Polona N. Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Sami tipi...... Kje so pa kakšne ženske?? A ste vse spodili dol????
biker77 Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Sami tipi...... Kje so pa kakšne ženske?? A ste vse spodili dol???? sej je prejšnjič dex ene valjal v travci.. :whistle: sej je še slika nekje :whistle:
gandi Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Še ena... Ženske so se vozile po ridah gor in dol, mi pa užival ob gledanju :P
biker77 Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Ženske so se vozile po ridah gor in dol, mi pa užival ob gledanju :P ja ja..te dve je dex valjal :naughty:
Erik Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 no pa sem bil letos prvič na ridah....šel 3x gor dol in to je to....se sparkiral in padla debata skadilo par čikov in se šlo domov :rolleyes:
KeC Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Bil danes tam ,amapk se jih ne spomnim dobro, so kar zbledele v primerjavi z dvorom, gerovim in jezerskim, ki sem jih med drugim danes odvozil :whistle:
Jure Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 sej je prejšnjič dex ene valjal v travci.. :whistle: sej je še slika nekje :whistle: ja ja..te dve je dex valjal :naughty: pssssssssssssttttttttttt, kaj to tako javno, bog ne daj, da gre moja brat to temo :kva1: :xx: :D
fecko Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Itak he he he :naughty: Še obljubljene slike od včeraj... http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=341_240 THX za fotko :yea1:
GREY WOLF Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 MAUS je slinauc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :whistle:
maus Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 jaaaaaa .....to je mausa ni seksi :blush: Me maš lahko za en vikend :whistle: MAUS je slinauc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :whistle: si fouš :naughty: dons tud fočk na ridah in črnem kalu :winkiss:
GREY WOLF Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Me maš lahko za en vikend :whistle: si fouš :naughty: dons tud fočk na ridah in črnem kalu :winkiss: Fouš, besen je prava beseda.Danes nisem naredil kontrolpatrool do Črnega Kala in si se že uslinau dol. Drugič se dej prej najavit :winkiss:
maus Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Fouš, besen je prava beseda.Danes nisem naredil kontrolpatrool do Črnega Kala in si se že uslinau dol.Drugič se dej prej najavit :winkiss: ma to je blo slučajno.. sm hotu sam do rid it.. pa mi bremze niso zagrable in ekola.. črni kal :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 ma to je blo slučajno.. sm hotu sam do rid it.. pa mi bremze niso zagrable in ekola.. črni kal :whistle: Yes in tovar je konj postal...se bova dogovorila al plaža al Črni Kal :rtfm:
Klajba Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 no pa sem bil letos prvič na ridah....šel 3x gor dol in to je to....se sparkiral in padla debata skadilo par čikov in se šlo domov :rolleyes: Erik, lepo te je bilo spoznat. Kdo je bil tvoj kolega? A je mogoče tudi tle gor :hmm: ?
Erik Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Erik, lepo te je bilo spoznat. Kdo je bil tvoj kolega? A je mogoče tudi tle gor :hmm: ? o pozdravljen...a veš da nisem vedel da si ti to ti :unsure: ...no ampak sej pa zdaj vem :worship: nop ni ga tu gor sam vsake tolk časa pregleda forum in to je to
Polona N. Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Mislna sem ženske z motorjem .... z biciklom me ne zanimajo......
PikiJapok Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Mislna sem ženske z motorjem .... z biciklom me ne zanimajo...... Ma k'j ne poznaš ti une kancone? Vsed' se gor na štango bova t'ko hitrej pr'šla, dej noge b'l u luft bom lohk' prtisnu kar se da... :whistle: Alora, ma te bo treba navast... :whistle:
biker77 Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Mislna sem ženske z motorjem .... z biciklom me ne zanimajo...... če sta pa hyosunga crknila :kva2:
condor Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 če sta pa hyosunga crknila :kva2: Kaj pa je problem z temi Hyosungi :whistle:
biker77 Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Kaj pa je problem z temi Hyosungi :whistle: dexa pa une dve "njegovi" vprašej :whistle:
Kleemen Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Pravkar pršu z planinskih :OK: sm se mal ustavu gor na vrhu na "moji" razgledni točki :D okol 15.00 smo bli gor :) sam sm se lih enkrat pelal gor in dol se mi ni dalo danes polagat :BUA:
Irencko Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 ma zadne par dni, zmr ku grm čez, kr bel švoh motoritk :whistle: kaj dj... jagode ne rasejo več? :naughty:
Priporočene objave