BINCA Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 pol raje ovce past...in ne zajebavat strank. ← A si mogoče mislu: pol raje ovce past...in me zajebavat mehanikov :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 danes opravil prvi servis na FJR jki vTSC LABA Litija zelo profesionalen odnos :OK: čeprav sem stalno nekaj zoprnal ter spraševal mehanika mi je vljudno odgovarjal :grim delo opravljeno strokovno ter natančno :OK: na koncu pa še presenečenje :OK: še motor vam bomo oprali pa čeprav je bil samo malo naprašen :grim gesta ki ti da misliti ups pa še na kafe sem bil med servisom povabljen :OK: fantje v LABI le tako naprej :OK: toplo priporočam lastnikom Yamah :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R46 Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 Tud jaz sem pred dvema tednoma peljal Yamaho na servis k Labi v Litijo. Motor so mi zrihtal strokovno in cenovno ugodno! :OK: :OK: :OK: Pa prav tako sem bil deležen brezplačnega pranja. Pijačka je pa tud padla. Res znajo s strankami! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 pred štirimi dnevi sm pelu motor (daelim) na servis k uradnemu serviserju (suzuki ODAR). glede na to, da so oni, ko so menjaval svečko, so jo postran notr zašravfal in s tem uničili navoj v glavi! k sm klicu tja (ker mi je svečko vn zabrisal) so rekl, da smo sigurn mi kej šravfal in tko naprej, pol smo se pa zmenil, da prpelemo motor nazaj in da bojo upošteval kot reklamacijo! ko je biu motor popravlen, smo ga šli iskat, oni pa so nabil račun:eek: 26.000 sit:eek: !!! pol smo se nekak zmenil, da zmanjšajo stroške na 21.000 in pol smo to plačal. Dons k smo motor odpelal iz servisa je med potjo crknu, in po 10 minutah spet vžgau. klical smo na servis, in povedal, da motor NE VŽGE, prodajalec pa reče, da nej ga nazaj prpelemo! vrjetn ma bl pozne reflekse, ker sploh ni kaperu, da motor noče vžgt!!! no pol smo se zmenil, da pride serviser na dom in da bo vidu kaj je! in on tist gleda, pa poskuša vžgt motor pa še zmeri ni vžgau! in pol model prbije, da je šla elektronka in da bo stal okol 25.000, čakat pa morm 4 dni!!! k dobim motor iz servisa, NIKOL VEČ K POOBAŠČENEMU SERVISU, KER SO SAMI DEBILI TM!!! ZATO NE PRIPOROČAM TEGA SERVISA ( STEGNE 33, LJUBLJANA)! pelte motor drugm na servis, bote mel mn skrbi pa stroškov!!! lp, GrCaR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snakeyes Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 hahahaha fak stari to ne more bit res :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 No jaz bom pa kar Delta Team grajal Zadnič sem pr TOP MOTO v Cel naročil fostraster pa eno ročko, nakar dele dobim približno čez tri tedne. Si mislim, se pač zgodi, reku je, da so naročil založl dolih. OK, pred približno 14timi dnevi sem pri YOGIju v Vinski gori (pri VE) naročil prednji disk, seveda še ga nisem dobil, začel sem že težit, nakar mi on tam reče da so naročilo založili oz izgobili, ponovno v Krškem... Nevem kdo je zdaj tako nesposoben, ne morejo za vsak naročila zgubit, ker rok naj bi bil ko naročiš 5-7dni pa da dobiš. Naročajo jih pa baje iz lagra in Nizozemske. Že resno razmišlam, da jamahe nikoli več, pa čeprav sem se že odloču da po koncu sezone kupim fazer fz-6... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 hahahaha fak stari to ne more bit res :BUA: ← je res, kr verjam!!! :( sej u pondelk bom šu tja in bom zravn, k bo popravlu!!! tko da tok cajt k bo popravlu, tok cajt bo računu! pa še tist k je pokvarjn bom reku, da mi nej da! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Julij 17, 2005 Deli Objavljeno Julij 17, 2005 Najboljši servis je Elisa v domžalah. Zadnjič sem pelu zamenjat ketno pa zadnjo gumo. In medtem k sm čaku, sm dubu zeleno novo ninjo 10-ko, da sem šel po eno zajlo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 17, 2005 Deli Objavljeno Julij 17, 2005 Najboljši servis je Elisa v domžalah. Zadnjič sem pelu zamenjat ketno pa zadnjo gumo. In medtem k sm čaku, sm dubu zeleno novo ninjo 10-ko, da sem šel po eno zajlo :OK: ← a pa je to servis za vse motorje al sam za kkšno znamko? k jst sm se odloču, da nikol več k ODAR-ju, tko da zdej iščem kkšn tak servis (privat), k te uradni so kr neki! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Julij 17, 2005 Deli Objavljeno Julij 17, 2005 a pa je to servis za vse motorje al sam za kkšno znamko? k jst sm se odloču, da nikol več k ODAR-ju, tko da zdej iščem kkšn tak servis (privat), k te uradni so kr neki! ← Uardni za kawo pa hondo. Sam ker so ljudje na mestu, bom vsazga japonca tja pelu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 17, 2005 Deli Objavljeno Julij 17, 2005 Yamo pa Kawo. Honda neuradno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 18, 2005 Deli Objavljeno Julij 18, 2005 a pa je to servis za vse motorje al sam za kkšno znamko? k jst sm se odloču, da nikol več k ODAR-ju, tko da zdej iščem kkšn tak servis (privat), k te uradni so kr neki! ← ja, te uradni so pa državni, al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Julij 18, 2005 Deli Objavljeno Julij 18, 2005 Yamo pa Kawo. Honda neuradno. ← OK, Honda neuradno? How Come? Spet en k trobezlja samo za to da mu čas mine! :hmm: Simonsi, ... pametno je dvakrat preveriti preden neumnosti stresaš. Elisa je uradni servis za Honde, .... tako da ... No ja pa ko se ravno usajam, ... bom še enkrat povedal svoje, ... Elisa RuleZZ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Julij 18, 2005 Deli Objavljeno Julij 18, 2005 Yamo pa Kawo. Honda neuradno. ← Res je. Uradni je z Yamo, kawo in Hondo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Julij 18, 2005 Deli Objavljeno Julij 18, 2005 newem če je že kdo napisu k ne spremlam ampak deleč najbolši pa naj pošten :OK: seviser za japonske motorje je 100% un na brezovc,nevem točno kako se servis imenuje,vem pa da je Borut tm šef.....če rabte številko...povejte.. :yea2: ← ČERNE & CO. d.o.o. - Borut Černe :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 18, 2005 Deli Objavljeno Julij 18, 2005 ok hvala. sej zaenkrt smo zrihtal, pa tut na ODAR-ju so mi ceno za 8k dol spustil, tko da sm zdej veseu. za drugič bom pa že koga najdu kje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 18, 2005 Deli Objavljeno Julij 18, 2005 OK, Honda neuradno? How Come? Spet en k trobezlja samo za to da mu čas mine! :hmm: Simonsi, ... pametno je dvakrat preveriti preden neumnosti stresaš. Elisa je uradni servis za Honde, .... tako da ... No ja pa ko se ravno usajam, ... bom še enkrat povedal svoje, ... Elisa RuleZZ! :OK: ← Presneto. Zdaj nam bo pa nebo na glavo padu :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Julij 18, 2005 Deli Objavljeno Julij 18, 2005 Baje je un serviser v Hrastniki vredi, kdo kej pozna ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
model Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Baje je un serviser v Hrastniki vredi, kdo kej pozna ? ← evo ena izkušnja iz Hrastnika...iz ene druge teme... :huh: Poiskat tipa k bi to zrihtov.... bil sem pri sigurno ene 5 mahinikih pa nobedn ni mle cajta ne izkušenj tko d sm se obrnu na uraden servis (TMR Marno)... in je dec reku da mi bo to zihtu za majhen denar in v približno dveh dneh.... in tukej se je vse samo še slabšalo..... tip me je nategoval po dva dni cele 14 dni do včeraj... ko sm totalno popizdil in šel spet do njega.... naložil motor in ga odpeljal.... in da ne rečem kokrat se mi je zlagal da ga je treba samo še sestavit.... da je vse zrihtano (zalito z maso... k jo je kao tok tok časa čakal pa svašta). Če bi vedel da je tak nategontar.... se sigurno nebi obrnil na njega.... amapk se je kr hvalo d se to da vse zrihtat in da bo zrihtu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 ČERNE & CO. d.o.o. - Borut Černe :OK: :OK: :OK: ← Hola! Majčken popravek - ni d.o.o. ampak k.d. Kar seveda ne spremeni dejstva da je Borut :OK: :OK: :OK: SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Julij 25, 2005 Deli Objavljeno Julij 25, 2005 Kam na servis v mariboru...ali pa okolici maribora??Gre pa za cestni motor!!Pa ne rebi bit pooblaščen servis... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 ...jaz mojga Suzukija pelem k Barboriču v Žužemberk :OK: ... Je mož beseda, dobr dela, in ugodno. K pokličem se zmenim in to tut velja. Nategovanja pr njemu ne poznam.... kr še tko naprej Tomaž :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 kje je pol dober hondin servis na relaciji jesenice - ljubljana al pa koper-novigrad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 Kam na servis v mariboru...ali pa okolici maribora??Gre pa za cestni motor!!Pa ne rebi bit pooblaščen servis... ← za kaksen motor pa rabis servis, in kaj vse hoces delat ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 (popravljeno) Gre za suzukija gsx600r hocem pa dat menjat olje filter malo svečke pregledat pa ta španer za ketno bi rat menjal bom pol vsaj vedo kaj vozim...Ker motor sem zaj kupo in prodajalec mi je reko da je bil servis kao narejen samo jaz to nič ne verjamem in bi rad naredo taki mali letni servis...Sem pa slišal da en v slovenski bistrici šraufa zaj pa me zanima če ve gdo kaj o tem?? Popravljeno Julij 28, 2005. Popravil [2fast4u] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se