Frips Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 aja.. pa ker obljuba dela dolg... tuki je bozicne darilo Prejebeno
Butnglavc Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 Zdaj pa še tudi jaz mal napišem. Še enkrat hvala Deanu za izvrsten tattoo, sem zelooooo zadovoljen. Sama izkušnja tetoviranja je bila zelo prijetna. Bolečine v meji znosnega, čas pa sva krajšala s kramljanjem, tako da sem zelo užival, po Deanovih besedah pa je užival tudi on, saj zelo rad dela takšne vrste tetovaže. Ko se bom naslednjič odločil za risbo (ta čas bo brez dvoma še prišel), že vem, kdo mi bo delal. Dean, še enkrat hvala. lp A
rintintin Objavljeno Januar 22, 2011 Opozori Objavljeno Januar 22, 2011 Zdaj pa še tudi jaz mal napišem. Še enkrat hvala Deanu za izvrsten tattoo, sem zelooooo zadovoljen. Sama izkušnja tetoviranja je bila zelo prijetna. Bolečine v meji znosnega, čas pa sva krajšala s kramljanjem, tako da sem zelo užival, po Deanovih besedah pa je užival tudi on, saj zelo rad dela takšne vrste tetovaže. Ko se bom naslednjič odločil za risbo (ta čas bo brez dvoma še prišel), že vem, kdo mi bo delal. Dean, še enkrat hvala. lp A ni kej......
TONTO Objavljeno Januar 24, 2011 Opozori Objavljeno Januar 24, 2011 ni kej...... Men tut ti delu,se te bom lepo prosu :naughty:
Senna Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 Moj prvi tatoo Robyy, shark90, casper7 in 1 other 4
Frips Objavljeno Februar 22, 2011 Opozori Objavljeno Februar 22, 2011 (popravljeno) Obljuba dela dolg.... RD darilo (jbga z gsm slikan) Popravljeno Februar 22, 2011. Popravil Frips a79, casper7 in sergini 3
hilton Objavljeno Februar 22, 2011 Opozori Objavljeno Februar 22, 2011 pravi ded si zdaj :closedeyes: ker vem kaj si pretrpel :naughty: nice lajkam ful Jozeee 1
Frips Objavljeno Februar 23, 2011 Opozori Objavljeno Februar 23, 2011 Kaj pa vem...sem pričakoval, da bo huj.....
hilton Objavljeno Februar 23, 2011 Opozori Objavljeno Februar 23, 2011 Kaj pa vem...sem pričakoval, da bo huj..... mas sreco da nimas nekaj dost obdelanega :closedeyes: jaz mam vse pobarvano pa zasenceno tak da.... ni blo fajn Jozeee 1
Frips Objavljeno Februar 23, 2011 Opozori Objavljeno Februar 23, 2011 to je pa tudi res. No skratka....zanimiva izkušnja hilton 1
Noiser69 Objavljeno Februar 25, 2011 Opozori Objavljeno Februar 25, 2011 Evo še neki od mene hoto old skul tatu, dobo old skul tatu, pa še za male love (slaba kvaliteta zarad telefona)
Noiser69 Objavljeno Marec 6, 2011 Opozori Objavljeno Marec 6, 2011 an old skul tribjut tu maj mam end ded stencils wanesska in umetnica51 2
OVEN Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 Moja nova pridobitev-SRBIIIIIII ku svinja!!!! umetnica51, casper7 in punky 3
gasperX Objavljeno September 10, 2011 Opozori Objavljeno September 10, 2011 Našel tole m,ed iskanjem nove ideje za nov tattoo, pa da se mal pohvalim z mojim hrbtom še ena med trplenjem umetnica51 1
GangY Objavljeno September 10, 2011 Opozori Objavljeno September 10, 2011 pozanimi se pr samoru . . . . .sm se jst tetoviral . . . . ni drag! samo je res superca sergini, thumper in umetnica51 2 1
kiki89 Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 Resno iščem idejo za tattoo Dal bi si ga na vrat, na stran Tattoo mora biti seveda majhen, saj gre na vrat Tattoo naj bo v neki povezavi z motorji! Vsak predlog dobrodošel bajkr88 in sergini 2
gasperX Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 Mal pobrskaj po googlu pa si ustvari nekak idejo, al pa greš do mojstra tattoojev poveš kaj bi rad in skupaj najdeta idejo pote ti mojster nariše eno dve tri ideje mal seveda plačaš potem pa poveš in gasa naenkrat poje nekaj iglic po tebi.... Primeni je blo vedno tako potem sem nekaj časa od bolečin stokal ampa se splača mal potrpet....
dr.looney Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 tule so mojstri tetovaže http://www.lovehatetattoos.com/index.html
Popularna objava Cartman Objavljeno Oktober 11, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 Resno iščem idejo za tattoo Dal bi si ga na vrat, na stran Tattoo mora biti seveda majhen, saj gre na vrat Tattoo naj bo v neki povezavi z motorji! Vsak predlog dobrodošel morda sm jaz preresen, in zadrt. ampak zdi se mi, da če ne veš kaj bi rad, pol tatooja ne potrebuješ. sergini, cikadina, Maximus in 8 others 11
kiki89 Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 ok, tattooja ne bom imel. hvala Alla in bajkr88 2
hilton Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 tule so mojstri tetovaže http://www.lovehatet....com/index.html medijski ja..... imena ki se jim rece mojstri so pa ed hardy paul booth bob tayrel... barth.... boris...... pol pa dolgo dolgo nic...... drugace pa prejsi vikend bila 1 tattoo konvencija v sloveniji.... https://www.facebook.com/ce.sejem http://www.rtvslo.si/zabava/druzabna-kronika/foto-utrinki-s-1-slovenske-tatoo-konvencije/268011 http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/foto-prebodeno-dekle-trubar-in-poslikana-telesa.html ...... bla kr vsecna zadeva... vrjetno bo drugo leto kaksen mojster vec prisel
wanesska Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 Moja nova pridobitev-SRBIIIIIII ku svinja!!!! lepo lepo.. kdo ti je delal?
wanesska Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 ok, tattooja ne bom imel. hvala jaz se pa ne strinjam, da če ne veš, da ne potrebuješ.. jaz tudi nisem vedela, pa imam sedaj 2. je pa fajn, da greš v kak studio, ali pa če ti kdo priporoči koga, pa si malo ogledaš motive iz revij, rečeš komu, ki dobr riše, pogooglaš v končni fazi, pa bo motivov malo morje. ko boš videl pravega. boš vedel.. kiki89 1
trojan69 Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 Odvisno ali jemlješ tattoo kot kozmetični dodatek ali pa kot znamenje z nekim simbolnim itd. pomenom. Osebno si nebi nikol dal tetovirat zadeve iz revije, tribala (v smislu kitajskih črk itd.) Ampak vsak ma svoj okus oz. svoje mnenje... P.S.-damn sm hotu it v Celje pa zgleda zamudu... Cartman 1
Robertjur Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 Nekdo je hotel imet s kitajskimi črkami napisan ime in priimek na vratu...........Mojster je malo poguglal in našel lep napis. Čez čas je model izvedel da MU PIŠE made in china
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se