pogi Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 (popravljeno) beno, kam boš pa števc pa ostale stvari dau :hmm: :hmm: Popravljeno Oktober 30, 2003. Popravil pogi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 beno mene ta bilanca bol spominja na čopersko bilanco :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 beno mene ta bilanca bol spominja na čopersko bilanco :P :P Med drugim tudi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 evo pubeci da vidte kaj je bonza iz deklca ustvaru, sicer stvar še ni dokončana, smo glih na polovici :D najprej brušenje deklca, da ni blo vidt tut ene praske več od padca :) pod prstom mora bit obvezno vse gladko :D brusu sm na roke 3ure!!! :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 no pol sm pa pobarvov z temeljno oz. osnovno barvo :D (sm pozabu slikat) čez pa s kromasto :D :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 no vidte take krogc, je ko nov!! :D ala bonzi brusu k nor! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 no pol sm pa pobarvov z temeljno oz. osnovno barvo :D (sm pozabu slikat) čez pa s kromasto :D :naughty: In kot vidim mas to Kenda kolor Crom spraj ki gre takoj dol ze ob prevm dotiku z prstom oz.bilo cem drugim....ce nebos dal cez laka nisi nic naredo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 no in pol majstr bonza se spomne da bi blo lepo uskladit kombinacijo in nahitr zbrusi in pobarva se kurbl :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 in bonza se spomne še šraufke pobarvati na florestenčno rumeno! :D sicer moram še 2x s sprejom čez! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Lak daj cez...ce ne bo tak zgledalo da adijo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 In kot vidim mas to Kenda kolor Crom spraj ki gre takoj dol ze ob prevm dotiku z prstom oz.bilo cem drugim....ce nebos dal cez laka nisi nic naredo.... ??? kako pa ti to ves :) hehe pravi strojnik po duši :P em ja brezskrbi, lak se pride, sej pravim da sem šele na polovici :D no to so pa tut vse slikce zaenkrt :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 tak pa zgleda moja skuta pod dekelcom :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 ??? kako pa ti to ves :) hehe pravi strojnik po duši :P em ja brezskrbi, lak se pride, sej pravim da sem šele na polovici :D no to so pa tut vse slikce zaenkrt :D 6 letene izkusnej z spreji :) Ce bo lak cez pol pa tak ni panike pa se bol se bo svetlo...Pa opazo sem tudi da se ti je malo barva obesla :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 ja barva se je malo obesla res, ampak k sreči na spodnjem delu deklca, tak da se ne sekiram :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 mogoce pa bo se kej iz tega .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 takle je pa moj deklc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 psiho bos vidu kuk bo koncn izdelk lep ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 ja barva se je malo obesla res, ampak k sreči na spodnjem delu deklca, tak da se ne sekiram :D :D Hvala bogu da se je tam ja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 takle je pa moj deklc sam črn deklc je mal ku*ac za poletje, k je že tko al tko vroč, pol pa še črna barva vlece sonce nase k nora :wacko: tko da nwem kuko se obnese :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 zaenkrat je kul kr mam itak tisto hlajenje not v deklc, drgač je pa tm še ena taka okrogla guma, pa se tist ven uzame, pa mrežca čez pa je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 zaenkrat je kul kr mam itak tisto hlajenje not v deklc, Samo peri 70ki ti to nebo nic pomagalo....si bos mogo kar lukne odcpredaj navrtat pa okrog kuplonge ker drugace bos mel stopljen jermen@variator :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 al pa bom kak patent izumo tak ko ma on na tajfunu tist fen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Samo peri 70ki ti to nebo nic pomagalo....si bos mogo kar lukne odcpredaj navrtat pa okrog kuplonge ker drugace bos mel stopljen jermen@variator :) :unsure: roba to ti le nis imel pravega jermen! zakaj se pa benotu ne stopi na dirkalnemu??? :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 :unsure: roba to ti le nis imel pravega jermen! zakaj se pa benotu ne stopi na dirkalnemu??? :wacko: To tudi res :) Dyno al kaj je ze pa sem novega dal pa je zdaj taki ko 55let stre kavbojke :) :) Pa turo sem mel pri 32°C :P Samo je vseno bolse ce je navrtano...Naprimer matej je mel tako vroce not da ko si na dekl dal roko si se speko :) Mariotu pa se je zdaj proti koncu ze ven kadilo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 To tudi res :) Dyno al kaj je ze pa sem novega dal pa je zdaj taki ko 55let stre kavbojke :) :) Pa turo sem mel pri 32°C :P Samo je vseno bolse ce je navrtano...Naprimer matej je mel tako vroce not da ko si na dekl dal roko si se speko :) Mariotu pa se je zdaj proti koncu ze ven kadilo :) :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se