Tanjuška Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 se pravi puna ves čas.. :naughty: kvaj s tabo, sj nam jz vodila :whistle: ma se samu hecama Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 se pravi puna ves čas.. :naughty: Tanjuški bomo blodako vgradil :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 Tanjuški bomo blodako vgradil :whistle: :whistle: ti se oglašaš zdej ja.. še najmanj od tele skupince me skrbi dex.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 ti se oglašaš zdej ja..še najmanj od tele skupince me skrbi dex.. sej zato bo pa on prvi :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 sej zato bo pa on prvi :worship: :worship: ijap, jz pa druga da mu bom dihala za ovratnik pa gledala am... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 ijap, jz pa druga da mu bom dihala za ovratnik pa gledala am... :wub: Jst pa zadej, lepo meu celo bando pod kontrolo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 ijap, jz pa druga da mu bom dihala za ovratnik pa gledala am... :wub: Najhitrejši je ponavadi na koncu kolone... Zgolj v vednost. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 Najhitrejši je ponavadi na koncu kolone... Zgolj v vednost. ;) a pol bom mogla še več riti gledat ne sam eno :lol1: :lol1: :lol1: u fak, sam sm se pa zj mau zamislla :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarduK Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 Madoniš, se mente za tale krog okol bajte, kot, da bi šli v Rusijo in nazaj :slap: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 Madoniš, se mente za tale krog okol bajte, kot, da bi šli v Rusijo in nazaj :slap: :) ja no veš mau teži je zorganizirat 20 al pa več ljudi, kokr pa da se trije klegi usedejo na mopija pa odjahajo horse neznano kam, se ti ne zdi? :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 IRENČKO! travco na the OVINKU so zrili! kje pa bomo zdej travco mečkal? negdo se je gonu z trakrorjem po travci! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 IRENČKO! travco na the OVINKU so zrili! kje pa bomo zdej travco mečkal? negdo se je gonu z trakrorjem po travci! A je blo to namerno narjen :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 IRENČKO! travco na the OVINKU so zrili! kje pa bomo zdej travco mečkal? negdo se je gonu z trakrorjem po travci! A se je jurko kej vozu tam okol? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 sabotaža! v jok pa na drevo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarduK Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 ja no veš mau teži je zorganizirat 20 al pa več ljudi, kokr pa da se trije klegi usedejo na mopija pa odjahajo horse neznano kam, se ti ne zdi? :winkiss: Vsi ob določeni uri pred vaški bife... :P :hmm: hja, in vendar se zna tudi ta varianta zavleč... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 Madoniš, se mente za tale krog okol bajte, kot, da bi šli v Rusijo in nazaj :slap: :) JA SAM RES AN :naughty: ... sam je pa spoštovanja vredna zamesel... vsa čast organizatorjem :worship: :worship: :worship: KAPO DOL!!!! ŠE POSEBI ZA UN NA RIDAH- opozorilne table, pa to... :worship: :worship: ...res upam, da se bodo dobr prijele... table namreč... PA OGROMNO USPEHA ŠE VNAPREJ!!!!! :yea1: :yea1: :yea1: p.s.hvala tudi v imenu noniško usmerjenih motoristov - beri- bolj počasnih,hi,hi :blush: sončka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 Meni znani v hitri skupini smo zaenkrat: DeX, Snoopy, Condor, Tanjuska. Count me in...Pa bom vozu počas da me nau spet snoopy po čelad mlatu :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 (popravljeno) ja no veš mau teži je zorganizirat 20 al pa več ljudi, kokr pa da se trije klegi usedejo na mopija pa odjahajo horse neznano kam, se ti ne zdi? :winkiss: se strinjam s tabo T! je OGROMNA ODGOVORNOST pa velik zalogaj za samoiniciativne organizatorje- predstavljaj si- minim.20 ovc met u obdelavi službe kontrolinga, hi,hi, :blush: Popravljeno September 18, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 A je blo to namerno narjen :krneki: nebi vedu! A se je jurko kej vozu tam okol? :whistle: naš jurček pa to sigurno nebi naredu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 nebi vedu!naš jurček pa to sigurno nebi naredu! a moj jurček ta z yamahco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 še en razlog več da se preselimo na spodnji ovinek :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 a moj jurček ta z yamahco JAP! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 še en razlog več da se preselimo na spodnji ovinek :naughty: Hehe ... to selitev sem predlagal že pred leti. Me veseli, da sem dosegu svoje :) :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 Ti nisi nc dosegu, prej kdo drug :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 še en razlog več da se preselimo na spodnji ovinek :naughty: nevem kako se bo boneslo! pr folku je the ovink postal plac ki ma svojo tradicijo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave