Skoči na vsebino

Kacje ride II

Ice

Priporočene objave

Ej "ridaši" dejte organizirat kako sankanje pa smučanje al ne vem kaj na ridah(pozimi)... poleti pa se kopajte v cerkniškem jezeru al pa se zgubite v kaki jami in dejte mir navadnim smrtnikom da bomo mel možnost se peljat čez ride z veseljem ne pa da bom sam gledu neke neumne table in čakal policaje da jim dam za žepnino...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej "ridaši" dejte organizirat kako sankanje pa smučanje al ne vem kaj na ridah(pozimi)... poleti pa se kopajte v cerkniškem jezeru al pa se zgubite v kaki jami in dejte mir navadnim smrtnikom da bomo mel možnost se peljat čez ride z veseljem ne pa da bom sam gledu neke neumne table in čakal policaje da jim dam za žepnino...

jap zj smo se odločl, da se bomo povezal in bomo naredl golf igrišče na ridah :evilgrin:

http://www.scarysquirrel.org/games/sqrlgolf/

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pozor, na ridah po cajst so se začele vajvarce "ti dam ti dam" sprehajat, na kolenčkah vas prosm, da jih ne zbijete, ker pol nč naujo dale

post-10107-1190216104.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kdo je zdej "ridaš"? dejmo se to vprašat..

a je kak poseben klub? a sm ridaš če mam majco z napisom kačje ride team?

kolkrat na teden se morm gor poštemplat?

tolk da vem da se izpišem iz tega teama če ste me slučajno vpisal..ker policajev jest ne mislim vabit na razgovore razen če se bomo menili o tem zakaj sem plačal 500 evrov kazni za nekaj kar mi niso mogl dokazat pa so me pojebal ker sem pač mejhna riba..

in zato da se bom z njimi menil kaj naredit motoristu ki v pol sekunde prehiti čez polno črto zasmrajeno staro lado..in kaka naj bo kazen za to kriminalno dejanje..

in (čeprav imam motor tehnično ustrezen) zakaj se je treba "jebat" s homologacijam auspuhov..koliko avtomobilov ima ustrezen auspuh?

halo..jest kot mogoče po eni strani "ridaš" niti slučajno ne mislim debatirat s policaji o problemih in o problematičnih voznikih,..to je njihovo delo in naj ga opravijo..

tisti ki ste se razglasili za "ridaše" in ki boste rešili vse hude probleme..ma potegnte si ga..

biker77 out

STARI SE STRINJAM! :worship: :worship: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a kdo kaj ve baje se je pred slabo uro nazaj zgodila prometna nesreča pri šparu postojna

šlo naj bi za motorno kolo yamaha,ki naj bi zgorela voznika pa so baje oživljali...

upam da ni hujšega

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

MATER, NEKATERI SAM NABIJATE, KJE V TRI KRASNE!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ENO IN ISTO, KAKO SE VAM DA?????

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a kdo kaj ve baje se je pred slabo uro nazaj zgodila prometna nesreča pri šparu postojna

šlo naj bi za motorno kolo yamaha,ki naj bi zgorela voznika pa so baje oživljali...

upam da ni hujšega

NIMAM POJMA, SE BOM ZDEJLE POZANIMU OD SIGURNEGA VIRA INFORMACJ!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Baje je tip iz Postojne. Modra Yamaha R1. Prejšni teden, da je padu tudi v ridah...to sem lih kar zvedu :( :(

...zdej je šel iz Postojne helikopter...glede na uro in da je tema, sklepam da zaradi tega...

Popravljeno . Popravil Ole
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Baje je tip iz Postojne. Modra Yamaha R1. Prejšni teden, da je padu tudi v ridah...to sem lih kar zvedu :( :(

...zdej je šel iz Postojne helikopter...glede na uro in da je tema, sklepam da zaradi tega...

ja res je tip iz postojne! menda mu je auto izsilil prednost! možakar je bil v nedeljo tudi na ridah! enkrat prej je padu na ridah, ampak je kr že neki časa od tega! upajmo da bo z njim vse vredu!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

najbrž preveč časa

a se že kej ve kol je prjavlenih za furo

V moji skupini (hitrejsi) nas je trenutno 10 motorjev, nekateri smo s sopotnicami.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

upam da ni hujšega

Držim pesti :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni:

.... kdorkoli že je....

... da jo čimbolje *odnese* ....

...BTW... ve že kdo kj nouga? :unsure:

Popravljeno . Popravil mačka27
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja res je tip iz postojne! menda mu je auto izsilil prednost! možakar je bil v nedeljo tudi na ridah! enkrat prej je padu na ridah, ampak je kr že neki časa od tega! upajmo da bo z njim vse vredu!!!!

Mogoče tisti od Ninje kolega?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče tisti od Ninje kolega?

ninja ga pozna sam nevem če sta kolega!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kdo je zdej "ridaš"? dejmo se to vprašat..

a je kak poseben klub? a sm ridaš če mam majco z napisom kačje ride team?

kolkrat na teden se morm gor poštemplat?

tolk da vem da se izpišem iz tega teama če ste me slučajno vpisal..ker policajev jest ne mislim vabit na razgovore razen če se bomo menili o tem zakaj sem plačal 500 evrov kazni za nekaj kar mi niso mogl dokazat pa so me pojebal ker sem pač mejhna riba..

in zato da se bom z njimi menil kaj naredit motoristu ki v pol sekunde prehiti čez polno črto zasmrajeno staro lado..in kaka naj bo kazen za to kriminalno dejanje..

in (čeprav imam motor tehnično ustrezen) zakaj se je treba "jebat" s homologacijam auspuhov..koliko avtomobilov ima ustrezen auspuh?

halo..jest kot mogoče po eni strani "ridaš" niti slučajno ne mislim debatirat s policaji o problemih in o problematičnih voznikih,..to je njihovo delo in naj ga opravijo..

tisti ki ste se razglasili za "ridaše" in ki boste rešili vse hude probleme..ma potegnte si ga..

biker77 out

Lahko bi se sicer naslonil na kak drugi post, ampak se bom na tega, ki je izhodiščni... Ridaš je nekako vsakdo, ki namensko hodi na ride (in ne slučajni mimo-voznik).

Kako se izpisati iz tega teama? Enostavno. Prenehaš hoditi na ride. Nič tako strašansko kompliciranega in neizvedljivega. Enostavno se odrečeš in nisi več... Nobenih vpisov, nobenih izpisov. Stvar osebne odločitve.

Kakor je tudi stvar osebne odločitve, ali je bolje na ridah promet urediti ali skoraj vsakodnevno opazovati padce in ne storiti ničesar. Osebno sem vedno jemal življenje kot vrednoto. Glede na dogajanje na ridah in glede na to, da presega vse meje sprejemljivega sem se odločil postaviti na stran življenja. Da mi policija ob tem izrazi polno podporo je zame znak, da delam prav.

Seveda se bo vsak sam odločil, ali se bo raje naslajal ob padcih sokolegov ali pa bo raje kaj storil v smeri normalizacije stanja. Na ridah je vse stvar samoiniciativnosti. Nekoč smo se gor zbirali v miru, danes pa bolj ali manj v strahu. Ampak lažje je zamižati na obe očesi in se delati da ni nič. Ampak, če res ni nič, zakaj bi se potem tako bali policije? :hmm:

In rešil bom enega najhujših problemov na ridah... To je divjanje. Zaradi lastnega užitka. Kot sem rekel, ker cenim življenje. Da bi se primerov "Klajba" in podobnih zgodilo čimmanj. Zaradi mene se lahko vsi distancirate od tega in zgolj nemo opazujete. Meni sprenevedanje pač ne leži.

Potegnil si ga pa vseeno ne bom... ker je prekratek in nisem akrobat, ampak zgolj dober človek. Da o tem, da mi je bolj všeč, če mi ga potegne ona sploh ne govorim. :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To nam ze itak :)

Pa tudi zahteval nisem nic, za moje pojme manj kot jih vidim bolje je, ker se mi zdi neumno, da ti tezijo za zmigavce, za katere po evropskih drzavah velja ze E oznaka, da ustrezajo, pri nas moras pa dat skozi en kup brezveznih caramonij in stroskov, da ti to napisejo v en butast kartoncek. Za prvo pomoc, ki je pa res obvezen del opreme, te pa se vprasajo ne :krneki:

Sicer pa, jaz bom se naprej na ridah, ti pa na obvozu, pa bova oba srecna :OK: :OK:

Popolnoma se strinjam s tabo,glede prve pomoči pa še malo kritike.Ni mi jasno zakaj je sploh prva pomoč potrebna,o.k. sej je potrebna za kakšno prasko ali udarnino.Glede zlomov,odprtih zlomov,krvavitev (notranjih in zunanjih),pa sem mnenja,da je prva pomoč popolnoma neuporabna.TRUST ME I KNOW.Zato mi ni jasno zakaj policaji povzročajo takšen direndaj če jo nimaš,ker so se verjetno že mnogokrat prepričali na lastne oči,da imam prov. :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hojla beyba!

še kr na suhm, hi,hi... itak!

jap koj za!!! treba mau se dobit- bo hmau že več kt pol leta k smo se vidle...

bo treba kšno konstruktivno udart na račun taktike, hi,hi...

:hmm: :hmm: zgleda, da ta teden ne bo nehalo deževat

:unsure: :unsure:

Nisem mislu tko, da bo pršlo do katastrof....

Že to na forumu je blo preveč, kaj šele da bi se dobile :naughty: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bom še jst svoje povedal...blablablabla...mater dobra konkurenca... ;)

Pa tisto...kdo je ridaš in kdo ne...kdor hoče bit nj bo...pa tut če nikol ne pride gor...če maš majco in ti gor piše "vukojebina" ....si potem res to???

Mater...pol si pa morm nabavit une od FBI-ja....(female body inspector) :OK:

Furca bo pa pol res zakon :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!