Skoči na vsebino

Enduro-vožnje,motorji,slike II

Ice

Priporočene objave

Enduraš!

Mam 02 letnik :D , čez mesec dni bo eno leto star. Cena je bla lani 1.580.000SIT.

EXC 450 je pa modelno leto 03 in je nadomestil 400tko.

7AK opravičilo sprejeto :D :D :D , kaj ti voziš, a maš 525 :?:

:roll: LP. Ne nimam 525 imam 640 let.01(modificiran zaradi specifike lastnika)Montiral sm karburator od SC-a delorto 40,18ltank,povišano krmilo itd....Visok sm 190cm pa mi je to edini motor narejen v miro.. :D :D
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bi blo za probat do morja, samo zmerni obrati, cestne gume pa veliko čik pavz :wink:

am povejte mi...sem šel zadnjič do lubnega pa potem čez bled z nizkimi obrati, pa mi je v mašini alpa ketnca nekaj čudno rožljala, kar prej ni.vem da je motor narjen za višje obrate samo vseen raje vprašam vas k ste več prešravbali te mašine.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

teli EXCejčki so prov lušni... mene zanima če so vzdržljivi in če da kam prit z njimi po cesti (a morje je že problem?).

pa če bi provali čez hribe in doline :idea: sam bi treba za vas ane par dni :lol: drugače so pa tukaj velikonočni prazniki :idea:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No sej takim kot je Brane pa zgleda res ni več pomoči,če prihajajo s takimi neuravnovešenimi,nelegitimnimi,nezrelim,lažnivim in skratka bednimi izjavami :evil: :evil:

Sam zdej bo pa ziher reku da se je hecu :evil: :evil:

P.S:Ne se hecat s KTM-i :D :D :D :D :evil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No sej takim kot je Brane pa zgleda res ni več pomoči,če prihajajo s takimi neuravnovešenimi,nelegitimnimi,nezrelim,lažnivim in skratka bednimi izjavami :evil: :evil:

Živa jeba so... :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No sej takim kot je Brane pa zgleda res ni vecˇ pomocˇi,cˇe prihajajo s takimi neuravnovesˇenimi,nelegitimnimi,nezrelim,lazˇnivim in skratka bednimi izjavami :evil: :evil:

Zˇiva jeba so... :wink:

BRANE - NE SERI! :evil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No sej takim kot je Brane pa zgleda res ni vecˇ pomocˇi,cˇe prihajajo s takimi neuravnovesˇenimi,nelegitimnimi,nezrelim,lazˇnivim in skratka bednimi izjavami :evil: :evil:

Zˇiva jeba so... :wink:

BRANE - NE SERI! :evil:

Ma gondole vsaj ni treba porivat v reber :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BRANE je ratu žleht, ker se sam trenutno ne more vozit :twisted: , no, pa tut sekcija za boj proti KTM mora obstajat, zato se pridružujem :twisted:

KTM, motor za v trgovino :lol: ( ne me tepst)

Al capone, če se ti motor normalno zavrti ni problema, samo s prenizkimi obrati pa se vseen ni treba vozit, mej glih take, da ko prtegneš gas, začne motor normalno pospešvat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

5ER a si ti normaln? :shock:  Jz... ah... ne bom razlagu :oops:

5ER je norc! :twisted: :twisted: :lol:

Pride tako :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej je prov. Včasih se more človek znoret pa tud če pri tem tvega :twisted:. To mam v planu ta vikend... za fotiča ne vem , a bi ga vzel al ne. Se bojim ,da bi stolku :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje svaka čast.. ma moja xt- jka je tud kej tacga probala, samo da je z vode gledau smo zic pa dimnik, pa hudič je samo zakašlu, škoda, ki ni blo fotiča, pa tud nazaj ne bi šeu čez uno lužo reskirat samo za se slikat..enkrat decembra smo se tudi v vodo zvrnli, bi znal kej wsmak povedat pa tomažg.. edino sneg pa bi res rad probu. pa ne 2 cm, mogoče 20..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje svaka čast.. ma moja xt- jka je tud kej tacga probala, samo da je z vode gledau smo zic pa dimnik, pa hudič je samo zakašlu, škoda, ki ni blo fotiča, pa tud nazaj ne bi šeu čez uno lužo reskirat samo za se slikat..enkrat decembra smo se tudi v vodo zvrnli, bi znal kej wsmak povedat pa tomažg.. edino sneg pa bi res rad probu. pa ne 2 cm, mogoče 20..
:idea: :lol: Brane za sneg ni problema montiraj nove grifarce pa gremo do našga vikenda.( 70 cm snega).Lahko vam povem da je Brane z svojo kosilnico(XT) probal marsikakšen teren, katerega bi se vstrašil tudi kakšen lastnik KTM-a. LP!
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej, ti si pa slabo obveščen, BRANE ma zdej točn take gume k ti gor pa še zlo mal so vožene :wink: :lol:

med potjo, a kdo ve za kake gume, čim cenej, ampak res čim cenej

razmišlam da bi ta zadno dal kako kros gor...osmak, ker model so ble une mitaske tm, k sm jakno kupu..., pa ne une, k si reku da so za KTM 140 ampak tiste zravn,120 širina

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej, ti si pa slabo obveščen, BRANE ma zdej točn take gume k ti gor pa še zlo mal so vožene :wink:  :lol:  

med potjo, a kdo ve za kake gume, čim cenej, ampak res čim cenej  

razmišlam da bi ta zadno dal kako kros gor...osmak, ker model so ble une mitaske tm, k sm jakno kupu..., pa ne une, k si reku da so za KTM 140 ampak tiste zravn,120 širina

Tiste so ble c-02 MITAS jih ima zdej Pero na KTM-u 300 2-T in je zadovoljen.Kliči v Trebnje BARTOG so generalni zastopniki za mitas in imajo maloprodajo, ter dostavo na dom.LP.
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

naj se javi tisti k je danes , včeraj ali zdej enkrat ril po Urhu. Dons sm se spotoma k sm šu tankat še mal v hosto zapelju in sm vidu neke črte... no kdo je bil :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!