hunter6685 Objavljeno Julij 5, 2012 Opozori Objavljeno Julij 5, 2012 Pozdravljeni zanimam se za ktm 640 lc4, koliko km ste kaj delali z tem motorjem na furo, se pravi kako se da z njim kaj potovat npr 1000 do 2000 km LP Juš
Bambi61 Objavljeno Julij 5, 2012 Opozori Objavljeno Julij 5, 2012 (popravljeno) Pozdravljeni zanimam se za ktm 640 lc4, koliko km ste kaj delali z tem motorjem na furo, se pravi kako se da z njim kaj potovat npr 1000 do 2000 km LP Juš To misliš 2000 km na dan ali v enem tednu? Popravljeno Julij 5, 2012. Popravil bambi61
franc Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 Sem najprej mislil, da je ena nula več, pol sem se pa skoraj polil s čajem . Na to "kilometrino" ti še ketne ni treba mazat. lp Franc
aselak Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 Pozdravljeni zanimam se za ktm 640 lc4, koliko km ste kaj delali z tem motorjem na furo, se pravi kako se da z njim kaj potovat npr 1000 do 2000 km LP Juš mene ze po 100km boli rit za pop....softic pac:)
stuhec Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 Ce se ti skoraj prvic vsedes na lc4 in maredis 1000 km in bos z veseljem se narezal narezek za 50 ljudi, ti vsaka cast. Kes bo ta ?
hunter6685 Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 To misliš 2000 km na dan ali v enem tednu? sm mislu na tedn, npr. 200 do 300 na dan, zanimam me če se da z tem motorjem tudi kej potovat da ni sam za "fjakat". Lp Juš
benny0104 Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 sm mislu na tedn, npr. 200 do 300 na dan, zanimam me če se da z tem motorjem tudi kej potovat da ni sam za "fjakat". Lp Juš Da se...motor bo zdržal, samo sedež ni najbol udoben. Če ti to ni problem potem ni panike hunter6685 1
stuhec Objavljeno Avgust 3, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2012 Eni, prodajajo na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)-u se tko vozjo, da sploh nimajo se casa javit na tel Iscem namrec sm in z elektro start, ce kdo ve za kakega
hunter6685 Objavljeno September 17, 2012 Opozori Objavljeno September 17, 2012 Mesec nazaj sem kupil Ktm 620 egs sedaj me pa zanima kaj je tale "knof" na uplinjaču. Chok vem da ni ker je na balanci tko da nevem kaj bi lahko bilo drugega. Drugo kar me zanima je pa, a je normalno da pri temu motorju nad 110-120 dalje začne balanco majat levo-desno da kr mal plešeš po cesti, in pri pospeševanju mam občutek kot da je spreden konc glih komi na tleh pa ne govorim zdej v orng pospešvanju ampak v nežnm da počas dubivaš hitrost, govorim pa v SM predelavi, in se mi zdi da je prejšn lastnik samo feltne zamenju. Da je to mogoče ker je motor premehek?
maticstrukelj Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Zivjo! zanima me ali ima kdo CDI za ktm 640 lc4 (2001letnik), ali pa ce veste kje dobiti??
stuhec Objavljeno Avgust 27, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2013 Mesec nazaj sem kupil Ktm 620 egs sedaj me pa zanima kaj je tale "knof" na uplinjaču. Chok vem da ni ker je na balanci tko da nevem kaj bi lahko bilo drugega. Drugo kar me zanima je pa, a je normalno da pri temu motorju nad 110-120 dalje začne balanco majat levo-desno da kr mal plešeš po cesti, in pri pospeševanju mam občutek kot da je spreden konc glih komi na tleh pa ne govorim zdej v orng pospešvanju ampak v nežnm da počas dubivaš hitrost, govorim pa v SM predelavi, in se mi zdi da je prejšn lastnik samo feltne zamenju. Da je to mogoče ker je motor premehek? A ni ta knof: uporabis ga pri vziganju ko je motor vroc To da je mehak pa lahk takoj pogruntas
GregaMatko Objavljeno November 7, 2013 Opozori Objavljeno November 7, 2013 Dober dan! Premišljujem o motorju (za a2) do 35kw. Z čim majnšo porabo. Kupil bi supermoto in nato zdraven motocross felne. Mi lahko predlagate kaki ktm? Starejši letnik od 2003 naprej, ker sem omejeni z denarjem. Lp.
yamahaxt600 Objavljeno November 13, 2013 Opozori Objavljeno November 13, 2013 A ni ta knof: uporabis ga pri vziganju ko je motor vroc To da je mehak pa lahk takoj pogruntas kako pa lahko takoj pogruntaš če je premehak?
mihael640lc4 Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 kako pa lahko takoj pogruntaš če je premehak? tko da ga stisnes v ovinek teoreticno bi ti moral pri mocnejsem bremzanju fajn pozirat ce imas enduro amortizacijo, medtem ko supermoto ne pozira tolko
yamahaxt600 Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 tko da ga stisnes v ovinek teoreticno bi ti moral pri mocnejsem bremzanju fajn pozirat ce imas enduro amortizacijo, medtem ko supermoto ne pozira tolko aja, to misliš glede amortizerjev? jaz sem mislil to mehkobo, ko začne opletati pri 110-120 dalje.. da pač okvir ni dovolj tog za te hitrosti ker to opletanje je res odvratno, včasih če imam nahrbtnik, pa da vozim za motorjem, se že pri 100 zvija.. :S
mihael640lc4 Objavljeno December 16, 2013 Opozori Objavljeno December 16, 2013 aja, to misliš glede amortizerjev? jaz sem mislil to mehkobo, ko začne opletati pri 110-120 dalje.. da pač okvir ni dovolj tog za te hitrosti ker to opletanje je res odvratno, včasih če imam nahrbtnik, pa da vozim za motorjem, se že pri 100 zvija.. :S glede okvirja nebi vedu..mojga lahko tudi 140-150 stisnem pa mi nič ne opleta..sem bil prav presenečen nad tem kako lepo gre ko sem ga vzel..kar se tiče voznih lastnosti res nimam kaj rečt, tudi če sva s punco gor gre lepo
aselak Objavljeno December 16, 2013 Opozori Objavljeno December 16, 2013 Men se he lc4 640sm pri vecjih hitrostoh ce ovinke zvijal k stara mama...
suntrace14 Objavljeno December 16, 2013 Opozori Objavljeno December 16, 2013 ...moj Duke pa riše ovinke kot šestilo krogce - mala šala O:-)
mihael640lc4 Objavljeno December 16, 2013 Opozori Objavljeno December 16, 2013 moje potrebe čez ovinke zadovolji, za moj stil vožnje in moje hitrosti je čisto dovolj od vsakega posameznika odvisno najbrž..
kosir96 Objavljeno Januar 22, 2014 Opozori Objavljeno Januar 22, 2014 zanima me če ma kdo kakšne izkušnje z ktm lc4 400 egs. Kakšno je vzdrževanje tega motorja, servisi, cena delov, če kaj crkne. Lp
Keltek20 Objavljeno Junij 27, 2014 Opozori Objavljeno Junij 27, 2014 (popravljeno) Pozdravljeni Imam Adventure 640, ampak bom napisal tudi v tej temi, kajti mašina je enaka . Imam sledeč problem, včeraj sem se malo vozil naokrog, med vožnjo se mi je pojavil čuden kovinski zvok iz motorja :S, kot bi nekaj drselo ob blok motorja ali nekaj podobnega, v glavnem tak čuden kovinski zvok. v prostem teku se ne sliši ničesar ko pa se vrtljaji malo zvišajo pa se že sliši... predvsem ko začne motor vlečt. izpustil sem olje iz motorja, odstranil pokrov sklopke, da vidim če je slučajno tam kaj narobe, ampak vse OK vse na svojem mestu, nikakršnih vidnih nepravilnosti, olje je čisto v nulo, brez kakršnih koli opilkov. pred 300 km sem preventivno menjal popolnoma vse ležaje, semeringe, tesnila, filtre, olje, na novo nastavil ventile, batni obročki in še in še, v glavnem, skoraj generalka, ojnica ni imela niti malo lufta, ter do včeraj je vse laufalo super. Motor ima prevoženih 40.000 km. Vesel bom kakršnega koli nasveta... Hvala Popravljeno Junij 27, 2014. Popravil Keltek20
Kawl Objavljeno September 15, 2017 Opozori Objavljeno September 15, 2017 (popravljeno) Eno vprašanje. Na LC4 2001 sta crknili obe luči prednja in zadnja, dolga ko poblendaš dela, žmigovci delajo. Kje so varovalke ? Pod sedežem jih nisem našel tam je samo regler, en rele in še en verjetno rele tak mali.? Hvala za odgovore. Popravljeno September 15, 2017. Popravil Kawl
Kawl Objavljeno September 15, 2017 Opozori Objavljeno September 15, 2017 pred 11 urami, Kawl pravi: Eno vprašanje. Na LC4 2001 sta crknili obe luči prednja in zadnja, dolga ko poblendaš dela, žmigovci delajo. Kje so varovalke ? Pod sedežem jih nisem našel tam je samo regler, en rele in še en verjetno rele tak mali.? Hvala za odgovore. Sem že našel, spredaj pod masko.
hajoktejn Objavljeno September 23, 2017 Opozori Objavljeno September 23, 2017 Vse kar ustreza MA2 specifikacijam. Jst dajem shell 15w50.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se