem prov zastopu vse skupej

-----NATEG DNEVA--------

LP, Rock

P.S:sam jest se s tega nebi upal norca delat....

Objavljeno

Zakaj pa ne??? :shock:

Objavljeno

precej kokošji nateg..

Objavljeno

Zato:

Z veseljem vzamem to "prekletstvo" na svoja ramena (ali bolje rečeno v svoj trebuh) :wink:  :D

lp DTW

Objavljeno

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alla

Objavljeno

Je voda že odtekla? :twisted:

Objavljeno

Ker se se nebi upal imet otrocka.....pa ponavadi ko se clovek iz ene stvari dela norca, pol ravn tisto stvar nabase :D ....tko da...

LP, Rock

Objavljeno

Ker se se nebi upal imet otrocka

Kdo pa pravi, da bi s tabo??? :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

Objavljeno

Kaj zdej, a si noseča al ne?

Objavljeno

........samo malo.tko za pokusino :P :twisted: :lol:

Objavljeno

Noise Data: ne, bila je prvo aprilska šala :lol: :twisted: :wink:

Ice: shutup!! :evil:

Objavljeno
Noise Data: ne, bila je prvo aprilska šala :lol:  :twisted:  :wink:  

Ice: shutup!! :evil:

Pupa lach.gif

Nice one :D

Objavljeno

Se dobro da si se zjasnila glede nosecnosti,ker sem se glih s financministerjem Motosveta zmenu in mi je dal narocilnico,da grem v lekarno po Clear blue in da ob prvi priliki preverimo..... :D :D :D :D :D :D :evil:

Objavljeno

Ok, ko bom....... če bom....... bom pofotkala clear-blue in dala fotko sem gor...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Da ne bo ravno motosvet bankrotiral zaradi tega....... :twisted: :wink:

Objavljeno

Uf Pupa, pa si nas res.

Objavljeno

Ker se se nebi upal imet otrocka

Kdo pa pravi, da bi s tabo??? :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

Kdo pa je kje reku da sem reku da s tabo.....damnn....jest sem napisu da se jest (poudarek je na JEST) ne bi zajebavu s takimi forami , ker jest (poudarek je na JEST) ne bi še (poudarek ja na ŠE) upal imet otroka...

KAPISSSSSS

Lp; Rock

Objavljeno

Madonca, kako si se razburil.... jst te pa samo hecam........ :P :wink: :twisted:

Objavljeno
Madonca, kako si se razburil.... jst te pa samo hecam........ :P  :wink:  :twisted:

:D :lol: :roll: :arrow: :arrow: :D

Lp; Rock

Objavljeno

Kva se pa ti peniš??????? :shock: :shock: :? :twisted: :wink:

Objavljeno

hehe..pa kok so eni hitre jeze :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

Hm....no, saj veste.....nosečnice hitro spreminjajo razpoloženje..... :wink: :lol: :lol: :lol:

Alla 8)

Objavljeno

emmm....sej to se ni na pupo nanašalo :D ......ampak..maš prav....jest bi bla zlo previdna in bi 3x premislila preden bi se na nosečnico spravila....hormoni pa to... :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: JA... PAZITE NAME - NOSEČNICO!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!