SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Kaj ste rešili in se dogovorili do konca o pospeških, ko je bila primerjava med CBR954 pa Hornet 900. Pod nobenim pogojem nista enaka, čeprau po mojem mnenju ni nevem kakšne razlike, dejmo rečt cbr 3 pa hornet 3,5. Čeprau to nikjer ne opaziš na cesti (redkokdaj)
Miha Z. Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 ma po moje se o tistih mogoče 2 desetinkah razlike niti ne splača govort....
T Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Hornet ne prodam pa pika! :OK: Nč ne bo z VFR. Je trg tako prenasičen z vsemi mogočimi jajci da bi za Hornet mogoče dobil 1.3mio. :slap: Jo bom rajši nazaj spedenal. Akrapota mam že ostalo sledi... lp
Miha Z. Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Hornet ne prodam pa pika! :OK: Nč ne bo z VFR. Je trg tako prenasičen z vsemi mogočimi jajci da bi za Hornet mogoče dobil 1.3mio. :slap: Jo bom rajši nazaj spedenal. Akrapota mam že ostalo sledi... lp čaki,čaki......čaki 1.3 mio :blink: samo tolko :? ma za poštimano al.......
T Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 JA ZA POŠTIMANO!!! Trg je v pizdi. :OK: Letošno 1000rr dobis za 1.9mio novo vfr pa za 2,2mio kdo bo pa pol dau 1.5mio za hornet. http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1102035 http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1102034 http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1101827 Sej ne zastopt narobe men je cool da so dobri motorji pocen, bom pac drug let mel se hornet pol pa kej druzga bo pa hornet isto vredna drugo leto kot je vredna danes. Sam stabilizator morm nov naročit :fredy:
Miha Z. Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 (popravljeno) :blink: sam res ej :BUA: no jest jo itak mam namen še lep cajt vozt(ali pač ne).motor dela BP kmalu bo odbila 20.000km :D če pa res dobim zanjo 1.3mio se mi pa enostavno ne splača prodajat (usaj letos al pa drugo leto) preveč $ zgubim na njej....... Sam stabilizator morm nov naročit :fredy: he he he :P _______________________________________________________ akrapota bom tudi v kratkem nabavu :kva2: v ponedeljek pa odjava :cry: Popravljeno Oktober 20, 2006. Popravil Miha Z.
T Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 he he he :P :slap: :slap: :slap: He bom mel pa spet novga!! Mogoče vzamem plinskega :blush: Mogoče bom kupil se Ohlise za spredi in zadi :naughty:
Miha Z. Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 (popravljeno) :blink: sem ti ze fouš :cry: veš kej se mi zdi pr temu stabilizatorju d je še vedno premehak tud če je do konca zategnjen :? a se da to zadevo rešit tko da zamenaš olje :hmm: Popravljeno Oktober 21, 2006. Popravil Miha Z.
T Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 :blink: sem ti ze fouš :cry: veš kej se mi zdi pr temu stabilizatorju d je še vedno premehak tud če je do konca zategnjen :? a se da to zadevo rešit tko da zamenaš olje :hmm: Veš tle je problem ker ima motor siroko balanco in je potrebna manjša sila za premikanje kolesa kot če bi imel klipone. :? Na VTR sem imel isto stabilizator in je bila res precej trša. :OK: Dons sm svojo postavu nazaj na kolesa :wub: jej kolk je lepa! Bom pa najbrž nabavil plinski amortizer (isto matris) bom vidu če bo kej trse. Drugac pa pase na hornet 900 tud zg. kriz od xx in bi najbrz lahko uporabil tudi klipone namesto balance. Ja sej vem spet fantaziram kaj bom na Hornet obesu :slap:
Miha Z. Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 sej zdej maš celo zimo cajt rihtat tko da ......samo gas :devil: jest bom dal gor akrapote,stranske karbonske pokrove,pa neki bom dal kromirat(nosilec kufra,stabilizatorja,spojler....) :naughty: :naughty: boš ti vidu kako bo lepa :devil: lepši k tvoja :P PS;a veš za kakega majstra k ZNA DOBR(ampak res dobr!) kromirat :?
T Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 sej zdej maš celo zimo cajt rihtat tko da ......samo gas :devil: jest bom dal gor akrapote,stranske karbonske pokrove,pa neki bom dal kromirat(nosilec kufra,stabilizatorja,spojler....) :naughty: :naughty: boš ti vidu kako bo lepa :devil: lepši k tvoja :P PS;a veš za kakega majstra k ZNA DOBR(ampak res dobr!) kromirat :? Stranske karbonske pokrove B) jest tud :kva2: Za kromirat bom kolega vprašu je dal ne Cliotu ze 3 leta nazaj špegle kromirat pa je še zmeri ful lepo. Za karbonske pokrove se res prjavm(sej to mislš tiste ki pokrivajo zracn filtr in akumulator ne) Joj prou kičasta bosta najina sršenčka :P
Miha Z. Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 Za kromirat bom kolega vprašu je dal ne Cliotu ze 3 leta nazaj špegle kromirat pa je še zmeri ful lepo. bi te prosu za kako tel. št. al pa kej tazga :blush: Stranske karbonske pokrove B) jest tud :kva2: Za karbonske pokrove se res prjavm(sej to mislš tiste ki pokrivajo zracn filtr in akumulator ne) tiste ja :grim sam zdele morm zvohat kazga k to dela al pa uvaža... a mislš da bi pr Zorniku iz Bleda to najdu :hmm:
T Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 bi te prosu za kako tel. št. al pa kej tazga :blush: tiste ja :grim sam zdele morm zvohat kazga k to dela al pa uvaža... a mislš da bi pr Zorniku iz Bleda to najdu :hmm: Dvomim ker mislm da možakar ne dela nič druzga kot za Duceta. :hmm: Tel. za krom ti posljem jutri na pm. Bom jes mal povprašal za pokrove sm mislu da že ves kje jih bova kupla. :D Je nekaj poznanih karbončkarjev :blush:
T Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 (popravljeno) No tole je drgač men ultimate Hornet kar sm jih najdu na netu. :kva2: :eek: Sam spredi bi jest dal od 1000 RR (komplet) B) Ce kdo ve za takle bug spoiler se priporočam :OK: Popravljeno Oktober 22, 2006. Popravil thonda
T Objavljeno Oktober 23, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2006 Za karbonske pokrove dobim dons ceno (upam). Samo ta velike ta malih ne bili pa naj bi nekako takšni kot spodaj. :OK:
T Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Tema je že čist zaspala :zzz: Z ohlins-i ne bo nič ker ne obstaja :cry: Bom poizkusil z Hyperpro mislim da tam obstaja sam do 04 za spredi in zadi od 04 naprej pa samo za zadi :blink: Ne vem zakaj ne delajo več za oboje :blink: Bom se poizkusil kej izvrtat. lp
T Objavljeno November 16, 2006 Opozori Objavljeno November 16, 2006 (popravljeno) sej mamo cajt do pomladi ane..... .) očitno sva ena redkih ponosnih lastnikov sršena..... ti a je kej zanimanja za tvojo hornet :hmm: poglej tole KLIK čedalje bolj me skrbi kako bo drugo leto če bom prodajal ......sej ne dobiš skor nič za motor :cry: Poznam motor in lastnika zelo dobro! :OK: Motor je bil testni (AS-Domžale) in ga je mehanik poslal v robide :cry: , Kupil ga je kolega(prodajalc) in zrihtu pa vozu eno sezono. Zdej si je pa vfr prvošu :kva2: Motorju ne manjka nič poškodovano ni bilo nič pomembnega ima pa nekaj bušk ker ga ni barval, zato je pa pocen. Če kdo išče pocen Sršena priporočam :D Če pa kdo išče Sršena z veliko opreme je pa spodaj link (ja tud je bil na tleh :cry: ) Popravljeno November 16, 2006. Popravil thonda
Miha Z. Objavljeno November 16, 2006 Opozori Objavljeno November 16, 2006 Poznam motor in lastnika zelo dobro! :OK: Motor je bil testni (AS-Domžale) in ga je mehanik poslal v robide :cry: , Kupil ga je kolega(prodajalc) in zrihtu pa vozu eno sezono. Zdej si je pa vfr prvošu :kva2: Motorju ne manjka nič poškodovano ni bilo nič pomembnega ima pa nekaj bušk ker ga ni barval, zato je pa pocen. Če kdo išče pocen Sršena priporočam :D aha.......
T Objavljeno November 16, 2006 Opozori Objavljeno November 16, 2006 q ti a je kej zanimanja za tvojo hornet :hmm: :grrr ne ni zanimanja, no pa sej to ni nujno slaba stvar :devil: :grim Še mal karbona mal titana pa aluminija bomo do spomlad gor obesl pa bo spet zanimivo. lp
xr800 Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 (popravljeno) sej mamo cajt do pomladi ane..... .) očitno sva ena redkih ponosnih lastnikov sršena..... ti a je kej zanimanja za tvojo hornet :hmm: poglej tole KLIK čedalje bolj me skrbi kako bo drugo leto če bom prodajal ......sej ne dobiš skor nič za motor :cry: Pubeci zima se bliža, vendar to ni razlog, da ostali ponosni lastniki ne beremo postov.......Študiramo, delamo kalkulacije, zbiramo denar za motorček, da bi bil še lepši....... :naughty: :naughty: :zzz: Sam ga nimam namena menjati še vsaj dve naslednji sezoni. Zakaj pa bi ga, saj mi pošteno služi.......Cena pa? Jebi ga, vsako motorno vozilo z nakupom izgubi svojo vrednost. Tudi Hornetka ni nobena izjema....... Če kdo nuca originalno honda šipico za Hornetko 900, naj me kontaktira na PM, ker jo prodajam.........Iščem pa nosilec in plato za Kappo 52 l, tako da tudi kakšna zamenjava ni izključena....... :yea1: BTW a smo se sploh prešteli? Vprašam in sicer zaradi tega, ker bi se spomladi lahko dogovorili za kakšno furo, piknik, srečanje, sestanek ipd....... Dajmo se malo vpisat: 1. XR800 Popravljeno November 17, 2006. Popravil xr800
T Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Tkole pa zgleda spucan sršenček brez plastik med pripravo na zimovanje v svojem gnezdu :OK:
xr800 Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Daj povej, kako se sname zadnji blatnik (nisem še nič gledal), ker mislim dat kovinski okvir gor......
T Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Daj povej, kako se sname zadnji blatnik (nisem še nič gledal), ker mislim dat kovinski okvir gor...... Ker blatnik? :? Na zadnji vilci al pod repom? Kovinski okvir, kam :eek: Dej mal napiš k mi res ni jasn :fredy:
xr800 Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 (popravljeno) Ker blatnik? :? Na zadnji vilci al pod repom? Kovinski okvir, kam :eek: Dej mal napiš k mi res ni jasn :fredy: Sem se res nerodno izrazil. Mislim na tistega grdega pod repom, dal pa bi gor kovinski nosilec za reg. tablico. (videl v Louis katalogu).Tisti na zadnji vilici mi je kul, samo prebarvati bi ga dal v metal rdečo....... tega mislim...... :slap: Popravljeno November 17, 2006. Popravil xr800
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se