Skoči na vsebino

STOP Policija !

Priporočene objave

Objavljeno
pred eno uro, Kmet2 pravi:

Chuck ne razburjaj se  ,da ti še pes ne uide .........

Da si detektiv (not) si že večkrat dokazal , z lažmi,zavajanji in manipulacijami tudi .

Zresni se ,zdaj se ti smejijo že pokovci na MS in širše .........

Zakaj se toliko trudiš z nekim nabijanjem in laganjem? Saj menda veš, da MS vse hrani. 

Objavljeno
pred eno uro, Kmet2 pravi:

Kaj bi se ti šel me nič ne briga ! 

Tvoje osebne stvari me tudi čisto nič ne zanimajo  , da se ne razburjaj sem omenil , ker ti bo pes pobegnil  in potem nimaš s kom razmišljat .......štekaš ----.......po moje ne .

V enem prejšnjem zapisu si omenjal psa, da me ima vsaj nekdo rad. Štekaš. 

Raje napiši nekaj v zvezi teme, namesto glumiti (razumeš ?) užaljenost zaradi tvojih neumnosti. 

Objavljeno
pred 36 minutami, Borutt pravi:

Zakaj se toliko trudiš z nekim nabijanjem in laganjem? Saj menda veš, da MS vse hrani. 

Objavljeno

no no thumper ne se jezit vemo kako to poteka .

Ščiješ proti burji in si poscan ne .

Objavljeno
pred 13 urami, GO_Tomi pravi:

Nedvomno je možno, da si razbral tako kot si. Nedvomno je možna tudi kakšna drugačna interpretacija.
Kar sem napisal, je le del vsega. Če bi napisal vse, ne bi razbral tako kot si. Verjemi. Ne moreš sodit po fragmentih. Temu se reče 'brez konteksta', da boš vedel.
Da me pa označiš za norca, je pa skoraj preveč. Ne samo, da ne veš celotne zgodbe, tudi žaljiv zaključek si potegnil na plano. A si SDS? ;)

udarit babo brez da te ona udari je - ma lej pussy si..velik...

pred 12 urami, Borutt pravi:

Če nisi razumel; lažje je srati po vseh socialnih omrežjih zagrnjen v plašč anonimnosti, kot nekaj narediti. In ta narediti je poklicati in obvestiti. Ampak ni jajc. 

šta je austrijanac ? ne daju ti se više jebat gastarbajteri pa si došo tu zajebavat poštene slovence?

pred 11 urami, maus pravi:

ampak .. saj veš, da je treba jebat ... in policijo in DARS :P

strogo prepovedujem jebat policijo dars in borčija.. boh ne dej da se razmnožijo..

pred 11 urami, Borutt pravi:

Ne bo držalo. Ker v vozilu sta z razlogom dva. Torej eden vozi in drugi čisti avto. Med vožnjo, seveda. 

ti nisi opravil nadaljevalnega tečaja? če bi ga , bi vedel , da eden vozi , drugi pa z roko kaže kamor reče navigacija..

pred 11 urami, GO_Tomi pravi:

Nisem ljudomrznež. Imam rad ljudi, najraje tiste ženskega spola ;)
Ne prenesem pa bedakov in tepcev. Kreteni, ki mi stopijo na žulj, si to zapomnijo za vekomaj.
In ko me miličnik sprašuje za prvo pomoč, ki je obvezna (in jo torej imam) samo zato, da mu mine čas, paše v to slednjo kategorijo. Takrat mi pade mrak na oči ...

to , da si javno napisal , da si klepnil svojo ni glih nekej full rad imeti.. 

točno..napaka v postopku.. policist bi ti moral ukazati , da mu pokažeš vso obvezno opremo..ne pa da te zajebava z vprašnji kot triletn mulc..

pred 10 urami, JamesTheMan pravi:

Ne dva policaja sta vedno skup, ker en zna brat, drugi pa pisat. :P 

Matr smo žleht... ampak sej si zaslužijo. Lahko bi bli peki pa bi meli mir. :ras:

mir že ..poleg lakote in diareje..

pred 8 urami, Borutt pravi:

Kreteni, ki najbolj poznajo delo drugega, so tudi v neki kategoriji z bedaki in tepci. 

stari ..ga ni na tem svetu , ki bi zmogel boljšo definicijo policaja ..

pred 8 urami, GO_Tomi pravi:

Kaj ti da vedet, da ne poznam dela modrih bolje od le-teh? Kako veš, da nisem tudi sam uniformirano teslo? Ali da ne pišem zakonov?

no ja..po tvojih izjavah in navedbah bi človek sodil , da imaš višji čin od našega dežurnega..

pred 8 urami, Borutt pravi:

Iz tvojih zapisov jasno izhaja, da se samo vtikaš v delo drugih. 

ti tudi..predvsem v delo doktorjev zdravja..

pred 7 urami, izibajker pravi:

Ni potrebe, da se tule uporabljajo taki izrazi. Tole je podkategorija Motociklizem / Splošno.

Lahko pa predlagaš, da se ta tema premakne v kakšno bolj ustrezno okolje... Kot verjetno veš, se v  najbolj frekventni kategoriji Kr'neki tolerira več ludizma...

naj gre sam tja.. kot moderator bi lahko vsaj pogledal kdo je ustvaril temo - thundercat ! nihče razen njega nima niti najmanjše pravice odločati o prestavljanju teme.. 

tvoje je , da skrbiš za čistost teme ne pa da podeljuješ pravico odločitve nekemu navadnemu članu , ki v temi samo sodeluje..ja?

pred 5 urami, Borutt pravi:

V enem prejšnjem zapisu si omenjal psa, da me ima vsaj nekdo rad. Štekaš. 

zmeraj so izjeme , ki potrjujejo pravila..

pred 1 uro, exclan pravi:

no no thumper ne se jezit vemo kako to poteka .

Ščiješ proti burji in si poscan ne .

eno uro prej si čutil na vodi ? :lol1:

Objavljeno
pred 52 minutami, thumper pravi:

udarit babo brez da te ona udari je - ma lej pussy si..velik...

šta je austrijanac ? ne daju ti se više jebat gastarbajteri pa si došo tu zajebavat poštene slovence?

strogo prepovedujem jebat policijo dars in borčija.. boh ne dej da se razmnožijo..

ti nisi opravil nadaljevalnega tečaja? če bi ga , bi vedel , da eden vozi , drugi pa z roko kaže kamor reče navigacija..

to , da si javno napisal , da si klepnil svojo ni glih nekej full rad imeti.. 

točno..napaka v postopku.. policist bi ti moral ukazati , da mu pokažeš vso obvezno opremo..ne pa da te zajebava z vprašnji kot triletn mulc..

mir že ..poleg lakote in diareje..

stari ..ga ni na tem svetu , ki bi zmogel boljšo definicijo policaja ..

no ja..po tvojih izjavah in navedbah bi človek sodil , da imaš višji čin od našega dežurnega..

ti tudi..predvsem v delo doktorjev zdravja..

naj gre sam tja.. kot moderator bi lahko vsaj pogledal kdo je ustvaril temo - thundercat ! nihče razen njega nima niti najmanjše pravice odločati o prestavljanju teme.. 

tvoje je , da skrbiš za čistost teme ne pa da podeljuješ pravico odločitve nekemu navadnemu članu , ki v temi samo sodeluje..ja?

zmeraj so izjeme , ki potrjujejo pravila..

eno uro prej si čutil na vodi ? :lol1:

Ruglja ni več. H komu hodiš sedaj? K njegovim učencem? 

Objavljeno
pred 1 uro, thumper pravi:

....naj gre sam tja.. kot moderator bi lahko vsaj pogledal kdo je ustvaril temo - thundercat ! nihče razen njega nima niti najmanjše pravice odločati o prestavljanju teme.. 

Avtor te teme @thundercat je v svojem uvodnem postu 15 let nazaj zapisal tole:

http://motosvet.com/tabla/topic/4851-stop-policija/

Super zastavljena tema, o tem ni nobenega dvoma. 

Sem pa prepričan, da avtor ni imel v mislih, da se bo v tej temi toliko prepucavalo in žalilo, kot se to dogaja v zadnjih letih?  

Morda ima pa @Dami ali @jskrablin še kakšno drugo idejo, kako bi se te negativne energije losali ali jo vsaj malo zreducirali?? 

pred 9 urami, Borutt pravi:

Očitno bereš zelo selektivno. Te odebeljene besede, katere te motijo, sem prepisal iz enega drugega zapisa. 

Sedaj pa bodi moški in počisti vse in ne samo določene. 

Tule ti dam delno prav. V tej temi praktično ne sodelujem, zato se moje branje tule ne more izogniti površnosti... Motijo pa me besede, ki sem jih prej odebelil. Je že @Dami dobro obrazložil pod tvoj post...

Počistiti vse (pa ne mislim samo te teme) bi pomenilo nekako tako, kot če bi na polju 100 hektarjev iskal iglo v senu...

Objavljeno
8 hours ago, thumper said:

udarit babo

Kje si pa to prečital?? Kdaj so to reku??? Kako si sploh dovoliš napačno interpretirati besede in potem obtoževati ... 

Objavljeno
pred 29 minutami, GO_Tomi pravi:

Kje si pa to prečital?? Kdaj so to reku??? Kako si sploh dovoliš napačno interpretirati besede in potem obtoževati ... 

milićnico bi pa zih za lase prjeu in jo mau vleku po tleh :huh: 

po neokidanem ploćniku, da lažje drsi :huh: 

:lol1: 

pred 59 minutami, Arzen pravi:

Vsa čast, da se vam da.

glaun, da se nam ne uzame :huh: 

Objavljeno
1 hour ago, maus said:

milićnico bi pa zih

Miličnico bi ... dobro ti več, kaj bi z miličnico ;)

Objavljeno
Ob 5. 2. 2018 ob 18:38, Borutt pravi:

Vem. 

Nismo vsi enaki. Eni visoki, drugi nizki, tretji debeli, ... Glede zakona je pa tako, da je samo eden. 

Ter eni butasti in drugi pametni...tako pač je

Objavljeno
pred 23 urami, Borutt pravi:

Ruglja ni več. H komu hodiš sedaj? K njegovim učencem? 

glede na tvoj odnos in obnašanje si informacije za pomoč najdi sam.. 

Ob 6. 2. 2018 ob 8:10, GO_Tomi pravi:

Ne pozabim, ku mi je enkrat eden jajcal za prvo pomoč ... sm mu povedal, da sm mu jst kupu uniformo in šapko, in to precej glasno. Me je žena vlekla za rokav, da mi je strgala gumb. Pol sm še njo osmodil. Miličniček se je pa usral, k je pred njim lajala takšna masa kukr sm, k on je mel malo več kukr meter. Je samo zamahnu z roko, mi ni blo treba kazat prve pomoči.

pred 15 urami, GO_Tomi pravi:

še kaj? razen če "osmodil" pomeni , da si jo zakuril z brenerjem..

Objavljeno
pred 3 minutami, thumper pravi:

glede na tvoj odnos in obnašanje si informacije za pomoč najdi sam.. 

Pogrešaš Ruglja?

Objavljeno (popravljeno)
pred 44 minutami, Borutt pravi:

Pogrešaš Ruglja?

sploh ne..saj imam tebe..edina razlika je ta , da od tebe ni nič haska.. 

Popravljeno . Popravil thumper
  • Haha 3
Objavljeno
7 hours ago, thumper said:

... and again ... napačna interpretacija in ponovno obtoževanje.
Tebi prou ne gre pa ne gre, a?

Objavljeno
pred 2 urami, GO_Tomi pravi:

... and again ... napačna interpretacija in ponovno obtoževanje.
Tebi prou ne gre pa ne gre, a?

potem popravi/prevedi/obrazloži besedo "osmodil" ... bo šlo al boš še naprej govoril "napačna interpretacija"?

Objavljeno
4 minutes ago, thumper said:

potem popravi/prevedi/obrazloži besedo "osmodil" ... bo šlo al boš še naprej govoril "napačna interpretacija"?

Ne vem zakaj bi moral. In tudi ne vem, zakaj ti moraš interpretirat.
Res maš težave.

Objavljeno (popravljeno)
pred 8 minutami, GO_Tomi pravi:

Ne vem zakaj bi moral. In tudi ne vem, zakaj ti moraš interpretirat.
Res maš težave.

noben te ne sili da moraš .. jaz pa ne interpretiram - pogovorno se v večini slovenije z besedo"osmodil" meni , da je nekdo nekoga klofnil - kar je manj od razlage v sskj.

ekspr. z vso silo ga je osmodil po glavi udaril 

http://bos.zrc-sazu.si/cgi/neva.exe?name=ssbsj&tch=14&expression=zs%3D47478

sicer pa ppišeš na forumu ..baje se lahko odgovarja komurkoli ...če nočeš brati odzivov na svoje poste si ustvari zaprto skupino samo za povabljene..

Popravljeno . Popravil thumper
Objavljeno

Fantje, dajmo se držat teme. V svojem uvodnem postu je avtor zapisal:

Dejmo tuki kaj o njih napisat!Konkretno me zanima! :)

Naprimer: kako te lahko policaj pravilno ustavi,kaj vse ti lahko reče,kdaj se lahko moti,kakšna pooblastila oz. pravila imajo, ko te ustavijo.... :rolleyes:

Skratka česa ne smejo in na kak način tega ne smejo narediti!

Dobrodošlo je kako mnenje policaja...da vemo kdaj lahko rečemo:"Hopla...zdaj je pa dovolj...!!"Po domače povedano, kdaj nas imajo za norca

Mene je npr. policaj že dvakrat ustavu tako, da mi je preprosto(ker ni imel časa) nekaj mahal z roko...češ "Ej ti hitro sem"....a je to dovoljeno...zakaj pri bogu imajo loparčke(lizike)

Pa še kake zgodbe, kako ste se izgovorili kake kazni so dobrodošle! :D

*********************************************************************************

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 40 minutami, izibajker pravi:

Fantje, dajmo se držat teme. V svojem uvodnem postu je avtor zapisal:

Dobrodošlo je kako mnenje policaja...da vemo kdaj lahko rečemo:"Hopla...zdaj je pa dovolj...!!"Po domače povedano, kdaj nas imajo za norca

pri tem stavku je zahebal ja..zato pa je tako kot je..

Objavljeno
pred 16 urami, thumper pravi:

sploh ne..saj imam tebe..edina razlika je ta , da od tebe ni nič haska.. 

Ti manjka Rugelj. Je videti. 

Objavljeno
pred 6 urami, Borutt pravi:

Ti manjka Rugelj. Je videti. 

ti si domišljaš da si psihiater ..psihiater ni isto kot psiho ..

Objavljeno (popravljeno)
pred 6 minutami, thumper pravi:

prepričevanje nekoga drugega v nekaj , kar si ne upaš ali ne moreš privoščiti sam.

Gleda na njegove sanje v drugi temi,ki jih kljub temu,da ima na razpolago vse slike nesreč v Sloveniji in googlove slike a svojih in izvedencevih blodenj ne more opravičiti niti z ene sliko...trdi pa da drugi nabijamo mu tudi,če bi si lahko privoščil ni pomoči

Popravljeno . Popravil sesir

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!