Pravokotar Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 Kadar Pupika ni tečna, z Ajsom sva neskončno srečna :multi: :multi: (O Bog, daj da bi bila njena ljubezen večna...) ______________________________________________ @ Ice: Metod Trobius = slovenska legenda = možakar, ki je znal močno razvneti svoje zaročenke, kar premočno :arrow: dobričina počiva na Dobu, menda do leta 2016.
marijan Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 vse je res, ampak sedi pa ne samo zaradi pupik, tudi v ječi je enga štihal
pupa Objavljeno April 15, 2003 Avtor Objavljeno April 15, 2003 oh... kako lepooooo :oops: :oops: :oops: :wink:
Manu Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 vse je res, ampak sedi pa ne samo zaradi pupik, tudi v ječi je enga štihal Štihal je :?: :!: :shock: Jaz mam njivo za preštihat :roll: :oops: :wink:
Pravokotar Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 Jaz mam njivo za preštihat :roll: :oops: :wink: Jaz na tvojem mestu M.T.ju ne bi tega niti pomotoma omenjal. Znabiti da določene besede sprožijo določene reakcije. Baje je bil stari Pavlov mojster za to stroko - njegovi psi so se slinili ko budale...
Ice Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 ajajajajaj :roll: ......potem ni cudno,da se ne spomnim gospoda..... @ pupek: jaz srecen; ti ne? :lol:
pupa Objavljeno April 15, 2003 Avtor Objavljeno April 15, 2003 oh Ajsek, jst tut srečna...... :D :wink: Matic zavist je težka zadeva kaj za prežvečiti.... :twisted: :twisted: :P
Pravokotar Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 Pupek, pazi, njegova je rdeča :twisted: Saj bo bolje....
pupa Objavljeno April 15, 2003 Avtor Objavljeno April 15, 2003 Hmmm al je on rdeč od zavisti??? :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
bauca Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 Kadar Pupika ni tečna, z Ajsom sva neskončno srečna :multi: :multi: (O Bog, daj da bi bila njena ljubezen večna...) Talent ....... :D :idea:
marijan Objavljeno April 16, 2003 Objavljeno April 16, 2003 vse je res, ampak sedi pa ne samo zaradi pupik, tudi v ječi je enga štihal Štihal je :?: :!: :shock: Jaz mam njivo za preštihat :roll: :oops: :wink: sem takoj ugotovil, da si nova na kmetijskem področju, kajti njiva se ne štiha pač pa orje. za oranje pa rabiš traktor in ne trobca. lahko pa vama pridem pomagat zaštihat vrt. :D
Brrrm Objavljeno April 16, 2003 Objavljeno April 16, 2003 Vidim, da se javljajo štiharski prostovoljci. In ker je Manuela štiharska začetnica, se mi zdi primerno ponuditi pomoč. Sem imeniten štiharski nadzornik. Nezahteven, rabim le prima stolček z možnostjo regulacije nagiba naslonjala, majhno mizico, senčnik, zabojček ohlajenega piva, vsake 1/2 ure sendviček in za vmes še grickalice. :P
Manu Objavljeno April 16, 2003 Objavljeno April 16, 2003 Ja fajn, no...... pivo se hladi (to itak) vrt-njiva (al neki tacga...zeleno je, pa mal rjavo, pa neki čudnga poganja ven..plevel???? :shock: :? ) pa tut že čaka....... AJA, a vidva, Brrrm pa marijan, sploh vesta, kje je Srednja Kanomlja :?: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Brrrm Objavljeno April 16, 2003 Objavljeno April 16, 2003 Imam čuden občutek, da bi nama rada ti povedala, kje je in da gre zgolj za retorično vprašanje :wink: :lol: :lol:
Pravokotar Objavljeno April 16, 2003 Objavljeno April 16, 2003 AJA, a vidva, Brrrm pa marijan, sploh vesta, kje je Srednja Kanomlja :?: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Prejkone nekje med Zgornjo in Spodnjo. Bi reku. Tko na uč :roll: :?:
RAN Objavljeno April 16, 2003 Objavljeno April 16, 2003 Manuela : Če je vrt ali njiva mal večja rabiš vsaj dva štiharska nadzornika. Za ta drugega velja vse isto kot za prvega. Se prostovoljno javim. 8) Tud če je vrt manjši ne škodi če sta dva. 8)
Manu Objavljeno April 16, 2003 Objavljeno April 16, 2003 Imam čuden občutek, da bi nama rada ti povedala, kje je in da gre zgolj za retorično vprašanje :wink: :lol: :lol: Pozorno beri PEPETA. :lol: :wink:
Manu Objavljeno April 16, 2003 Objavljeno April 16, 2003 Manuela : Če je vrt ali njiva mal večja rabiš vsaj dva štiharska nadzornika. Za ta drugega velja vse isto kot za prvega. Se prostovoljno javim. 8) Tud če je vrt manjši ne škodi če sta dva. 8) A nadzornika :?: :?: :roll: Al si mislu za štihat :?: :twisted: :lol: :wink: Ma ja, kukr hočte, pridte vsi, če ne bomo štihal, bomo pa sam pir spil. :P
Brrrm Objavljeno April 16, 2003 Objavljeno April 16, 2003 Ni :twisted: , da ne bi ene od treh Kanomelj našli na zemljovidu. Bi bilo pa zelo ugodno, če bi obstajala še Velika Kanomlja, ker ta bi bila pa zagotovo vrisana. :wink: :lol: 8)
RAN Objavljeno April 16, 2003 Objavljeno April 16, 2003 Manuela : Če je vrt ali njiva mal večja rabiš vsaj dva štiharska nadzornika. Za ta drugega velja vse isto kot za prvega. Se prostovoljno javim. 8) Tud če je vrt manjši ne škodi če sta dva. 8) A nadzornika :?: :?: :roll: Al si mislu za štihat :?: :twisted: :lol: :wink: Ma ja, kukr hočte, pridte vsi, če ne bomo štihal, bomo pa sam pir spil. :P No zdej pejt pa še sam na Atlas Slovenije. Pa tisto čudo od kraja najt, nato s copy paste jo dol dej v kakšno datoteko, pa tle na forum prilimaj, da bomo vedl kam pelat. :D
marijan Objavljeno April 16, 2003 Objavljeno April 16, 2003 blizu rečice oz. potoka kanomljica, je pa cca 500 m od idrije, prav lepo
Brrrm Objavljeno April 16, 2003 Objavljeno April 16, 2003 Marijan, pri tebi res piše vseved, ampak, da si tak vseved, si pa nisem mislil. 8) A si tudi v tisti Kanomljici (vodi) že stal? :lol:
marijan Objavljeno April 17, 2003 Objavljeno April 17, 2003 nisem imel še te sreče, pa upam da bosta fifty in manuela kaj zrihtala, idrijca je pa itak zakon za muharje :D
Manu Objavljeno April 17, 2003 Objavljeno April 17, 2003 Rahel popravek ( z vsem spoštovanjem do tebe marijan, ki si se defenitivno Kanomlji in Kanomljici zelo približal......) : -Kanomlja - dolina, 6 km iz Idrije, proti Tolminu, na (edinem :lol: ) tod okoli semaforiziranem križišču v Spodnji Idriji, zaviješ levo in se pelješ po (glej ga zlomka, ponekod že asfaltirani) cesti kar naravnost in še kar naprej proti Oblakovem vrhu ( :lol: )...... kmalu (pribl. 4km stran od prej omenjenega križišča) stoji poleg ceste in Kanomljice (prijazne rečice z račkami in ribicami:P ) in nasproti strmega hriba (na eni strani živa skala), ki se imenuje Kapa ( ne Kapa kot kapa za na glavo, ampak Kapa kot Kopa...le da je v narečju to kapa.... prvi a je zelo kratek) :roll: ....hiša. In če je v bližini poleg avta, traktorja 8) , vonja po konjih :P , prislonjene motike na zid :? , parkiran še motor 8) , potem je to PRI NAS :D
marijan Objavljeno April 17, 2003 Objavljeno April 17, 2003 lepo si opisala pot, na tistem koncu še nisem ribaril, ampak meni se je zdelo, da je to bližje torej cca500 metrov spreminjam v cca 5000 m, prav? mora biti pa res idila :D :D :D
Priporočene objave