PikiJapok Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 oki .. sanda7 je odpadla.... kera me hoče u trauci, med mraulami in čebelcam... na ridah... kot kozlička :lol1: ups... morm se popravt... kot starga jarca :lol1: Ej sorry... ampak po opisu se je meni utrnila asociacija na poljsko miš... :lol1: Alora... navali narod na kosmato poljsko miš s šarplanincem med nogami... če grize še ne vemo... :hmm:
Sanda7 Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 dns sem se mal po ridah vozila sam je kr gužva avtobusi pa kamjoni tko da doza pred šihtom je padla na pa spet odpadem k gumb od gat
GorazdH Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 jst bom pa se zapeljal čez danes... :whistle: tak da prosim rdeč tepih pa godbo na pihala...
maus Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) na pa spet odpadem k gumb od gat a bi raj, da bi padle gate od gumba :lol1: jst bom pa se zapeljal čez danes... :whistle: tak da prosim rdeč tepih pa godbo na pihala... hmmm... da se nauta najina tupa pogleda srečala na kakšnem ovinku zlo od bliz :naughty: čelno :lol1: Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil maus
GorazdH Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 bom vzel 1 (eno) piksno laškega samo zate in jo zvežem zadaj. če te vidim ti častim :lol1:
PikiJapok Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 bom vzel 1 (eno) piksno laškega samo zate in jo zvežem zadaj. če te vidim ti častim :lol1: A laško peno??? :slap: :lol1:
gandi Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 GANDI.... tož ga, zarad avtorskih pravic :whistle: A tegale? :slap:
Klajba Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 A je varno da pridem???? Al me boste ustrelil???Se pa pri tem vašem hobiju takoj pridružim..... :grim Mi ne streljamo deklet :whistle: , si že v klubu ridaških komadosov :naughty:
maus Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Mi ne streljamo deklet :whistle: , si že v klubu ridaških komadosov :naughty: js strelam.. s tmehkimi naboji :lol1: Gandi.. a ta je slikou :o
PikiJapok Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Mi ne streljamo deklet :whistle: , si že v klubu ridaških komadosov :naughty: Ti pa tiho... ker spadaš v spisek projektilov! :P js strelam.. s tmehkimi naboji :lol1: Važ'n da ne s slepimi... ;)
gandi Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 js strelam.. s tmehkimi naboji :lol1: Gandi.. a ta je slikou :o Nimam pojma maus he he he, ta sej mem pelov :rolleyes:
Klajba Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Ti pa tiho... ker spadaš v spisek projektilov! :P Važ'n da ne s slepimi... ;) ahtej de nauš zafrflatau s perjem :naughty:
PikiJapok Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 ahtej de nauš zafrflatau s perjem :naughty: ki s' pa vidu pirnatga madvida? :headbang: ti bam enga finu ahlajenga ta zriga u kufru prvliku, da na buš vč naumnost klatu!
Polona N. Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 No ridaški komandosi a boste dons kej gor????? Da vidim, če se mi splača pridit....
maus Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 No ridaški komandosi a boste dons kej gor????? Da vidim, če se mi splača pridit.... mene nau... ker se dežju propravlja... ker mi punčke pravijo cukerček.. se bojim, da se bom stopil :whistle:
osa rider Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 No ridaški komandosi a boste dons kej gor????? Da vidim, če se mi splača pridit.... ČE MISLIŠ BIT MOKRA POL SE TI SPLAČA PRITI!!!HEHE MI ''RIDAŠKI KOMANDOSI"NEMARAMO DEŽJA!!!!!MISLIM DA VREME NEBO ZDRŽALO!!!!
osa rider Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Ta pride trenirat na ride. V kratkem. klik KAJ PRIDE???TA NEZNA ŠE KARJOLE VOZIT PA BO NEKI ZGANJU PO RIDAH!!!SEJ IMA DA POBIJE VSE MOTORISTE NA CESTI!!!!!PA ŠE NEKEJ,ČE BI JST BIL NA TVOJEM MESTU,SE NEBI UPAL POMISLIT,DA BI TO DAL NA NET,DA FOLK GLEDA ŽIVI PORAZ OD VOŽNJE!!!GROZA!!!!!UPAM DA SE PREJ NAPOVE ,DA LOHK PRŠTIMAMO TRAKTOR IN PRIKOLCO!!!
maus Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) KAJ PRIDE???TA NEZNA ŠE KARJOLE VOZIT PA BO NEKI ZGANJU PO RIDAH!!!SEJ IMA DA POBIJE VSE MOTORISTE NA CESTI!!!!!PA ŠE NEKEJ,ČE BI JST BIL NA TVOJEM MESTU,SE NEBI UPAL POMISLIT,DA BI TO DAL NA NET,DA FOLK GLEDA ŽIVI PORAZ OD VOŽNJE!!!GROZA!!!!!UPAM DA SE PREJ NAPOVE ,DA LOHK PRŠTIMAMO TRAKTOR IN PRIKOLCO!!! a s kamnom ga ne bi mogu iz lože zadet... zadetek 10 point :lol1: Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil maus
Polona N. Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 No pa spet ne bo nič z ridami..... dež.......
osa rider Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 a s kamnom ga ne bi mogu iz lože zadet... zadetek 10 point :lol1: ŠKODA AUTA!!!!!!IZ LOŽE GA ZADANEM SIGURNO V CENTER....... ČISTA STOTKA!!!!SAM JE PROBLEM DA NISEM TAK!!!!SE Z TAKO VOŽNJO NEBO DALEČ PRŠU!!!ISKRENO UPAM DA NEBO NASRKU KAKŠEN NEDOVŽEN,UDELEŽENEC V PROMETU!!!
motodick Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 KAJ PRIDE???TA NEZNA ŠE KARJOLE VOZIT PA BO NEKI ZGANJU PO RIDAH!!!SEJ IMA DA POBIJE VSE MOTORISTE NA CESTI!!!!!PA ŠE NEKEJ,ČE BI JST BIL NA TVOJEM MESTU,SE NEBI UPAL POMISLIT,DA BI TO DAL NA NET,DA FOLK GLEDA ŽIVI PORAZ OD VOŽNJE!!!GROZA!!!!!UPAM DA SE PREJ NAPOVE ,DA LOHK PRŠTIMAMO TRAKTOR IN PRIKOLCO!!! ti raj zase prštimi traktor pa prkolco
osa rider Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 ti raj zase prštimi traktor pa prkolco ZAKAJ ŽE??????SEJ NEOGROŽAM NOBENGA!!!ČE JE TO GROŽNJA MI POVEJ????A SI MOGOČE TI TA DIRKAČ????????
motodick Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 ja sam taj koji tajnu zna sam na tehle ridah bo pa enkrat res jeba, k bojo začel auti gor dirkat, bodo motoristi orenk našpukal se men zdi
shark357 Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) Danes bil na ridah od 14:30 do 15:30 sam samcat... Sam kako pa domačini vozjo...me je kar minil se vozikat...vsi po nasprotnem pasu...jao... :headbang: Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil shark357
osa rider Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 ja sam taj koji tajnu zna sam na tehle ridah bo pa enkrat res jeba, k bojo začel auti gor dirkat, bodo motoristi orenk našpukal se men zdi nimam nč proti če dirkajo z auti,sam nej norijo po svoji strani in brez ogrožanja drugih udeležencev v prometu!!!TI KOJI TAJNU ZNA MA TUD TOLK JAJC NIMAŠ DA BI MAL SE POTRUDU IN NAPISAL KEJ O SEBI IN SE REGISTRIRU KOT ČLOVEK IN SE DRUŽU Z MOTOSVETOVCI IZ DOBREGA RAZLOGA OČITNO SI SE REGISTRIRAL DA MAL KVAČKAŠ NA NAŠIH SRANEH!!!SEJ KO BOŠ SPOZNAL NAS BOŠ VIDU DA SO TO ENKRATEN FOLK!
Priporočene objave