DrAc0 Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 Uffa..to je pa bilo hitro! Sej sem komaj objavil odgovor pa malo po forumu pogledal kako je s tem, pa sta ze dva odgovora. Iskal in nasel. Pa sem opazil nekaj podrobnosti, ki so presenetljive. Postavile so me na realna tla, prej pa sem lebdel nekje tam zgoraj. (Geslo bom pa itaq dobil sele po 10 dneh) Pa nima itaq ne vec veze. Tole: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=11229&hl= pa tole: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...3&hl=ebay&st=20 pa sem spoznal, da motorja za tako ceno (kot bi jo bil pripravljen dati jaz) ne bi dobil! Pogled na tistega KTM-a ki je bil v akciji so ga prodali po "tapravi" ceni! (tema zgoraj) Ko sem se tega zavedel da bo isto tudi z mojo idejo! Jaz pa skoraj u jok! :( :? :grrr @nofrus: Hvala za link, a vse te strani znam ze na pamet (vkljucno z italjanskimi)! @leteci: Hvala za info a izgleda, da sem nekaj ze ustvaril s klikanjem ko sem nasel iste besede kot jih pozneje nekdo prevede v drugi temi (navedena zgoraj). Obema za sedaj samo :worship: :worship: Drugic bom pa prej mal pomislu pa forum do konca pregledal. Sedaj pa grem u koruzo klecat pa jodlat! LP
2Bad Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Za tiste, ki imate(mo) težave pri nemških straneh si lahko pomagate tudi tako, da uporabite Google translate! :OK: Sicer ne prevede vse popolnoma samo je pa boljše kot nič! ;) Pa še link! Google translate
DrAc0 Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Helo Spet jaz. <_< :D Rabil bi nekaj cesar imajo vsi dovolj! In to je komentarjev. Prosim za dotični komentar na tole: http://www.motoscout24.autoscout24.de/ger/...oi&language=ger Je cena mogoce prenizka za stvar, ki je na sliki. Pa se to, rabu bi še kakšno vprasanje ali dva, ki ga naj postavim možakarju? Recimo: - Paden ? - Gume so v stanju? - Vzrok prodaje? - **** itd. :? Hvala vam in vaši potrpežljivosti. Če pa je tema ne nepravem delu foruma pa se opravičujem. LP
Erik Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Prevoženih ima kar veliko, ampak zato je cena tud zelo solidna, čeprav tud malo sumljiva. Kot vzrok prodaje največkrat rečejo da pričakujejo otroka, nimajo časa, zaradi zdravja.....zdej pa kolk je na tem :hmm:
Dave Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Helo Spet jaz. <_< :D Rabil bi nekaj cesar imajo vsi dovolj! In to je komentarjev. Prosim za dotični komentar na tole: [url=]http://www.motoscout24.autoscout24.de/ger/...oi&language=ger Je cena mogoce prenizka za stvar, ki je na sliki. Pa se to, rabu bi še kakšno vprasanje ali dva, ki ga naj postavim možakarju? Recimo: - Paden ? - Gume so v stanju? - Vzrok prodaje? - **** itd. :? Hvala vam in vaši potrpežljivosti. Če pa je tema ne nepravem delu foruma pa se opravičujem. ← Evo zdej lahko povsem neobremenjeno pisem o tej temi (moj motor je ze prodan). Se vedno se mi zdi visek nespametnosti kupovati motor, ki ga vidim samo na sliki. Cisto iskreno povedano tudi ne vidim kakega globjega smisla da komentiram sliko. Mislim, zakaj je en bok v temi ... in podobno. Tudi vprasanja prek mejlov se mi zdijo bolj tko tko. Jasno da ti bo clovek napisal da je motor super in da ga prodaja, ker rabi denar za oskrbo bolne babice. A teb se pa ne zdi nic cudno da je ta motor najcenejsi med ponujenimi na tisti strani (l.2002)?
Leteči Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 JAz sem kupil najcenejšega ki sem ga dobil na mobile pa sem čist zadovoljen z njim, ni nujno da je zato ker je cena nizka motor v kurcu, res pa moraš biti malo bolj previden. Glede tega motorja pazi da ni to kaka razbita/popravljena varianta ker kot se vidi iz slik (kupi pnevmatik, servisni kanal......) je možakar v avtomehaničnem poslu kar pomeni da je velika možnost da je bil motor kaj "poklepan" Jaz sem rekel prodajalcu da mi je poslikal okvir na zvarih, križe in podobne stvari od blizu in mi potem to poslal na mail, se da marsikaj videt iz tega. Lp Leteči
johan Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Men s ene zdi to neka dobra cena(3500).Prištej še stroške za gorivo,vinjeto pa vs eostalo pa si tak na miljonu ali več.Za ta denar pa jo dobiš tud pri nas.
danci1973 Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Prosim za dotični komentar na tole: http://www.motoscout24.autoscout24.de/ger/...oi&language=ger Je cena mogoce prenizka za stvar, ki je na sliki. Cena je realna - tu nekje se gibljejo cene za FZS600 tako v Nemčiji kot v Italiji. Pa se to, rabu bi še kakšno vprasanje ali dva, ki ga naj postavim možakarju? Recimo: - Paden ? - Gume so v stanju? - Vzrok prodaje? - **** itd. :? ← Vsekakor zahtevaj, da motor dodatno poslika. Npr. tisti bok, ki je sedaj v temi. Poslika naj tud par detaljev - npr. diske, verigo (ki naj bi bila nova), gume, ... Jaz nikakor ne bi pristal na kakršno koli 'predplačilo' - če ti bo prodajalec poslal dodatne fotke in če se na podlagi tega odločiš za nakup, se zmeni tako, da prideš gor, motor pogledaš in ga šele tam plačaš z gotovino. Se vedno se mi zdi visek nespametnosti kupovati motor, ki ga vidim samo na sliki. Cisto iskreno povedano tudi ne vidim kakega globjega smisla da komentiram sliko. Mislim, zakaj je en bok v temi ... in podobno. Tudi vprasanja prek mejlov se mi zdijo bolj tko tko. Jasno da ti bo clovek napisal da je motor super in da ga prodaja, ker rabi denar za oskrbo bolne babice. A teb se pa ne zdi nic cudno da je ta motor najcenejsi med ponujenimi na tisti strani (l.2002)? Pa saj nihče ne kupi motorja kar tako. Jaz sem tudi motor videl samo na slikah. Dokler se nisem odpeljal tja in ga videl tudi v živo. En pač mora bit najcenejši... Glede tega motorja pazi da ni to kaka razbita/popravljena varianta ker kot se vidi iz slik (kupi pnevmatik, servisni kanal.....wink.gif je možakar v avtomehaničnem poslu kar pomeni da je velika možnost da je bil motor kaj "poklepan" Še bolj verjetno pa je, da je lastnik motor pač pustil pri serviserju za 'zimovanje' in ga kar tam potem poslikal. Men s ene zdi to neka dobra cena(3500).Prištej še stroške za gorivo,vinjeto pa vs eostalo pa si tak na miljonu ali več.Za ta denar pa jo dobiš tud pri nas. Stroški prevoza so mene prišli cca. 160EUR (bencin, vinjeta). Stroški 'homologacije' so 26400 SIT, prevoz v KP še kakšnih 10000SIT. DMV in 'ekološke takse' se ne plača (če je motor dovolj nov). Torej so stroški skupaj cca. 75000 SIT. Motor bi te tako prišel ~3800 EUR oz. ~920000 SIT. Poleg tega se s prodajalcem ponavadi da zmenit za kakšnih 100-200 EUR popusta. lp, D.
pirrulz Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Vsekakor zahtevaj, da motor dodatno poslika. Npr. tisti bok, ki je sedaj v temi. Poslika naj tud par detaljev - npr. diske, verigo (ki naj bi bila nova), gume, ... ← korekt. Evo kako je nakup mojega mopeda iz Nemčije zgledal: - lociranje željenega mopeda preko www.ducati.de (btw. moped kupil od uradnega dilerja in zastopnika) - prvi mail na tri naslove, ki so ponujali mopede - preverjanje ažurnosti in vsebine odgovorov - izbira enega mopeda in dilerja - en kup mailov z vprašanji z moje strani (o vsem mogočem) in en kup odgovorov s strani dilerja - en kup fotk detajlov mopeda (mislim, da vse skupaj okoli 30 fotk) - tako kot predlaga danci1973 - če več mailov -osebni ogled mopeda (hvala nizkoproračunskemu prevozniku za skoraj zastonj polet Brnik-Berlin-Brnik) - po ugotovljenem stanju pogajanja o ceni in ara - še več mailov - prevoz mopeda preko firme, ki vozi za tega dilerja, do Lipnice-Avstrija - 85 EUR (prvotni znesek 235 EUR - popust od dilerja 150 EUR) - prevoz mopeda s kombijem do garaže Če koga zanima kaj več pa PM.
klemn Objavljeno Marec 4, 2005 Opozori Objavljeno Marec 4, 2005 živ, zelo velik vas gre po motor v nemčijo, manj v Italijo. Zakaj to? A so v Nem. boljši, bolj ohranjeni? A ve kdo za kasno stran handlerja z veliko izbiro rabljenih motorjev cim blizje Slo? V Avstriji baje niso veliko cenejši kot v Slo? LP
dr-big Objavljeno Marec 4, 2005 Opozori Objavljeno Marec 4, 2005 živ, zelo velik vas gre po motor v nemčijo, manj v Italijo. Zakaj to? A so v Nem. boljši, bolj ohranjeni? A ve kdo za kasno stran handlerja z veliko izbiro rabljenih motorjev cim blizje Slo? V Avstriji baje niso veliko cenejši kot v Slo? LP ← Serbus! Za Nem. nevem sem pa pred časom kupoval suzuki gsx750f v Avstriji in je bila cena bistveno nižja kot v Slo.Torej bi se splačalo jo kupit vendar me je zajebala nova direktiva naše predrage dežele SLO. Tebi in vsem ki kupujete rab. motocikle v tujini priporočam da se pred nakupom temeljito posvetujete okol tega.Najboljše pri našem uvozniku znamke ki ste si jo nagledli. Boste privarčevali denar in čas. Ta nova direktiva je čisto v k***u.Sem se zajebal maximalno. Za Avstrijo ti priporočam spletno stran www.1000ps.at, tam boš našel največ motociklov in dilerjev. Slika kaže suziko gsx 750 f,katero sem imel namen kupiti in se nažalost ni obneslo. Motor v odličnem stanju samo 9tkm prev.,nove pnev.,nove zav.,itd... Cena 3.500 eur
nesrečko419187 Objavljeno Marec 4, 2005 Opozori Objavljeno Marec 4, 2005 živ, zelo velik vas gre po motor v nemčijo, manj v Italijo. Zakaj to? A so v Nem. boljši, bolj ohranjeni? A ve kdo za kasno stran handlerja z veliko izbiro rabljenih motorjev cim blizje Slo? V Avstriji baje niso veliko cenejši kot v Slo? LP ← hello! tukaj sem zasledil velik zanimivih stvari pri uvozu motorjev. sam sem pred nekaj dnevi na e-bayu zlicitiral eno kišto, pa bomo vidli kaj bo. Do 12.3.05 moram ponj v Frankfurt-DE . Imam svoj kombi, zato, če kdo rabi prevoz svoje nove zverine, naj se mi javi!!!
danci1973 Objavljeno Marec 5, 2005 Opozori Objavljeno Marec 5, 2005 živ, zelo velik vas gre po motor v nemčijo, manj v Italijo. Zakaj to? A so v Nem. boljši, bolj ohranjeni? A ve kdo za kasno stran handlerja z veliko izbiro rabljenih motorjev cim blizje Slo? V Avstriji baje niso veliko cenejši kot v Slo? LP ← Veliko tržišče in višji standard pomenita nižje cene rabljenih vozil (ne samo mopedov). Tako da za nek določen denar dobiš v Nemčiji mlajši in bolje ohranjen moped kot pri nas. V Italiji je podobno. lp, D.
moped Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Če kdo rabi pomoč pri uvozu ali išče motor...
DrAc0 Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Če kdo rabi pomoč pri uvozu ali išče motor... ← A to ponujas pomoc al motorje? Da mi nisi ti kaki smugler a? : :P Sicer pa ce se ze ponujas, rabim eno Fazerko 600, 02, do 20.000km in pa do 3900 EU! Bo slo? Pa good luck! ;)
duhec Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 živ, zelo velik vas gre po motor v nemčijo, manj v Italijo. Zakaj to? ← Ma jst mam eno zelo preprosto teorijo, in sicer to, da pomoje vecina motosvetovcev ne govori italijansko in naroda ne pozna in se ga nekako receno "boji" ker jih ne poznajo... pac, se ne ve na kaksen nacin te bo nategnu makaronar itd. :hmm: but i could be wrong :grim po drugi strani je pa dosti motosvetovcev iz centra slovenije oziroma od ljubljane pa tja na vzhod in sever tko da vam (bom reku kar tko :ninja: ) je pac blizje avstrija in nemcija in nasploh nemsko govorece dezele. sej, to zdej zgleda ku da sm vse motosvetovce vrgu v eno kos, ma ni tko.. stos je v tem k mam jst/ tako mnenje do nemsko govorecih dezel (ajde, sm mel :doze: ) zato pac tko govorim. doro ok zdej sm ze fajn zaril offtopic. sorry. :oops: ;)
krca25 Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 Mene pa zanima, ce potrebujem kaksne papirje za uvoz krosarja iz avstrije,ki pa je seveda brez papirjev?(da jih pokazem policaju). lp.
pirrulz Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 niente. boš pa potreboval papirčke pri homologaciji. :grim
krca25 Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 Glede homologacije ni problema saj je to kross motor, ki ga itak ne mislim registrirat.Ampak za po hosti preganjat za sproscanje adrenalina. lp.
Brrrm Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 Tudi homologacije ne bo rabil, če gre za čisto krosko, ki se je ne da homologirati za uporabo v javnem cestnem prometu. Vendar pa kakšno potrdilo o lastništvu, oziroma prenosu lastništva, lahko tudi kupoprodajna pogodba, četudi napisana na papir od sendviča, ni nikoli odveč.
pirrulz Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 jep. to drži. a za gol prevoz mašine preko AUT-SLO meje ne potrebuješ nič (EUprostpretokblagapress)
krca25 Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 Nekaj takega sem imal v mislih ja.Da me nebi slucajno kak mejni policist j.... da je bil motor vkraden ipd.
klimbra Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 Samo v razmislek!!!!! Zadeva ni preverjena......zgolj Baba rekla-Baba kazala...... Na trgu v EU je malo morje mopedov s sumljivo malo prevoženimi kilometri.............nekdo,ki dela na uvozu nadomestnih delov v "D", mi je v pogovoru,ko je bil na obisku v LJ povedal,da se je od povečanja EU močno povečala nabava števcev za kilometre,hitrost.....WE za znamko Honda in Yamaha!!!!!!!! Bodite pozorni!!!!!!! Kako vedet.......pojma nimam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pirrulz Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 al pa ne kupit Honde al pa Yamahe :hmm: :grim
pupa Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 al pa ne kupit Honde al pa Yamahe :hmm: :grim ← :o :o :o :o hej, tole sem pa prebrala :nono: :nono: :nono: :fight1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se