Skoči na vsebino

Josip Broz - TITO

Priporočene objave

Objavljeno

razen tistih nekaj policajev...

evo jih:

:yawn: :zzz: :doze: :zzz: :zzz:

Objavljeno

mogoče

pa zato, ker b**al niso puščali kamorkoli

:evilgrin:

posebej takih, ki se jim sanjalo ni kaj je "protokolarni objekt" kot je bila "Vila Bled" , "Titova Vila" pod Rožnikom v Lj., ali ona na Brdu pri Kranju.

Poizkusi

TI danes brez dovoljenja vztopiti v kak tak objekt, boš videl kaj bodo s tabo naredili varnostniki - v A, SLO, D ali kjerkoli drugje.

Ne

pišite traparij, če pojmaopojmu nimate .. raje vprašajte .. sy bom potem lepo razložil

:angry:

vse kaže, da se boš moral bolj na mojo

kot na svojo logiko zanašat,

sladoledek moj ..

:P

pa

imaš z logiko tudi drugje težave

ali te samo v politiki malce daje

zaradi čustvene obremenjenosti

glede za večino takrat lepih časov

ja, potem pa prej povej da so to bili (ali se so) _protokolarni objekti_ "ljubljenega vodje", ne pa da pavsalno spet meces okoli svoje nadimke. :devil: dovolj je, da si znan kot numero uno; "budala" nekako nima enakega zvena. :P

in napisal sem, da nimam pojma. torej kaj se spet umetno razpocujes ? ni zdravo ne za krvni pritisk in ne za lepoto. :)

logika moja je kar ok; hvala za tvojo velikodusno ponudbo. :)

BTW se lahko v primeru primera zanasam na logiko ljudi, kjer je spostovanje obojestransko.

obremenjujem se manj, kot si mislis (ali zelis). konec koncev zivim v vsaj kolikor toliko pravni drzavi. :devil:

in da, v vecino protokolarnih objektov v D ali A imas celo vodene oglede, ne samo da ne ne prides noter. :naughty: je pa res, da so doloceni deli teh objektov off limits za bucmane, kot smo mi navadni hlapci.

Objavljeno

... Kako se je že oni pisal, ki ga je Tito skoraj uplenil? So ga komaj rešili.

Jazbec? :blink:

Objavljeno
...mi navadni hlapci.

Zadnje cajte je pa kukr ena inflacija hlapcev... :doze:

Objavljeno

ja, .. v vecino protokolarnih objektov v D ali A imas celo vodene oglede, ne samo da ne ne prides noter. :naughty: je pa res, da so doloceni deli teh objektov off limits za bucmane, kot smo mi navadni hlapci.

.. pa

saj je bilo to tudi v YU v TITOvih časih (ys sem si tako kot mladič ogledow Brdo pri Kranju) iz izjemo nekaterih prostorov v katere kot praviš smejo samo pooblaščeni .. sploh ne bi bilo blema, če ne bi ti začel nekaj nakladati v 3 perofske o teh vilah (gl.svoj post) kamor niso smeti tvoji starši, čeprav so tudi oni .. kapavemkaj .. doprinesli .. itd

BTW: doprinesli so en d**k, ker so vsi ti objekti relativno stari in so stali pred njihovim rojstvom .. toliko o tem kar so tebi rekli starši

:OK:

Objavljeno

Pepe, a veš de sem jest tud na to pomislu! :evilgrin:

Objavljeno

yep, je treba delat. :doze:

.. pa

saj je bilo to tudi v YU v TITOvih časih (ys sem si tako kot mladič ogledow Brdo pri Kranju) iz izjemo nekaterih prostorov v katere kot praviš smejo samo pooblaščeni .. sploh ne bi bilo blema, če ne bi ti začel nekaj nakladati v 3 perofske o teh vilah (gl.svoj post) kamor niso smeti tvoji starši, čeprav so tudi oni .. kapavemkaj .. doprinesli .. itd

BTW: doprinesli so en d**k, ker so vsi ti objekti relativno stari in so stali pred njihovim rojstvom .. toliko o tem kar so tebi rekli starši

:OK:

aha. spet sem se nekaj naucil.

torej, ker so tako stari objekti sigurno ni bilo potrebni niti dinarja vloziti za vzdrzevanje, kenede. (se vidi vsak dan na ulicah slovenskih mest kak tak primerek "ohranjenosti").

in BTW ce si ze tak pikolovec; jaz nisem smel noter, ne moji starsi. :P

sedaj bos sigurno repliciral, da so vse te "protokolarne" stavbe vzdrzevali srbi in crnogorci in makedonci z svojim prispevkom drzavnemu proracunu. :)

Objavljeno

konec koncev zivim v vsaj kolikor toliko pravni drzavi. :devil:

po zadnjih dogodkih in večletnem opazovanju smo si avstrijci in slovenci preveč pododbni ! :fredy: in v obeh je kolikor toliko ..... :headbang: :SS

Objavljeno

Sami misleci ..

.. že bežim!

:chase:

Objavljeno

saj pravim......... kolikor toliko.

Objavljeno

yep, je treba delat. :doze:

Hlapci so pusiji :devil: Mi, galjoti pa zares garamo :yes:

Objavljeno

nix pussy.

chicken. :whistle:

Objavljeno
...

chicken. :whistle:

Luftwaffe :)

Se bo treba skidat v temo o Adolfu :fredy:

Objavljeno

in BTW ce si ze tak pikolovec; jaz nisem smel noter, ne moji starsi. :P

To

mi ni jasno, zakaj tebe in tvojih niso pustili noter.

Mogoče pa ni biw ravno čas obiskov.

Lahko, da je bilo takrat kaj drugega (protokolarnega) v

programu - takrat so turisti pač postavljeni pred vrata.

Saj

vendar tudi v A v protokolarne objekte lahko greš le

ob za to določenih urah,

in če niso takrat kake državne obveznosti v programu.

Prav

gotovo pa, če bi se pozanimal v turistični agenciji (kdaj, kako, s kom),

bi ti to v naprej razložili in ti uredili ogled v skupini ali solo.

Sladoledek,

malo pretiravaš - a nede .. daj priznaj, no

:friend1:

Objavljeno

jawohl, mein F.... :blush: .......

razumijem, druze komandante. :)

Sladoledek,

malo pretiravaš - a nede .. daj priznaj, no

:friend1:

nope, ne malo. :grrr :devil: :evilgrin:

ampak priznaj tudi, da ni bilo vse med in mleko, kot tukaj navajate zagrizenci;

npr. par/nepar, bencinski boni, omejitev deviz, svoboda govora (in vse kar zraven spada) itd. itn. :)

Objavljeno

nope, ne malo. :grrr :devil: :evilgrin:

:hmm:

kako naj pa tole razumem?

Če drži "ne malo" .. potem velja "zelo"

Torej trdiš, da "zelo pretiravaš" ..

Na ja .. sy se mi je zdelo ..

:yawn:

Zdejmorampaitpress&dobrsemejtepress

Objavljeno

no vis´, saj je tvoja tudi logika kar uporabna. :grim

Objavljeno (popravljeno)

lina, jest ne berem pravljic in pol resnic,

vasi kjer so fašisti požigali in pobijali, posiljevali, pred otroki pobijali

janih

Ne oporekam temu. Partizani tega niso počeli?

Should be... Jaz bom le vprašal nekaj. Pravite, da je bilo vse tisto Titova last. Ergo je potem to nekdo podedoval, kajne? Mi ga lahko lepooooooo prosiiiiim pokažete. Mogoče bi ga bilo lepo obiskati in si ogledati kakšne predmete, ki se jih je dotikal moj ljubljeni vodja iz tistih časov. :kva1: Mogoče celo se jih dotakniti. :kva1: :kva2:

Ne ni bila njegova last...on in njegov sistem je to uzel, lastnike so zakopali, pol je pa mal po svoje urejal...kakšne neonke je na poslikavo umetniške vrednosti nabil.....(Brdo).

In kdo bo pa sedaj podedoval protokolarne objekte? Kot vem jih ne plenijo več...celo vrnili so jih ali vsaj plačali odškodnino, tistim sorodnikom, ki so do nje upravičeni. Objekti kraljeve gospode SHS je druga štrija.

yesss ..

ravno na to pizde računajo .. vsi mislite, da gre za mrliče in Pa ni tako.

Razsvetli me. So mrliči ali niso mrliči, so lutke, so vedno isti mrliči, ki jih po potrebi pač prekopavajo zavoljo tega, da meni meglo delajo?

Papirji - vsaj tisti, katere sem videl - so izginili iz povsem drugih razlogov.

Kaj si videl? dej povej., ker jaz nisem nič videla. In kdo točno so tisti ex Udbovci

pa misliš, da bi volil kakega znanega politika, za katerega bi lahko javno dokazali, da je aktivno sodeloval z UDBA, pokazali zapisnike iz zaslišanj takega ovaduha, ki je ovajal prijatelje in sosede za pičkindim in kvasiw kretenije s katerimi še UDBA ni vedela kaj početi ..

Kakšna Udba, kakšni ovaduhi, kakšno špecanje prijateljev? Mar je res, da je kaj takega obstajalo v deželi kjer sta se cedila med in mleko?

pa

imaš z logiko tudi drugje težave

ali te samo v politiki malce daje

zaradi čustvene obremenjenosti

glede za večino takrat lepih časov

Ja večina je lepa stvar, tudi če gre za 51% Me pa zanima kdo je bil ta večina in zakaj so bili večina.

In prav tako je lovil kot gost in kot prijatelj v marsikaterem običajnem lovišču in za skupno mizo pomalical in skupaj z ostalimi lovci popil kozarec, dva ali več.

Tudi svoje lovsko društvo je imel in v njem so bili poleg tistih s položajem tudi čisto običajni lovci.

Tako da o njemu kot lovcu nimam slabe besede. O Dolancu npr, pa ne bi mogel dovolj slabega povedati, če bi se še tako trudil! :angry: Bil je naš domači Causecku ali kako se je že unmu hudiču morilskemu reklo!

Je futral tudi? Ali je samo lovil? Kakšne flinte pa je imel, ko je tako rad sedel med navadnimi lovci? In najbrž ste mu kakšno lovsko ušpičili, kakšnega dihurja v rezervno kolo skrili, da o kakšnih drugih lovskih čagah ne sprašujem. Kdo pa je njemu bil mentor al se je že rodil lovec?

Dolanc ni bil vredu?...Čudno, da je prijateljeval s Titom, ko vrane ne letijo skupaj.

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno

ce so bile vse te zadeve last drzave, ce je takrat drzal red samoupravljanja in "vse od vseh"......

.......zakaj nikdar nisem smel v titovo vilo na bledu ? konec koncev sta moja starsa tudi kaksen kamencek ali dinarcek prislonila, da je velecenjeni marsal lahko marsaliral, neodvisno.

Vidiš, da se B1 zeza. Saj vsi vemo, kao je sistem takrat funkcioniral. Mi smo imeli redukcije elektrike, Tito pa je vabil Sophio Loren na Galeba....

Objavljeno

Vidiš, da se B1 zeza. Saj vsi vemo, kao je sistem takrat funkcioniral. Mi smo imeli redukcije elektrike, Tito pa je vabil Sophio Loren na Galeba....

.. in

vsi vemo, da če bi biw Gatko namesto TITA, da

on - veleon:

1 ne bi vabil Sofijčice Lorenčice na fuk

2 da bi pri vseh gorela luč, čeprav bi bilo premalo elektrarn glede na porušene v WW2

...........

ad 1 - ker bi ga Zofka poslala v rit, da bi se kar zakadilo

in bi lahko nategnil le kako takrat mladoletno Strojanovo-queenmother

ad 2 - ker sploh ne bi bilo elektrike in bi se morali ljudje privaditi na

celoletno "24urno redukcijo" ter si svetiti s trskami

:lol1:

Objavljeno

Motiš se. Jaz ne bi glumil usmiljene duše, ampak bi bil car, tako kot se spodobi. On je uporabljal. Jaz bi posedoval in uporabljal. Pa tudi s privatnim reaktivcem bi se vozil. Jožeka pa je bilo, trikratnega narodnega heroja, strah leteti. Zato je imel Modri vlak in Galeba.

Glede lepšega spola pa ti povem, da si težko pihnil v temo. Po tem vprašanju bi lahko prišel Joža na kakšno lekcijo.

Objavljeno

1 Kaj si videl?

2 dej povej.,

3 ker jaz nisem nič videla.

1 dovolj

2 :grrr

3 to mene nič ne briga kaj ti nisi videla - le

vedi še to, da bo hudo veliko tega, kar ne boš videla

do svoje smrti in boš morala umreti z vprašanjem

na starih razpokanih ustnicah: "Kaj ..?" & O:-)

.. tem vprašanju bi lahko prišel Joža na kakšno lekcijo.

.. sy veš tisto: "Lastna hvala .."

:naughty:

Objavljeno

1 dovolj

2 :grrr

3 to mene nič ne briga kaj ti nisi videla - le

vedi še to, da bo hudo veliko tega, kar ne boš videla

do svoje smrti in boš morala umreti z vprašanjem

na starih razpokanih ustnicah: "Kaj ..?" & O:-)

.. sy veš tisto: "Lastna hvala .."

:naughty:

Pošlji svojo...., pa bova videla.

Objavljeno

Pošlji svojo...., pa bova videla.

Naj citiram bežnega znanca:

Se ti ne zdi, da družina, otroci, starši..., niso primerni za takšne in drugačne "pripombe" na forumu. Ne tvoji, ne moji. Saj ne tekmujemo v nespoštljivosti. Ali pač?

Objavljeno

Naj citiram bežnega znanca:

Saj nisem rekel...svojo KAJ...Z ostalim pa se strinjam. Res je.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!