XTR Objavljeno Marec 22, 2015 Opozori Objavljeno Marec 22, 2015 Ni enaka velkost kot 600ccm. V predelu tanka je daljši. Primerjaj medosno razdaljo, po spominu je nekje ~4 cm razlike.
NX650 Objavljeno Marec 23, 2015 Opozori Objavljeno Marec 23, 2015 kako pa je z velikostjo tega motorja? sem ravno pri nakupu nečesa podobnega, pa me je pri svojih 190cm kar strah, da bi noge po tleh vleku... Če jih boš dal tam kjer morajo bit ne boš nič po tleh vleko Velikost je večja od 600, jaz jih nebi primerjal ker je 900 precej boljša v vsakem pogledu... 4 cm imaš več tako da se ne rabiš bat da boš kaj po tleh vlekel velikost ti je priemrljiva z drugimi ala fazer 100 itd
Hytech Objavljeno Marec 24, 2015 Opozori Objavljeno Marec 24, 2015 Ima kdo zadnjo vzmet - feder zadnjega amortizerja za hornet900?
rejsr Objavljeno April 9, 2015 Opozori Objavljeno April 9, 2015 videno, sprobano...ker je tud za mojo višino dovolj velika, tudi kupljeno
Essah Objavljeno April 18, 2015 Opozori Objavljeno April 18, 2015 ve kdo za kak lep primerek Hornet 900 =) hvala lp
rejsr Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 a kdo ve, kje bi se dalo dobit pokrovčke za tiste luknje na zadku, kamor pride prišraufan ročaj za sopotnika? edino kar sm najdu na netu, je 50€ pa ni lih vreden za dva kosa plastike :/
szec Objavljeno Maj 14, 2015 Opozori Objavljeno Maj 14, 2015 pozdravleni ima kdo izkušnje z montažo bug spoilerja na hondo hornet 900 sem ga naročil na ebay pa ni zraven nobenih nosilcev pa se mi ne sanja kako bi izdelal nosilce in kam bi jih našraufal
I30 Objavljeno Maj 14, 2015 Opozori Objavljeno Maj 14, 2015 (popravljeno) pozdravleni ima kdo izkušnje z montažo bug spoilerja na hondo hornet 900 sem ga naročil na ebay pa ni zraven nobenih nosilcev pa se mi ne sanja kako bi izdelal nosilce in kam bi jih našraufal In zakaj fleten motor s temi naveski frderbat? Pa še une kretenske trakce naokrog po feltni ne pozab napopat, pa boš pravi cigo! Popravljeno Maj 14, 2015. Popravil I30 MiNa 1
szec Objavljeno Maj 14, 2015 Opozori Objavljeno Maj 14, 2015 In zakaj fleten motor s temi naveski frderbat? Pa še une kretenske trakce naokrog po feltni ne pozab napopat, pa boš pravi cigo! vsak tele ima svoje veselje
strajnarR Objavljeno Maj 27, 2015 Opozori Objavljeno Maj 27, 2015 Končno mi uspelo zamenjati tiste grde ročke in bučke na Hornetki. Prej: Sedaj: BIZKIT 1
strajnarR Objavljeno Maj 3, 2016 Opozori Objavljeno Maj 3, 2016 Pozdravljeni na hornetki mi ne delata tipki na števcu, s katerima spreminjaš trip in kilometre, uro... Je imel kdo že tak problem? Verjetno so crknile tipke?
hajoktejn Objavljeno Maj 3, 2016 Opozori Objavljeno Maj 3, 2016 Mam isti problem. Prtisnem s kljucem pa dela Ko ne bo vec prjel bom pa menjal tipke.
HyperJack Objavljeno Maj 3, 2016 Opozori Objavljeno Maj 3, 2016 pred 24 minutami, hajoktejn pravi: Mam isti problem. Prtisnem s kljucem pa dela Ko ne bo vec prjel bom pa menjal tipke. Podložit je treba tipko, ali pa zamenjat tisti plastični del, ki je nad tipko =), pomojem se da to kr dobro rešit =) hajoktejn 1
strajnarR Objavljeno Maj 5, 2016 Opozori Objavljeno Maj 5, 2016 Sem probal s ključem, ne dela. Bo treba razkopat pa zamenjat tipke.
strajnarR Objavljeno Maj 5, 2016 Opozori Objavljeno Maj 5, 2016 (popravljeno) Danes sem razstavil števec. Fuč je bila samo ena tipka. Tipko se da enostavno razdret, notri je bakren kontak (zadnja slika - bakren krogec), kater je bil na eni strani OK, na drugi strani pa oksidiran. Samo lepo sem ga očistil, sestavil nazaj in tipka že deluje. Popravljeno Maj 5, 2016. Popravil strajnarR HyperJack, hajoktejn, NX650 in 2 others 5
ozzy Objavljeno Junij 12, 2018 Opozori Objavljeno Junij 12, 2018 Eno vprasanje Na mojo hornetko sem namontiral zadnji kovcek in sedaj se je seveda pojavil nezazeljeni shimmy efekt oziroma tresenje bilance. Ce dam kovcek dol, se stvar normalizira. Ima mogoce kdo izkusnje ali bi s stabilizatorjem oziroma blazilnikom krmila ta shimmy efekt odpravil?
miklavc Objavljeno April 20, 2020 Opozori Objavljeno April 20, 2020 Če slučajno kdo išče izredno lepo ohranjeno Hondo Hornet 900: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15227333&display=Honda CB 900 F HORNET
a79 Objavljeno April 21, 2020 Opozori Objavljeno April 21, 2020 Lepa, upam da se najde skrben kupec zanjo...
HondaEnergetica Objavljeno April 24, 2023 Opozori Objavljeno April 24, 2023 Pozdravljeni. Kupil sem novo baterijo, nov regulator napetosti, preverjeno pri elektricarju da alternator deluje in kar naprej mi ne polni baterije motorja. Delam sicer z mojo hondo hornet 2003 kratke razdalje. Kaj bi lahko bil se problem?
MiNa Objavljeno April 25, 2023 Opozori Objavljeno April 25, 2023 pred 19 urami, HondaEnergetica pravi: preverjeno pri elektricarju Električar je bolj tko, tko poskusi najt kakšnega štromarja . No pa bolj resno, če je kot pišeš vse OK bi moralo polnit PIKA. Kako se alternator preveri bi moral električar vedet. Sem menjal kar nekaj alternatorjev, nikoli pa regulatorja. Tako da je moj nasvet poskusi najti mojstra, ki točno ve kako se preveri sistem polnjenja na motociklu in bo sigurno našel vzrok in nato tudi uspešno popravil. Sistem "uzaludnih pokušajev" je v večini primerov najdražja varianta.
DAMI34 Objavljeno April 25, 2023 Opozori Objavljeno April 25, 2023 pred 20 urami, HondaEnergetica pravi: Pozdravljeni. Kupil sem novo baterijo, nov regulator napetosti, preverjeno pri elektricarju da alternator deluje in kar naprej mi ne polni baterije motorja. Delam sicer z mojo hondo hornet 2003 kratke razdalje. Kaj bi lahko bil se problem? Preden se odpre nova tema, se preveri če že obstaja tema o modelu in nato se tja piše vprašanja oziroma karkoli je v zvezi z dotičnim modelom motorja.
dore Objavljeno April 26, 2023 Opozori Objavljeno April 26, 2023 Ob 24. 4. 2023 ob 22:59, HondaEnergetica pravi: Pozdravljeni. Kupil sem novo baterijo, nov regulator napetosti, preverjeno pri elektricarju da alternator deluje in kar naprej mi ne polni baterije motorja. Delam sicer z mojo hondo hornet 2003 kratke razdalje. Kaj bi lahko bil se problem? Pomoje je prva stvar,ki jo moraš narediti-menjaj električarja. Drugače pa odklopi konektor ,ki je povezava med alternatorjem in regulatorjem,vžgi motor in pomeri med vsemi tremi žicami mora biti cca 45 V izmenične napetosti pri cca 3500 vrtljajev ,če je med dvemi meritvami več kot 5V razlike je alternator zanič. a79, Joker in MiNa 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se