Leon Objavljeno April 4, 2003 Objavljeno April 4, 2003 Pat, kaj tako začudena deluješ? Ali se tvoj G_iovani ne ravna po zadnjih modnih zapovedih ali ti to pravkar počne, da se tako nesramno smehljaš medtem, ko nabijaš po tipkovnici?
Babi Objavljeno April 9, 2003 Objavljeno April 9, 2003 Joj tudi jaz bi v tako investicijo svoj kapital s tekočimi obrestmi investiral. Lahko tudi le v dobrodelne namene, torej uspešnost investicije je lahko vprašljiva. Glavno je, da se investira. Ali kdo pozna kakšno takšno investicijo, ki je potrebna ...? Remonta ali česa drugega :shock: Poznam eno, ki rada da :P
SiR Objavljeno April 10, 2003 Objavljeno April 10, 2003 Remonta ali česa drugega :shock: Poznam eno, ki rada da :P :oops: :shock: :roll: :oops: :shock: :shock: :oops: :shock: :? :wink: :lol: :idea: 8) :twisted: :twisted:
RAN Objavljeno April 10, 2003 Objavljeno April 10, 2003 :shock: Poznam eno, ki rada da :P Radodajke vseh dežel, združite se ! :D
Leon Objavljeno April 11, 2003 Objavljeno April 11, 2003 Remonta ali česa drugega ... Remonta vendar. Denar vsaka potrebuje. Pri remontu, je potrebno najprej vse telo z jezikom preveriti, osliniti, če kje zrak iz notranjosti na ven uhaja (no ja, na nekaterih odprtinah se ve, da zrak uhaja vendar tiste se kasneje zamaši s čepom), če je koža lepo napeta, če se bradavičke dvigajo in spuščajo, če je mazivo dovolj toplo in viskozno, če "ožemalnik" dovolj stiska,... skratka veliko tega je za postoriti, če želiš, da tvoja mašinca dobro deluje. ...Poznam eno, ki rada da .. Me ne zanima, grem raje motor šraufat. Sicer pa že imam svojo, ki tudi ni škrta. Radodajke vseh dežel, združite se !.. Ne pozabite sporočiti mesto vašega srečanja.
Babi Objavljeno April 11, 2003 Objavljeno April 11, 2003 Leon, boga tvoja Ninja. A pol kr cele dneve na njej visiš :?: Pa nič ne škrta, maš pa srečo :roll: :D Aja, mesto srečanja radodajk?....a nič ne bereš teme "Babji shod" :roll: Drugače je pa društvo veselih radodajk s sedežem v Gornjih Podpoljanah. Predsednica je Jožica Odprtovič. Geslo: "Pridi, dala ti bom vse" P.s.: Kaj pa domača naloga pa kr stoji? :evil: :agrue:
Leon Objavljeno April 11, 2003 Objavljeno April 11, 2003 Ropotajk? Radodajk. Tam pa gotovo ne bo nihče potešen, saj se še moških branite. Če bo katera tisti konec tedna komu tam dala, se pišem Mišica. P.S.: Saj jo bom danes pri tebi natipkal.
Ice Objavljeno April 12, 2003 Objavljeno April 12, 2003 da se vrnemo malo na temo: je pupa ze kaj bolj srecna?! :twisted:
Hanzi Objavljeno April 12, 2003 Objavljeno April 12, 2003 da se vrnemo malo na temo: je pupa ze kaj bolj srecna?! :twisted: Mogoče pa je saj je bila ta teden pri meni na obisku :twisted: . Ni mogla verjet koliko dolgo je ni bilo. sva morala kar :roll: :arrow:
Ice Objavljeno April 12, 2003 Objavljeno April 12, 2003 da se vrnemo malo na temo: je pupa ze kaj bolj srecna?! :twisted: Mogoče pa je saj je bila ta teden pri meni na obisku :twisted: . Ni mogla verjet koliko dolgo je ni bilo. sva morala kar :roll: :arrow: huh......kaj pa monika na to porece?! :shock: :oops: :lol:
Hanzi Objavljeno April 12, 2003 Objavljeno April 12, 2003 Jah to boš moral pa kar na njen odgovor počakat al pa PM ji poslat če si ti zelo mudi in si tako neučakan. Lahko pa počakaš slabih 9 mescev pa boš vse zvedel :twisted: :lol: Sicer pa mislim da tole tud monika bere sam je rajši kar tiho :? :oops: :arrow:
Babi Objavljeno April 12, 2003 Objavljeno April 12, 2003 Ropotajk? Radodajk. Tam pa gotovo ne bo nihče potešen, saj se še moških branite. Če bo katera tisti konec tedna komu tam dala, se pišem Mišica. P.S.: Saj jo bom danes pri tebi natipkal. S Pupo se ne bova šparali. Za srečo se je potrebno žrtvovati 8) Da bi se pa s Pupo moških branili :?: Prej firbčnih žensk :!: Če se ne motim je danes Pupa nekje na poti proti severu. Srečno pot Pupa :arrow:
Ice Objavljeno April 12, 2003 Objavljeno April 12, 2003 Lahko pa počakaš slabih 9 mescev pa boš vse zvedel :twisted: :lol: a mi cesar ne vemo (se) :idea: :?: :!: :twisted:
Hanzi Objavljeno April 12, 2003 Objavljeno April 12, 2003 Ice ti še marsikaj ne veš :twisted: tko kot jaz :roll: :wink:
Pravokotar Objavljeno April 13, 2003 Objavljeno April 13, 2003 Učbenik slovnice za dijake srednjih šol, ki ga pripravlja g.J.Toporišič: V letu Gospodovem 2003 je bila Pupa povila krepko dete. Vprašanje: v katerem času je napisana poved? Pravilni odgovor: preservativum inperfectum.
pupa Objavljeno April 13, 2003 Avtor Objavljeno April 13, 2003 Ne ne Babi, jaz sem še tu..... grem pa tam nekje konec aprila (datuma ne vem, ker še vedno nisem našla prevoza)..... Ja in pupa je še srečna, še bolj kot je bila...... in če bo šlo tako naprej bo pupa res hitro povila... no, verjetno v 2003 ne v 2004 je pa veliko veliko več možnosti.
top cat Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 In krave so letele, pujsi čivkali, osli kandidirali v državni zbor....... :!: :idea: kaj je vse od tega res :lol: :P :lol: :mrgreen: :fist: :silly:
Ice Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 Učbenik slovnice za dijake srednjih šol, ki ga pripravlja g.J.Toporišič: V letu Gospodovem 2003 je bila Pupa povila krepko dete. Vprašanje: v katerem času je napisana poved? Pravilni odgovor: preservativum inperfectum. :oops: hudo zal,dottore pepino..... kahem ahem...... preservativum substandardii perfectum 8) ..........v skrajni sili imperfectum :wink:
Pravokotar Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 :oops: hudo zal,dottore pepino..... kahem ahem...... preservativum substandardii perfectum 8) ..........v skrajni sili imperfectum :wink: Vem, professore :oops: Mea culpa itd... Bil je takorekši lakmus linguae, ki sem ga prepozno opazil in ga v svoji pregovorni šlampavosti nisem popravil...posipam se s pepelom..najraje s tistim iz svojih žrtev :roll: :wink:
Ice Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 :oops: hudo zal,dottore pepino..... kahem ahem...... preservativum substandardii perfectum 8) ..........v skrajni sili imperfectum :wink: Vem, professore :oops: Mea culpa itd... Bil je takorekši lakmus linguae, ki sem ga prepozno opazil in ga v svoji pregovorni šlampavosti nisem popravil...posipam se s pepelom..najraje s tistim iz svojih žrtev :roll: :wink: :wink: see me feel me kill me grill me :!: :?: :lol:
matic Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 Pupa je morala vse obvestiti, da je tipa najdla. U redu !!!! Ampak zdej bi pa en moderator tole mučkalico že lahko ugasnu, a ne ?
Pravokotar Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 :wink: see me feel me kill me grill me :!: :?: :lol: :roll: :roll: ...naj ugibam: uradna himna Zveze zaročenk Metoda Trobiusa?
Ice Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 pojma nimam....... who´s metod trobius?! :? ......naj mi bo luknja v omiki prosim oproscena..... :oops: :)
pupa Objavljeno April 15, 2003 Avtor Objavljeno April 15, 2003 A sta vidva Ice in PEPE za kaj srečna????? neee???? :shock: :shock: :shock: NO, potem pa ne kvarita teme!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :P
Priporočene objave