_Roba_ Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Ja, to tut mene zanima. Sam se mi zdi da je to bl zarad izgleda... Pa če ti kej notr pride a lahko kej škoduje? :? Kaki izgled vi ste tudi izgled ja.....Likne so zato ker mi je jermen not 1x zazgalo od vrocine in sem mel po variatoru gor gumo zazgano....in sem likne navrtal da se hladi....ker drugace je to vse skupaj...adijo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Ja je razlika med ZXom pa RS70 pa glas je drugacen...vse skratka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 kaj pa med zx pa next 50, tota dva sta za 50cc :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 kaj pa med zx pa next 50, tota dva sta za 50cc :naughty: :naughty: :naughty: Next ma vecje obrate pa to...je bol za brege pa vozno v dva primeren... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Kaki izgled vi ste tudi izgled ja.....Likne so zato ker mi je jermen not 1x zazgalo od vrocine in sem mel po variatoru gor gumo zazgano....in sem likne navrtal da se hladi....ker drugace je to vse skupaj...adijo... Če pa tole ni zarad izgleda pa tut ne vem :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Če pa tole ni zarad izgleda pa tut ne vem :P Ja to je ne ....samo ce tak gledas pa te lukne tolko pripomorejo da adijo...meni se ful pozna... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Ja to je ne ....samo ce tak gledas pa te lukne tolko pripomorejo da adijo...meni se ful pozna... Ja samo da se ti pozna :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Ja samo da se ti pozna :) Pa da se jermen ne zge vec :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 a nimas na dna tko narjen kokr ma runner k ma na levi strani (mal za voznikovo nogo) tak "zracnik" ki zajema zrak in gre skoz variomat pa do konca sklopke, nakonc mas pa na deklcu taku "reze" da gre zrak vun. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 jest mam to cevko cist pri hladilniku al kje že da zajema cisto svez zrak :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Evo dons sm pa koncno dobu belanco iz strihana :OK: Po koncu zime pa samo se namontiram pa gasaaa B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 komi cakam da bo na skutrju :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 kulsko :D :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 (popravljeno) kul :D btw: kupi ker športni filter takiga ko ga psyho san da nima not polini vgravirano na strani cena po dog.. 041 502 752 Popravljeno Oktober 30, 2003. Popravil nagajiček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 taka zgleda torej skuterska balanca brez plastike :hmm: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 a nimas na dna tko narjen kokr ma runner k ma na levi strani (mal za voznikovo nogo) tak "zracnik" ki zajema zrak in gre skoz variomat pa do konca sklopke, nakonc mas pa na deklcu taku "reze" da gre zrak vun. Ne ker to je DNA ono pa je Runner :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Kewl bilanca :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Kewl bilanca :) hudaa bilanca, sam men se zdi mal preširoka al pa to sam tko na slik zgleda :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 hudaa bilanca, sam men se zdi mal preširoka al pa to sam tko na slik zgleda :D Ja ne...bomo vidli kak bo to na skutu zgledalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 hudaa bilanca, sam men se zdi mal preširoka al pa to sam tko na slik zgleda :D sej je ... širša od originalne (to je nalš tko narjen :P ) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 taka zgleda torej skuterska balanca brez plastike :hmm: ;) ne ne ... ta je posebej narjena ... cez to belanco plastika sploh ne pride (sej tut paše ne) je pa neki podobnga drgac ja :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
d€nzi Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 lol...huda belanca, na skutrju more pa sploh hudo zgledat :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 lol...huda belanca, na skutrju more pa sploh hudo zgledat :> Upam da bo cimprej namontirana ... ceprov pomoje da ne se tko hmal k za zimo pa tele dezevne dni ni glih najbl primerna :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
d€nzi Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 mah sj to zimo uhka pocaka, poj pa...wrum wruuum :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se