Minnie Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 :whistle: :whistle: Če zagledate rumen kodiak, k se komi premika...that's me... :winkiss: :blush:
GREY WOLF Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ideja ni slaba! Čeprav morda to bolj spada v "pristojnost" lokalne skupnosti, saj gre za "neformalno zbirališče". Meni se nekako zdi, da bi bilo morda na mestu navezati stik z "lokalno skupnostjo" in morda postaviti gor kako brunarico (bifejček) in sproti še deliti prospekte o "turistični ponudbi" okolice... Tako bi lokalna skupnost imela kaj od tega, mi pa bi lahko imeli "moto-klub", ipd. Korist bi bila tako obojestranska in vzpostavilo bi se neko "sožitje" z lokalnim prebivalstvom. Skratka grob osnutek ideje... Samo nedodelan predlog. Če ima kdo kako boljšo ali bolj dodelano pa... Na dan z besedo. Že v osnovi zgrešen projekt. Brunarica-bife-motoristi na Ridah??? aj aj aj, je ni lokalne skupnosti, ki bi to požegnala.Predlog o dodatnih koših za smeti to že.In morda bi bil začetek nečesa nekoč...
gizmOkak Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 vi kar, zravn bom pa odpru moto ličarsko delavnico in vulkanizerstvo. Sej u bistvu lahko nardimo isti kompleks :evilgrin:
durs4 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Jst grem en Điro in se po vsej verjetnosti, spotoma oglasim pri vas na rihah. Lp
Polona N. Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 ne vem še :closedeyes: dej no maus! Če prideš ti na ride. Pol mejbi tud jst pr smrkam gor....
shark357 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Jaz odrinem iz LJ proti ridam čez cca. 30min...se vidimo :ninja:
Fric Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 ja dns blo kr neki folka gor. Pa use je blo lepo čisto brez smeti :worship: dex, klajba, shark pa durs kam ste šli pol z pivke nazaj proti postojni???
gandi Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 dej no maus! Če prideš ti na ride. Pol mejbi tud jst pr smrkam gor.... A je to on? http://www.motosvet.com/album/images/2007/...51_PICT3429.JPG
gandi Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 to bo on hehe Se mi je zdel, da je on ;) http://www.motosvet.com/album/images/2007/...48_PICT3423.JPG
GREY WOLF Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Maus pa ti si fotogeničen, te je škoda za blagajnika. :worship:
Urban K. Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Hvala tistemu k je danes fotografiral! :photo: Policaji se majo za mal preveč pomembne da se ti kr na cesto postav, pa misljo, da se boš pa zrd tega ustrašu pa ustavu... :slap:
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 fočk :winkiss: ... lepo je blo vidt vse k me poznate :whistle: ... zdj boste mel pa na ridah problem, ker bodo punce mislile, da sem vsak dan gor in bodo množično prihajale na THE ovink :lol1:
Jure Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 ja dns blo kr neki folka gor. Pa use je blo lepo čisto brez smeti :worship: dex, klajba, shark pa durs kam ste šli pol z pivke nazaj proti postojni??? Danes spet bilo fajn :OK: Fric, že na ridah smo se zmenili, da ga pičimo do Kozine, pa sem bil malo zmeden in šel proti Pivki namesto naravnost :D Ok,saj bi se dalo tudi po tej poti it, ampak bi bilo precej dlje (Ilirska bistrica, Materija..) No kakorkoli že, v Pivki smo se obrnili, zavili v Prestranku na bližnjico do Hruševja, in potem v Kozino na eno pijačko. Super je bilo, Klajba, shark in Durs, hvala za družbo :D Pa tudi ostale vas je bilo na ridah fajn spet videt :) Pa še nove slikce imam, ker me je gandi zopet pofotkal :)
gandi Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Danes spet bilo fajn :OK: Fric, že na ridah smo se zmenili, da ga pičimo do Kozine, pa sem bil malo zmeden in šel proti Pivki namesto naravnost :D Ok,saj bi se dalo tudi po tej poti it, ampak bi bilo precej dlje (Ilirska bistrica, Materija..) No kakorkoli že, v Pivki smo se obrnili, zavili v Prestranku na bližnjico do Hruševja, in potem v Kozino na eno pijačko. Super je bilo, Klajba, shark in Durs, hvala za družbo :D Pa tudi ostale vas je bilo na ridah fajn spet videt :) Pa še nove slikce imam, ker me je gandi zopet pofotkal :) Jutr bom dal gor še ostale fotke, se jih je kr neki nabral... :worship:
Fric Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 (popravljeno) Danes spet bilo fajn :OK: Fric, že na ridah smo se zmenili, da ga pičimo do Kozine, pa sem bil malo zmeden in šel proti Pivki namesto naravnost :D Ok,saj bi se dalo tudi po tej poti it, ampak bi bilo precej dlje (Ilirska bistrica, Materija..) No kakorkoli že, v Pivki smo se obrnili, zavili v Prestranku na bližnjico do Hruševja, in potem v Kozino na eno pijačko. Super je bilo, Klajba, shark in Durs, hvala za družbo :D Pa tudi ostale vas je bilo na ridah fajn spet videt :) Pa še nove slikce imam, ker me je gandi zopet pofotkal :) lepa turca...sam jst sm biu nažalost brez bencina tko da smšou u knežak tankat in pol lepo domov drgač pa se da prit do kozine mimo mene (ena lepa cesta...lušni ovinki nobenih policajev, nič prometa) Popravljeno Julij 7, 2007. Popravil Fric
shark357 Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 (popravljeno) Včerajšnja turca Ride-Kozina. :krneki: Jaz, Dex, Klajba, Durs Popravljeno Julij 7, 2007. Popravil shark357
maus Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 (popravljeno) Šminkerji :whistle: :beer2: Popravljeno Julij 7, 2007. Popravil maus
Polona N. Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 A je to on?http://www.motosvet.com/album/images/2007/...51_PICT3429.JPG jaaaaaa .....to je maus a ni seksi :blush:
gandi Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 jaaaaaa .....to je mausa ni seksi :blush: Itak he he he :naughty: Še obljubljene slike od včeraj... http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=341_240
biker77 Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Itak he he he :naughty: Še obljubljene slike od včeraj... http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=341_240 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :headbang: :headbang: jest bi tut!!!!!
gandi Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :headbang: :headbang: jest bi tut!!!!! Na ovinku...
Priporočene objave