Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno

:whistle: :whistle: Če zagledate rumen kodiak, k se komi premika...that's me... :winkiss: :blush:

Objavljeno
Ideja ni slaba! Čeprav morda to bolj spada v "pristojnost" lokalne skupnosti, saj gre za "neformalno zbirališče". Meni se nekako zdi, da bi bilo morda na mestu navezati stik z "lokalno skupnostjo" in morda postaviti gor kako brunarico (bifejček) in sproti še deliti prospekte o "turistični ponudbi" okolice... Tako bi lokalna skupnost imela kaj od tega, mi pa bi lahko imeli "moto-klub", ipd.

Korist bi bila tako obojestranska in vzpostavilo bi se neko "sožitje" z lokalnim prebivalstvom. Skratka grob osnutek ideje... Samo nedodelan predlog. Če ima kdo kako boljšo ali bolj dodelano pa... Na dan z besedo.

Že v osnovi zgrešen projekt. Brunarica-bife-motoristi na Ridah??? aj aj aj, je ni lokalne skupnosti, ki bi to požegnala.Predlog o dodatnih koših za smeti to že.In morda bi bil začetek nečesa nekoč...

Objavljeno

Moto-bife naredte :whistle:

Objavljeno

vi kar, zravn bom pa odpru moto ličarsko delavnico in vulkanizerstvo. Sej u bistvu lahko nardimo isti kompleks :evilgrin:

Objavljeno

če nou hudič, pridem :OK:

Objavljeno

Jst grem en Điro in se po vsej verjetnosti, spotoma oglasim pri vas na rihah.

Lp

Objavljeno
ne vem še :closedeyes:

dej no maus! Če prideš ti na ride. Pol mejbi tud jst pr smrkam gor....

Objavljeno

Jaz odrinem iz LJ proti ridam čez cca. 30min...se vidimo :ninja:

Objavljeno

ja dns blo kr neki folka gor. Pa use je blo lepo čisto brez smeti :worship: dex, klajba, shark pa durs kam ste šli pol z pivke nazaj proti postojni???

Objavljeno

to bo on hehe

Objavljeno

Maus pa ti si fotogeničen, te je škoda za blagajnika. :worship:

Objavljeno

Hvala tistemu k je danes fotografiral! :photo:

Policaji se majo za mal preveč pomembne da se ti kr na cesto postav, pa misljo, da se boš pa zrd tega ustrašu pa ustavu... :slap:

Objavljeno

fočk :winkiss: ... lepo je blo vidt vse k me poznate :whistle: ... zdj boste mel pa na ridah problem, ker bodo punce mislile, da sem vsak dan gor in bodo množično prihajale na THE ovink :lol1:

Objavljeno
ja dns blo kr neki folka gor. Pa use je blo lepo čisto brez smeti :worship: dex, klajba, shark pa durs kam ste šli pol z pivke nazaj proti postojni???

Danes spet bilo fajn :OK:

Fric, že na ridah smo se zmenili, da ga pičimo do Kozine, pa sem bil malo zmeden in šel proti Pivki namesto naravnost :D Ok,saj bi se dalo tudi po tej poti it, ampak bi bilo precej dlje (Ilirska bistrica, Materija..)

No kakorkoli že, v Pivki smo se obrnili, zavili v Prestranku na bližnjico do Hruševja, in potem v Kozino na eno pijačko. Super je bilo, Klajba, shark in Durs, hvala za družbo :D Pa tudi ostale vas je bilo na ridah fajn spet videt :)

Pa še nove slikce imam, ker me je gandi zopet pofotkal :)

Objavljeno

Fric, že na ridah smo se zmenili, da ga pičimo do Kozine, pa sem bil malo zmeden in šel proti Pivki namesto naravnost :D Ok,saj bi se dalo tudi po tej poti it, ampak bi bilo precej dlje (Ilirska bistrica, Materija..)

No kakorkoli že, v Pivki smo se obrnili, zavili v Prestranku na bližnjico do Hruševja, in potem v Kozino na eno pijačko. Super je bilo, Klajba, shark in Durs, hvala za družbo :D Pa tudi ostale vas je bilo na ridah fajn spet videt :)

Jutr bom dal gor še ostale fotke, se jih je kr neki nabral... :worship:

Objavljeno (popravljeno)

lepa turca...sam jst sm biu nažalost brez bencina tko da smšou u knežak tankat in pol lepo domov

drgač pa se da prit do kozine mimo mene (ena lepa cesta...lušni ovinki nobenih policajev, nič prometa)

Popravljeno . Popravil Fric
Objavljeno (popravljeno)

Včerajšnja turca Ride-Kozina. :krneki:

Jaz, Dex, Klajba, Durs

post-4229-1183795539_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil shark357
Objavljeno (popravljeno)

Šminkerji :whistle:

:beer2:

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

s teboj na čelu :whistle:

Objavljeno
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :headbang: :headbang:

jest bi tut!!!!!

Na ovinku...

post-15567-1183810445_thumb.jpg

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!