Skoči na vsebino

Serviserji motorjev - najslabši IN najboljši 2

Ice

Priporočene objave

Saj nisem rekel, da je neumen, ampak da je barabinski serviser

O svojih slabih izkušnjah z njim ti lahko marsikej pove tudi moj sosed. Ko mu po  nekaj poizkusih ni uspelo zrihtat njegovega KLR 250, ga je odslovil, da Kawasaki sploh ni motor in da naj se pri njemu oglasi, ko bo kupil ta prav motor.

Potem je tukaj ena od Furij - napačno olje v kardanu

Prijatelj iz Cerknice z Viragom 1100. Se zmeni s serviserjem po telefonu da ga pripeljeje na servis. Pripeljejo in serviser reče: Ja ne bo šlo, te dni nimam časa, moram ene par HD skupaj sestavt.

Prijatelj vpaša, če lahko pusti motor pri njemu teh nekaj dni, ker ima sabo kolega, ki ga bo peljal nazaj v Cerknico. Ja lahko, lahko ampak ležarina je 500 SIT /dan  :kva2:  :kva2:

Verjetno lastniki HD nimajo z njim slabih izkušenj (poznam enega, ko mu je omenjeni serviser naročil napačne dele in jih tudi vgradil - pa naj bo ta motorist anonimen, ker sta pol sklenila neko poravnavo), ostali z japonci pa kar nekaj.

Je pa res, da tako je bilo pred leti, sedaj pa ne vem. Mogoče se je kaj popravil. mene pa itak ni bilo nikoli več k njemu, tko da ne morem z prve roke povedat, kakšen je nivo sedaj.

Tadej

Moram replicirat na tole, ker mi nikakor ni jasno...

Max je moj serviser od leta '98 in sem imel takrat še yamaho. Že takrat je bil do mene korekten, vse mi je zrihtal, pa še vedno sem se zabaval, kadar sem bil pri njemu v servisu. In potem sem kupil harleya in Max je ostal moj serviser. Tako da sem živ dokaz, da Max ne dela razlik med lastniki yamah ali harleyev. Zdaj se poznava že sedmo leto in moram priznati, da grem vsakič z veseljem k njemu, ker se vedno naučim nekaj novega in se vedno zabavam in nasmejim.

Kar se tiče pa kvalitete, mi je do sedaj Max vse zrihtal tip-top, pa še za drugimi je popravljal, kar so zafurali. Še do nedavnega sem mu bil dolžan velike količine denarja. Razbil sem motor in nisem imel denarja, da bi mu vse odplačal. Max mi je v že dobrem mesecu dni popravil motor in mi rekel, da mu bom že plačal, ko bom imel. V pol leta me ni niti enkrat klical in mi težil, kje je njegov denar... :worship:

Pa še polno zgodbic imam, kako mi je kaj zastonj naredil, me reševal, ipd...

Verjamem Tadej, da si imel slabo izkušnjo z njim. Toda ko berem tvoje poste, ne morem verjet, da gre za istega Maxa.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako je pa kaj z Odarjem v Ljubljani, kot eden redkih pooblaščenih Suzukijevih serviserjev, sem primoran voziti dokler je še garancija motor k njemu. Do sedaj nimam pripomb, opravil sem pa samo zamenjavo olja in filtra. Sem pa slišal veliko govoric o njem, samo nič konkretnega???? Za Ovna vem da je podn od podna :BUA: . Kam pa sploh drugače vozite Suzije v okviro garancije na pooblaščen servis????

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

. Kam pa sploh drugače vozite Suzije v okviro garancije na pooblaščen servis????

LP

Barborič; Žužemberk :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tato, a njih si že vprašal, zakaj je tako? Daj, če ti bodo povedali - tudi na zanima, napiši sem!  :OK:

Ja sem jih že spraševal,pa se je nekaj zgovarjala,da ni naročil,pa sezone... :doze:

Potem sem jih še po emailu prosil in spraševal kdaj bo,ampak odgovora še nisem dobil! :cry:

A tudi ti na kaj čakaš? :?

LP

Popravljeno . Popravil tato
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Viš, jaz sem pa že par let zadovoljen z njegovimi storitvami. Hecno, ane?  :)

Happens a lot these days. So I hear... :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz svojga vozim k Odarju in sem za enkrat (samo dva servisa) zadovoljen servis mi dela Tomaž :OK: o katerem vse dobro.

Imel sem tudi eno reklamacijo vendar ne z mašino.Ogledalce mi je razpadlo ki pa so jo rešili brez zapletov .Tako da za enkrat ODAR :OK:

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Verjamem Tadej, da si imel slabo izkušnjo z njim. Toda ko berem tvoje poste, ne morem verjet, da gre za istega Maxa.

Gre za istega Maxa, sem ga videl v petek na TV.

Mogoče je pa sprevidel, da z nategovanjem ne bo prišel daleč in je spremenil svoj odnos do strank. Članek o mojem "primeru" je bil potem tudi objavljen v reviji Motorist na dveh straneh...

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čao! Jutr grem vplačat akontacijo za GSX-R 1000, nov 04 letnik, 2,490.000 sit. Prosim pomagajte tisti, ki mate kakšne izkušnje z njim. A je kakšna nevarnost, da bi zdj vplačal aro, ostanek dnarja prinesem čez 1 mesec, med tem časom pa bi barabe originalne dele z mašine zamenjali s starimi? Sm že slišal kar nekaj takih primerov (no ne lih o Odarju, ampak vseeno...). Hvala za vse odg.-nimam časa prečekirat vseh strani.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst bi pohvalu Panigaza v kranju!! K ti motor šraufa si lahka zravn pa ne bo nč narobe pa še vse stvari ti razloži! :OK:

Sem od sodelavca slišu da so ga pa pr Panigazu in v Elisi nategnil .) .

Vsake oči majo svojga malarja!!

Toplo bi pa odsvetoval mik mekanika v ljubljani :SS :SS :SS :SS :BUA: :BUA: :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst bi pohvalu Panigaza v kranju!! K ti motor šraufa si lahka zravn pa ne bo nč narobe pa še vse stvari ti razloži! :OK: 

Sem od sodelavca slišu da so ga pa pr Panigazu in v Elisi nategnil .) .

Vsake oči majo svojga malarja!!

Toplo bi pa odsvetoval mik mekanika v ljubljani  :SS  :SS  :SS  :SS  :BUA:  :BUA:  :BUA:

Zakaj pa odsvetuješ mikmekanika? Imaš morda kakšne slabe izkušnje z njim? :?

Povej nam,da ne bomo spet nat... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prejle sem klical mikmekanika in sem jih končno dobil na telefon! :D

Vprašal sem jih,kako je z mojimi deli? Spomnili so se,da sem novembra nekaj naročal,samo takrat niso naročili ker... bla...bla..no skratka zadevo bo treba še enkrat naročit in jim dat nekaj akontacije! :blink:

Pred tem sem tudi nekaj naročal pri njem in vse dobil v 10 dneh! :)

No pol sem pa klical v Eliso so pa rekli,da lahko naročim prek telefona brez akontacije in v enem tednu dobim kose! :OK:

Bomo vidli,kako bo.... :hmm:

LP!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dve leti nazaj pri panigazu servis za KLE 500 na 12000km 22000 sit :eek:

Olje ven menjava filtra kotrola fergazerjev 45min dela, zlatar, doktor in mehanik v eni osebi. Mene ne bo več vidu, sedaj vozim k Čarmanu in sem zadovojen zadevo obvlada pa še oderuh ni. :OK:

Popravljeno . Popravil Wilson
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za Suzukije je MOTO MARIO v Velenju dober majster, celo glavni uvoznik ga je pohvalil.

Pa tut ostale znamke servisira, za nekatere je tut pooblaščen servis.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

glede Panigaza u kranju!!

Delovno uro ma tok kukr jo ma olje od Motula je kr drago (pozanimu pr uvozniku), filtr je tut ene 2000 sit!!

Sam je pa mojstr svojga foha!!

Kar se pa tiče Mikmekanika, :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS k sm mel nesrečo s svojim motorjem ( pr majhni hitrosti sem se v avto zaletu pol je pa neki v vilcah pokal). Pridm do tega mikmekanika, povem kaj se je zgodl, se tipo usede na motor, se zapele gor pa dol po ulici in mi reče ja vilce si skrivu. Da se jih obnovijo cca. 35000 sit. S pelm u Kranj h panigazu Ponovi postopek in kaj je blo ležaj u Križu na vilcah se je odtegnil !!! Zategne pa še nč ni računu! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej mkosir - in na podlagi enega takega majhnega spodrsljaja is ti prpravljen delat nekemu servisu poslovno škodo na ta način, da jih pljuvaš naokoli?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sami najbž veste damet motor je draga zadeva in 35000 sit je že guma za sezono pa pol!! So pa tud drugi napisal svoje mnenje za to pa je FORUM IN TA TEMA

:OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lep pozdrav

Malo me žuli, tako da moram še svoje dodat.

Sem iz oklice Kranja, kjer je Panigaz, motor(kawasaki) sem pa kupil v Domžalah. Mislim, da vam to vse pove.

P.S.

Moje osebno mnenje, za druge ne vem in me ne zanima

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lep pozdrav

Malo me žuli, tako da moram še svoje dodat.

Sem iz oklice Kranja, kjer je Panigaz, motor(kawasaki) sem pa kupil v Domžalah. Mislim, da vam to vse pove.

P.S.

Moje osebno mnenje, za druge ne vem in me ne zanima

Malo bolje bi se lahko zjasnil, kaj zdej s tem misliš, da je Panigaz OK ali ne?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej mkosir - in na podlagi enega takega majhnega spodrsljaja is ti prpravljen delat nekemu servisu poslovno škodo na ta način, da jih pljuvaš naokoli?

Zanimivo, 35 jurjev pa majhen spodrsljaj. Drugi so bili popljuvani za precej manj dnarčka.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...
Sem iz oklice Kranja, kjer je Panigaz, motor(kawasaki) sem pa kupil v Domžalah.

Ja pa povej drugič še zakaj si se tako odloču. Mislim, ne morš kr neki nabijat brezveze, pljuvat po nekom brez da napišeš razlog! :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja pa povej drugič še zakaj si se tako odloču. Mislim, ne morš kr neki nabijat brezveze, pljuvat po nekom brez da napišeš razlog!  :blink:

...ja no bom jz neki povedal....fotr moj je kupil 97 leta novga VN800 pr Panigazu,...najprej so skor zajebal pr barvi motorja,ker so napačnga naročil,pol ga fotr le domov pripelje....zvečer ga gre ves navdušen še enkrat zalaufat,in med tem se začne izpod zica kadit ven...fotr ves paničen sname dol zic in vid kako se smodijo kabli in vse okol akumulatorja...to je bila posledica malomarnosti ko so motor skup dajal pr Panigazu,ker je tam neki štrom prebijal <_<

...no v glavnem je bil kr srečen da je motor ostal cel...

pa tud nekej mojih kolegov ima že slabe izkušnje z njim tko da neki sigurno je na tem .)

lp cagiva

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!