Borutt Objavljeno Februar 14, 2018 Opozori Objavljeno Februar 14, 2018 pred 34 minutami, exclan pravi: Borutt pitanje: minilo je dosti let od tega tako da je sam firbec: vožnja v grupi od treh vozil italajan z avtodomom jaz za njim cca 50-100m in še eden domačin za mano cca 100m mimo Markovščine ovinek pred je v celoti 90km konec ovinka naselje torej 50km radar v cadiju na desni obrnjen v moji smeri vožnje torej me je meril v rito in na razdalji cca 1km me ustavi patrulja in mi povejo, da sem vozil hitro v naselju in sicer 61km. vprašal sem policista, če se ni zmotil ker pred mano je bil avto dom v beli barvi in moje vozilo kombi je bil isto v beli ,da me ni slučajo zamešal z prvim, ker sem bil vmes med vozili javil mu beli kombi dvakrat, kar sem tudi jaz slišal ok ampak še vedno mi ni jasno kako, da sem samo jaz prekoračil hitrost in pred mano ni in tudi za mano ni čeprav je bila razdalja med mano in prvim več ali manj ista za zadnjega ne vem, če je bila ista ker nisem toliko gledal v ogledala Ko te slika radar ne dobiš tudi slike ali to velja ko je radar brez patrulje, ki ustavlja maol naprej? Caddy pred veliko leti? Koliko let nazaj? Na radarju je vidna slika. Torej ti lahko radarist pokaže sliko.
sesir Objavljeno Februar 14, 2018 Opozori Objavljeno Februar 14, 2018 pred 40 minutami, Borutt pravi: Caddy pred veliko leti? Koliko let nazaj? Na radarju je vidna slika. Torej ti lahko radarist pokaže sliko. Vsak ki prileti v radar lahko vidi sliko al ne?Pusmo nategunstvo s pištolo...
Borutt Objavljeno Februar 14, 2018 Opozori Objavljeno Februar 14, 2018 pred 15 minutami, sesir pravi: Vsak ki prileti v radar lahko vidi sliko al ne?Pusmo nategunstvo s pištolo... Pri nas je radar z možnostjo ogleda fotografije. sesir 1
exclan Objavljeno Februar 14, 2018 Opozori Objavljeno Februar 14, 2018 pred 3 urami, Borutt pravi: Caddy pred veliko leti? Koliko let nazaj? Na radarju je vidna slika. Torej ti lahko radarist pokaže sliko. Bu ne vem koliko let nazaj ampak sem bil mlajsi manj tecen torej je kar nekaj let Ja bi ga moral vprasat ali bi moral ponudit ko sem omenil da ni mogoce zamenjal mene z italjanom?
Borutt Objavljeno Februar 14, 2018 Opozori Objavljeno Februar 14, 2018 pred 1 uro, exclan pravi: Bu ne vem koliko let nazaj ampak sem bil mlajsi manj tecen torej je kar nekaj let Ja bi ga moral vprasat ali bi moral ponudit ko sem omenil da ni mogoce zamenjal mene z italjanom? Takrat ni bilo caddyja. To je sedaj na novo oziroma par let. Ni pa edini. Je še en drugi avto. Če je bila slika, je bilo na njej tvoje vozilo.
ukica Objavljeno Februar 15, 2018 Opozori Objavljeno Februar 15, 2018 5 hours ago, Borutt said: Takrat ni bilo caddyja. To je sedaj na novo oziroma par let. Ni pa edini. Je še en drugi avto. Če je bila slika, je bilo na njej tvoje vozilo. Na primorskem rdeca skoda octavia karavan v ljubljani pa vw up od g.zupana..
Primosio Objavljeno Februar 18, 2018 Opozori Objavljeno Februar 18, 2018 Ob 13. 2. 2018 ob 14:58, Borutt pravi: Pa ne pozabi napisati, kaj je odločilo sodišče. Najboljše bo, če prilepiš njihovo odločitev. Mislim, da nas je kar veliko firbcev tukaj. Kot da je sodišče resnici v funkciji sojenja v Sloveniji, kar se tiče prekrškov. Največkrat se obnaša kot podaljšana roka policije in se na vsak način trudi popraviti napake v postopkih. Tako pač je. Kmet2 1
maus Objavljeno Februar 23, 2018 Opozori Objavljeno Februar 23, 2018 (popravljeno) razlika med župnikom in policajem: župnik reče: Gospod z vami policaj reče: Gospod z nami Popravljeno Februar 23, 2018. Popravil maus gusar, gretzky, marincspeedshop in 6 others 1 8
thumper Objavljeno Marec 4, 2018 Opozori Objavljeno Marec 4, 2018 shit..they are all over the place.. ukica 1
Kmet2 Objavljeno Marec 5, 2018 Opozori Objavljeno Marec 5, 2018 Vrjetno je imel res nujen opravek,ali pa je to ista reč,kot policaj ,ki cuza pivo v bifeju ,samo ima to v opisu njegovih del . Je šel redar lepo mimo in limat kazni naprej ......dve sloveniji so si naredili.... sesir in bosa 1 1
tomash Objavljeno Marec 5, 2018 Opozori Objavljeno Marec 5, 2018 pred 53 minutami, Kmet2 pravi: Vrjetno je imel res nujen opravek,ali pa je to ista reč,kot policaj ,ki cuza pivo v bifeju ,samo ima to v opisu njegovih del . Je šel redar lepo mimo in limat kazni naprej ......dve sloveniji so si naredili.... Od kod ta nestrpnost in to sovraštvo. (tako bo napisal Policaj). Bmflar, sesir in Kmet2 1 2
Borutt Objavljeno Marec 5, 2018 Opozori Objavljeno Marec 5, 2018 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Vrjetno je imel res nujen opravek,ali pa je to ista reč,kot policaj ,ki cuza pivo v bifeju ,samo ima to v opisu njegovih del . Je šel redar lepo mimo in limat kazni naprej ......dve sloveniji so si naredili.... Saj ni treba vedno pokazati, kaj je še ostalo. (2) Policisti smejo pri opravljanju nujnih nalog policije za nujno potreben čas parkirati vozilo tudi na mestih, kjer je to prepovedano s prometnim pravilom ali postavljeno prometno signalizacijo. sesir 1
Bmflar Objavljeno Marec 5, 2018 Opozori Objavljeno Marec 5, 2018 pred 3 urami, Borutt pravi: Saj ni treba vedno pokazati, kaj je še ostalo. (2) Policisti smejo pri opravljanju nujnih nalog policije za nujno potreben čas parkirati vozilo tudi na mestih, kjer je to prepovedano s prometnim pravilom ali postavljeno prometno signalizacijo. ... če je to potrebno ali ne Pa niso vsi isti !
DAMI34 Objavljeno Marec 5, 2018 Opozori Objavljeno Marec 5, 2018 pred 54 minutami, HD-Dyna pravi: ... če je to potrebno ali ne Pa niso vsi isti ! vozniki kombijev pri dostavi se jemljemo enako pravico maus in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno Marec 5, 2018 Opozori Objavljeno Marec 5, 2018 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: vozniki kombijev pri dostavi se jemljemo enako pravico Moj žebelj si tudi jemlje svojo pravico DAMI34, maus in dr.looney 3
Borutt Objavljeno Marec 5, 2018 Opozori Objavljeno Marec 5, 2018 pred eno uro, DAMI34 pravi: vozniki kombijev pri dostavi se jemljemo enako pravico Pri meni nima nihče težav. Pač morate narediti svoje in razvoziti blago. Pravzaprav ste pa hitri in takoj odpeljete. DAMI34 1
maus Objavljeno Marec 5, 2018 Opozori Objavljeno Marec 5, 2018 pred 3 minutami, Borutt pravi: Pri meni nima nihče težav. Pač morate narediti svoje in razvoziti blago. Pravzaprav ste pa hitri in takoj odpeljete. ne popuščaj DAMI34 1
sesir Objavljeno Marec 5, 2018 Opozori Objavljeno Marec 5, 2018 pred 18 minutami, maus pravi: ne popuščaj gretzky, RobiRoberto, pik1 in 5 others 1 7
ukica Objavljeno Marec 5, 2018 Opozori Objavljeno Marec 5, 2018 Ce sm zadnic pohvalil dars, si danes zasluzijo malo grajo.. avtocesta nm-lj ni bila niti S od spluzena, kaj sele kaksen plug na cesti. Je pa res da je konkretno nametaval..
DAMI34 Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 pred 12 urami, Borutt pravi: Pri meni nima nihče težav. Pač morate narediti svoje in razvoziti blago. Pravzaprav ste pa hitri in takoj odpeljete. Saj načeloma še redarji ne težijo, razen kakega pametnjakoviča. Je pa večkrat problem, pri vseh teh oblastnikih, ki zapirajo centre, ogradijo lokale, mesta za dostavo pa ni. maus 1
maus Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 pred 11 urami, ukica pravi: Ce sm zadnic pohvalil dars, si danes zasluzijo malo grajo.. avtocesta nm-lj ni bila niti S od spluzena, kaj sele kaksen plug na cesti. Je pa res da je konkretno nametaval.. ravno zdaj z eno prijatlco govoru, da je bila cesta med NM in LJ ob 6,15, ko je šla v službo lepo splužena
ukica Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 9 minutes ago, maus said: ravno zdaj z eno prijatlco govoru, da je bila cesta med NM in LJ ob 6,15, ko je šla v službo lepo splužena To nevem.. jaz sem bil na tej relaciji od 20:15 pa cca 1,5h sm se vozu. Ni bil najlepsi prizor, ampak tko je.
sesir Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 pred 10 minutami, ukica pravi: To nevem.. jaz sem bil na tej relaciji od 20:15 pa cca 1,5h sm se vozu. Ni bil najlepsi prizor, ampak tko je. Ob 20.15 Maus uživa doma na kavču...ni kaj kriv...hehe maus 1
gusar Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 Jaz bi vsakemu,ki kritizira zimsko službo dal kamion z plugom pa,da vidimo kako bi bile spucane ceste.
DAMI34 Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 pred 3 minutami, gusar pravi: Jaz bi vsakemu,ki kritizira zimsko službo dal kamion z plugom pa,da vidimo kako bi bile spucane ceste. Saj ni problem v delavcih, ki delajo kar jim je naročeno. Vedno je problem v zakonih, organizaciji in tistih, ki se bojijo za svoje stolčke. Andro Asgaard 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se