Skoči na vsebino

STOP Policija !

Priporočene objave

Objavljeno
pred eno uro, nazo13 pravi:

Borutt, samo vseeno, kaj storiti v navedenem primeru HD-Dyna? Pelješ po LJ obvoznici, držiš varnostno razdaljo, z desne se vključi avto, ti zmanjša varnostno razdaljo, predno ti jo uspe povečat na zakonsko predpisano pa te nastrelja policaj z nadvoza in pošlje panoramsko z računom. Kako se izogniti plačilu?

Ponavadi si ne zapisujemo vseh številk avtomobilov, ki vozijo blizu nas, da bi jih potem lahko klicali za priče na sodišče, pa tudi je vprašanje, če so sosednji vozniki sploh opazili še manj zapomnili takšno običajno dogajanje.

prvi nasvet brezplačen, ostale zaračunam

narediš tako kot 30% voznikov, voziš se lepo po levem prehitevalnem pasu in to tako hitro da te po desni prehitevajo. daaaaa 

Objavljeno
pred 45 minutami, DAMI34 pravi:

prvi nasvet brezplačen, ostale zaračunam

narediš tako kot 30% voznikov, voziš se lepo po levem prehitevalnem pasu in to tako hitro da te po desni prehitevajo. daaaaa 

Zakaj pa to,  zakaj se vozijo po desni ? 

Objavljeno
pred 2 urami, ukica pravi:

Na naslovni strani od 24ur pise da so uceri dobilu nekoga ki je vozil 177kmh na uro po avtocesti!! Si lahko predstavljate ta zlocin?:fyou:

maus pri tej hitrosti lih v 2 prestavo prestavi:ras:

Po moje ga je Maus prijavil, ker je oviral promet.

Baje so še enega skasirali. Cela Slovenija je bila na cestah, pol ti pa selo dva ulovijo. A štrajk še kar traja?

pred eno uro, stuhec pravi:

Pa res. Zakaj le? Kaj ne vejo, da moraš vijugati po cesti levo desno, da ne povoziš vseh teh belih miši?

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 4 minutami, nazo13 pravi:

Po moje ga je Maus prijavil, ker je oviral promet.

Baje so še enega skasirali. Cela Slovenija je bila na cestah, pol ti pa selo dva ulovijo. A štrajk še kar traja?

Pa res. Zakaj le? Kaj ne vejo, da moraš vijugati po cesti levo desno, da ne povoziš vseh teh belih miši?

En je celo prijavil o drevesih čez cesto :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

sj 177 km/h ni omjitev motorja, ki ga imam :?

o kakšnih omejitvah govorimo ... sj mam blokado ... tm nekje 185 u prvi mam blokado ... pol ne gre več :dry:

vsi praujo po omejitvah .. evo .. pa mate omejitve :jezik: 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 7 minutami, Kmet2 pravi:

En je celo prijavil o drevesih čez cesto :)

Ma to je oni Gozdni Joža z motorko iz okolice Jesenic.

Objavljeno
pred 1 minuto, nazo13 pravi:

Ma to je oni Gozdni Joža z motorko iz okolice Jesenic.

je hotel drve nažagat  za uboge policaje!  :lol1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Pravkar, solorider pravi:

.. da jih nau avgusta zebl... pošteno :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 minuto, solorider pravi:

Ali pa je dobil novo peč iz Dahaua pa je hotel gorivo menjat.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 uro, stuhec pravi:

Ker je leva polna debilov ......:)

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

H ja,   ker se ti debili radi vozijo po boljši cesti,  po desni je sama flika in luknja

Popravljeno . Popravil stuhec
Objavljeno

Danes je bil na 24 kur en lep prispevek o sodniji......iz kabineta premierja je prišlo v javnost, če se boste tožili proti državi boste vedno izgubili in ostale resnice, ki jih posamezniki že dolgo vemo ...........a vseno imamo na izbiro sodno varstvo ob nestrinjanju z inkasantstvom ter ostalimi pritožbami zoper policijo in njihovim delom ........a ne predstavniki policije?! :)

Sem se že ustrašu, da so res tableti krivi :D

Objavljeno

gledu prispevek, se prav norca delajo z nas, izloču bi vse sodnike in sodišča v SLO, zaradi pristranskosti, največja fora je pa ta, ker je tudi on sodnik, ne trenutno, ampak se vrne, ko ne bo več na oblasti, podgane, ne moreš belivat, kaj nam dela ta golazen:BUA:

Objavljeno

Sam kaj se to gogaja s motoristi na Črnem Kalu ?

Nekaj na tv blo

Objavljeno
pred 1 uro, builder pravi:

sami objestneži:D

Sam to ni fajn

Folku se ne odpade 

Objavljeno
pred 18 urami, thumper pravi:

kredibilnost in dokazi na nivoju inkasantov.. 

Takšno izjavo lahko napiše vsakdo. 

pred 14 urami, HD-Dyna pravi:

Kaj pa moj posnetek iz avtokamere, kjer so gibljive slike in se točno vidi, da se je nekdo iz voznega pasu vrinil pred mano ?

Baje to ne jemljejo kot dokaz, čeprav je na posnetku datum, hitrost, ura, pospeški/pojemki, GPS lokacija ....

Se je tisto vozilo vrinilo v trenutku meritve ali se je vrinilo in si ti vozil na zmanjšanji razdalji do njega za njim ? 

Svoj posnetek lahko uporabiš za dokazovanje. 

pred 12 urami, nazo13 pravi:

Borutt, samo vseeno, kaj storiti v navedenem primeru HD-Dyna? Pelješ po LJ obvoznici, držiš varnostno razdaljo, z desne se vključi avto, ti zmanjša varnostno razdaljo, predno ti jo uspe povečat na zakonsko predpisano pa te nastrelja policaj z nadvoza in pošlje panoramsko z računom. Kako se izogniti plačilu?

Ponavadi si ne zapisujemo vseh številk avtomobilov, ki vozijo blizu nas, da bi jih potem lahko klicali za priče na sodišče, pa tudi je vprašanje, če so sosednji vozniki sploh opazili še manj zapomnili takšno običajno dogajanje.

To je ena takšna zaj... situacija. Ampak ta situacija ni zaj... zaradi nekoga, ki se vriva, čeprav takšna vožnja ni najbolj varna, temveč zaradi bumbarjev na nadvozih. Ti merilci varnostnih razdalj bi morali gledati in videti očiten prekršek, kar je vožnja na premajhni varnostni razdalji in to zabeležiti in ne iskati nekoga, kateremu se je nekdo vrinil pred prednji odbijač. In jaz ne visim z nadvoza. 

Voziš po svojem prometnem pasu in vidiš vozilo na levi ali pa na desni, katero želi zapeljati na isti prometni pas pred teboj. Še preden to vozilo zapelje na isti prometni pas, lahko spustiš plin in tako še nekoliko povečaš razdaljo. Ker pa je to več ali manj idealna situacija in ta vozila skačejo levo in desno, je to zelo težko. Zakaj pa je to tako težko ? Zaradi vozniške kulture. Ker so ljudje nesramni, neuvidevni, egoistični, ..., ne upoštevajo prometnih predpisov, ... In tako se zgodi, da se nekdo iznenada znajde pred teboj. Zaviranje skorajda odpade, ker je nekdo skoraj v zadnjem odbijaču. In vse to zaradi kulture, ki to ni. 

Plačilu se izogneš s spremembo identitete. Zakonsko pa lahko podaš zahtevo za sodno varstvo in poskušaš dokazati svoj prav. 

pred 2 urami, Kmet2 pravi:

Danes je bil na 24 kur en lep prispevek o sodniji......iz kabineta premierja je prišlo v javnost, če se boste tožili proti državi boste vedno izgubili in ostale resnice, ki jih posamezniki že dolgo vemo ...........a vseno imamo na izbiro sodno varstvo ob nestrinjanju z inkasantstvom ter ostalimi pritožbami zoper policijo in njihovim delom ........a ne predstavniki policije?! :)

Sem se že ustrašu, da so res tableti krivi :D

Vse je res :jezik:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 urami, Borutt pravi:

Takšno izjavo lahko napiše vsakdo. 

jaz sem svojo izjavo argumentiral ... kot že nekaj njih pred to .. v odgovor pa dobivam od "vprašaj odvetnika" do "to je prispevek o redarstvu" - čeprav se na koncu vidi redarje in policiste skupaj na istem mestu v medsebojnem "bijnem" posvetu .. ne samo da se na raznorazne načine vlečeš iz godlje - ki si jo sicer nisi sam zakuhal ampak tako pač je - temveč nam tudi lažeš direkt v faco ..

standardne fore - smo jih navajeni in nas sploh ne presenečajo več ... zaradi mene ti lahko živiš v svojem "balončku uradne osebe s pooblastili"  - dejstev pa vsaj tukaj večini nas ne moreš spremeniti ali zatajiti .. 

Objavljeno
pred 9 urami, thumper pravi:

jaz sem svojo izjavo argumentiral ... kot že nekaj njih pred to .. v odgovor pa dobivam od "vprašaj odvetnika" do "to je prispevek o redarstvu" - čeprav se na koncu vidi redarje in policiste skupaj na istem mestu v medsebojnem "bijnem" posvetu .. ne samo da se na raznorazne načine vlečeš iz godlje - ki si jo sicer nisi sam zakuhal ampak tako pač je - temveč nam tudi lažeš direkt v faco ..

standardne fore - smo jih navajeni in nas sploh ne presenečajo več ... zaradi mene ti lahko živiš v svojem "balončku uradne osebe s pooblastili"  - dejstev pa vsaj tukaj večini nas ne moreš spremeniti ali zatajiti .. 

Ti ne argumentiraš nič, ampak samo pljuvaš po vsemu, kar ti ne paše. 

Objavljeno
Ob 21. 4. 2016 at 8:59, HD-Dyna pravi:

Lepo in vse povedano....

Inkasanti

Ob 21. 4. 2016 at 9:55, Kmet2 pravi:

Predstavnik policije bo to gladko demantiral ........kaj nabijaš, koliko tablet poješ, te boli in kaj ti ni jasno :D pa mal drame bo še :P

Ob 21. 4. 2016 at 10:42, Borutt pravi:

Prispevek je o mestnem redarstvu. Ti tableta ni prijela, pa si to pomembno dejstvo spregledal  ?

Ob 21. 4. 2016 at 11:31, thumper pravi:

dejansko se tisto alianso  inkasantov vidi na posnetku samo od 9,20 do 9,28 ...

pred 13 urami, thumper pravi:

pred 4 urami, Borutt pravi:

Ti ne argumentiraš nič, ampak samo pljuvaš po vsemu, kar ti ne paše. 

si zamenjal službo ali vam na rokavu ne piše več policija??? ok nisem argumentiral temveč sem te demantiral ko si rekel , da je prispevek o mestnem redarstvu - naslov je res tak ne zanikam - a na koncu so redarji in policisti parkirani skupaj in se dogovarjajo .. dejstvo dokler ne zbrišejo zadnjih 8 sekund posnetka ...

to , da zanikaš posneto sodelovanje redarjev in policistov pa še laž ni ... kr neki je .. 

si pozabil vzeti bilobil ali si v denarni stiski pa si jih ne moreš privoščiti ? nasvet - pojdi delat v gnilo gospodarstvo pa ti ne bo treba gledat nazaj ...:P

Objavljeno (popravljeno)
pred 45 minutami, thumper pravi:

si zamenjal službo ali vam na rokavu ne piše več policija??? ok nisem argumentiral temveč sem te demantiral ko si rekel , da je prispevek o mestnem redarstvu - naslov je res tak ne zanikam - a na koncu so redarji in policisti parkirani skupaj in se dogovarjajo .. dejstvo dokler ne zbrišejo zadnjih 8 sekund posnetka ...

to , da zanikaš posneto sodelovanje redarjev in policistov pa še laž ni ... kr neki je .. 

si pozabil vzeti bilobil ali si v denarni stiski pa si jih ne moreš privoščiti ? nasvet - pojdi delat v gnilo gospodarstvo pa ti ne bo treba gledat nazaj ...:P

Prispevek je o delu mestnega redarstva oziroma o njihovi postavitvi radarjev in še čem. 

Popravljeno . Popravil Borutt
Objavljeno

Robert Vehovec je imel tudi en intervju in je malo človeško razlagal delo policista. .... samo jebiga, ko pa ima normo!  :lol1:

Objavljeno
pred 8 minutami, solorider pravi:

Robert Vehovec je imel tudi en intervju in je malo človeško razlagal delo policista. .... samo jebiga, ko pa ima normo!  :lol1:

Robert je že v redu dec , če bi bili vsi taki kot on in Borutt, bi bilo drugače .

Objavljeno
pred 2 minutami, Kmet2 pravi:

Robert je že v redu dec , če bi bili vsi taki kot on in Borutt, bi bilo drugače .

to ti je tako kot pri motoristih, zaradi enih smo vsi norci! :ras:

Maus bi rekel: zmagal sem!  :lol1:

• Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!