Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno
oki .. sanda7 je odpadla.... kera me hoče u trauci, med mraulami in čebelcam... na ridah... kot kozlička :lol1:

ups... morm se popravt... kot starga jarca :lol1:

Ej sorry... ampak po opisu se je meni utrnila asociacija na poljsko miš... :lol1:

Alora... navali narod na kosmato poljsko miš s šarplanincem med nogami... če grize še ne vemo... :hmm:

Objavljeno

dns sem se mal po ridah vozila

sam je kr gužva avtobusi pa kamjoni

tko da doza pred šihtom je padla

na pa spet odpadem k gumb od gat

Objavljeno

jst bom pa se zapeljal čez danes... :whistle: tak da prosim rdeč tepih pa godbo na pihala...

Objavljeno (popravljeno)
na pa spet odpadem k gumb od gat

a bi raj, da bi padle gate od gumba :lol1:

jst bom pa se zapeljal čez danes... :whistle: tak da prosim rdeč tepih pa godbo na pihala...

hmmm... da se nauta najina tupa pogleda srečala na kakšnem ovinku zlo od bliz :naughty: čelno :lol1:

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

bom vzel 1 (eno) piksno laškega samo zate in jo zvežem zadaj. če te vidim ti častim :lol1:

Objavljeno
bom vzel 1 (eno) piksno laškega samo zate in jo zvežem zadaj. če te vidim ti častim :lol1:

A laško peno??? :slap: :lol1:

Objavljeno
GANDI.... tož ga, zarad avtorskih pravic :whistle:

A tegale? :slap:

post-15567-1183987065_thumb.jpg

Objavljeno
A je varno da pridem???? Al me boste ustrelil???Se pa pri tem vašem hobiju takoj pridružim..... :grim

Mi ne streljamo deklet :whistle: , si že v klubu ridaških komadosov :naughty:

Objavljeno

js strelam.. s tmehkimi naboji :lol1:

Gandi.. a ta je slikou :o

Objavljeno

Ti pa tiho... ker spadaš v spisek projektilov! :P

Važ'n da ne s slepimi... ;)

Objavljeno

Gandi.. a ta je slikou :o

Nimam pojma maus he he he, ta sej mem pelov :rolleyes:

Objavljeno
Ti pa tiho... ker spadaš v spisek projektilov! :P

Važ'n da ne s slepimi... ;)

ahtej de nauš zafrflatau s perjem :naughty:

Objavljeno
ahtej de nauš zafrflatau s perjem :naughty:

ki s' pa vidu pirnatga madvida? :headbang:

ti bam enga finu ahlajenga ta zriga u kufru prvliku, da na buš vč naumnost klatu!

Objavljeno

No ridaški komandosi a boste dons kej gor?????

Da vidim, če se mi splača pridit....

Objavljeno

mene nau... ker se dežju propravlja... ker mi punčke pravijo cukerček.. se bojim, da se bom stopil :whistle:

Objavljeno

ČE MISLIŠ BIT MOKRA POL SE TI SPLAČA PRITI!!!HEHE MI ''RIDAŠKI KOMANDOSI"NEMARAMO DEŽJA!!!!!MISLIM DA VREME NEBO ZDRŽALO!!!!

Objavljeno
Ta pride trenirat na ride. V kratkem. klik

KAJ PRIDE???TA NEZNA ŠE KARJOLE VOZIT PA BO NEKI ZGANJU PO RIDAH!!!SEJ IMA DA POBIJE VSE MOTORISTE NA CESTI!!!!!PA ŠE NEKEJ,ČE BI JST BIL NA TVOJEM MESTU,SE NEBI UPAL POMISLIT,DA BI TO DAL NA NET,DA FOLK GLEDA ŽIVI PORAZ OD VOŽNJE!!!GROZA!!!!!UPAM DA SE PREJ NAPOVE ,DA LOHK PRŠTIMAMO TRAKTOR IN PRIKOLCO!!!

Objavljeno (popravljeno)
KAJ PRIDE???TA NEZNA ŠE KARJOLE VOZIT PA BO NEKI ZGANJU PO RIDAH!!!SEJ IMA DA POBIJE VSE MOTORISTE NA CESTI!!!!!PA ŠE NEKEJ,ČE BI JST BIL NA TVOJEM MESTU,SE NEBI UPAL POMISLIT,DA BI TO DAL NA NET,DA FOLK GLEDA ŽIVI PORAZ OD VOŽNJE!!!GROZA!!!!!UPAM DA SE PREJ NAPOVE ,DA LOHK PRŠTIMAMO TRAKTOR IN PRIKOLCO!!!

a s kamnom ga ne bi mogu iz lože zadet... zadetek 10 point :lol1:

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

No pa spet ne bo nič z ridami..... dež.......

Objavljeno
a s kamnom ga ne bi mogu iz lože zadet... zadetek 10 point :lol1:

ŠKODA AUTA!!!!!!IZ LOŽE GA ZADANEM SIGURNO V CENTER....... ČISTA STOTKA!!!!SAM JE PROBLEM DA NISEM TAK!!!!SE Z TAKO VOŽNJO NEBO DALEČ PRŠU!!!ISKRENO UPAM DA NEBO NASRKU KAKŠEN NEDOVŽEN,UDELEŽENEC V PROMETU!!!

Objavljeno

ti raj zase prštimi traktor pa prkolco

Objavljeno
ti raj zase prštimi traktor pa prkolco

ZAKAJ ŽE??????SEJ NEOGROŽAM NOBENGA!!!ČE JE TO GROŽNJA MI POVEJ????A SI MOGOČE TI TA DIRKAČ????????

Objavljeno

ja sam taj koji tajnu zna

sam na tehle ridah bo pa enkrat res jeba, k bojo začel auti gor dirkat, bodo motoristi orenk našpukal se men zdi

Objavljeno (popravljeno)

Danes bil na ridah od 14:30 do 15:30 sam samcat...

Sam kako pa domačini vozjo...me je kar minil se vozikat...vsi po nasprotnem pasu...jao... :headbang:

Popravljeno . Popravil shark357
Objavljeno
ja sam taj koji tajnu zna

sam na tehle ridah bo pa enkrat res jeba, k bojo začel auti gor dirkat, bodo motoristi orenk našpukal se men zdi

nimam nč proti če dirkajo z auti,sam nej norijo po svoji strani in brez ogrožanja drugih udeležencev v prometu!!!TI KOJI TAJNU ZNA MA TUD TOLK JAJC NIMAŠ DA BI MAL SE POTRUDU IN NAPISAL KEJ O SEBI IN SE REGISTRIRU KOT ČLOVEK IN SE DRUŽU Z MOTOSVETOVCI IZ DOBREGA RAZLOGA OČITNO SI SE REGISTRIRAL DA MAL KVAČKAŠ NA NAŠIH SRANEH!!!SEJ KO BOŠ SPOZNAL NAS BOŠ VIDU DA SO TO ENKRATEN FOLK!

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!