lina Objavljeno Januar 14, 2004 Deli Objavljeno Januar 14, 2004 ......ih, greška.....bambine imajo rade tudi bmw-je na 2. kolesih,verjemi.... Tiste, ki so brez okusa al pa že slepe in gluhe. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno Januar 14, 2004 Deli Objavljeno Januar 14, 2004 Jaz sem bil pa že čisto vesel, da se je kaka kadidatka vpisala v Ženitno posredovalnico :BUA: :nono: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 14, 2004 Deli Objavljeno Januar 14, 2004 Jaz sem bil pa že čisto vesel, da se je kaka kadidatka vpisala v Ženitno posredovalnico :BUA: :nono: :naughty: A se ni? <_< Morda pa je to problem da je nsalov ŽENITNA posredovalnica -morda se folk boji da se bodo morali ženit... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Januar 14, 2004 Deli Objavljeno Januar 14, 2004 Tiste, ki so brez okusa al pa že slepe in gluhe. :devil: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tamav Objavljeno Januar 14, 2004 Deli Objavljeno Januar 14, 2004 fazerer za ženo je vsekakor prezgodej za 20 ljubic kot prav Smolar pa je zmeri čas sicer pa prihaja naš čas še dobra 2 meseca pa smo v akciji :yea2: aja pa še to tudi starejše imajo rade CBR-ke (lastne izkušnje) sicer pa mislim, da lahko tudi punce iz foruma potrdijo, da ni treba, da je BMW P.S. Nimam nič proti BMW-ju :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tamav Objavljeno Januar 14, 2004 Deli Objavljeno Januar 14, 2004 Tamav mislm, da s tako lepo CBR-o (ki si jo mimogrede kupil od mojega najboljšega kolega) nebi smel imet problemov z osvajanjem punc!! :P samo ne se spravljat na starejše, ker imajo take rajši BMW-je na 4 kolesih, tko da tam ne bo uspeha .) smeško je prejšnji lastnik (tvoj kolega) nabavil že kaj novega? nekaj je bilo govora o 900 RR :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Januar 15, 2004 Deli Objavljeno Januar 15, 2004 ne ni še nabavil! drgač če bi pa rad žensko si morš pa alfo 155 kupt :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 15, 2004 Deli Objavljeno Januar 15, 2004 A tako, da jo imaš vsake dva mesca na servisu? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 15, 2004 Deli Objavljeno Januar 15, 2004 :huh: :blink: zensko, avto ali motor :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Januar 15, 2004 Deli Objavljeno Januar 15, 2004 A tako, da jo imaš vsake dva mesca na servisu? :lol1: go fuck... drgač je mislu avto, ženske se pa itaq same servisirate :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 15, 2004 Deli Objavljeno Januar 15, 2004 True true :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 15, 2004 Deli Objavljeno Januar 15, 2004 smeško je prejšnji lastnik (tvoj kolega) nabavil že kaj novega? nekaj je bilo govora o 900 RR :rolleyes: Tamav, a dobr skrbiš za mojo bivšo? :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Januar 16, 2004 Deli Objavljeno Januar 16, 2004 (popravljeno) drgač če bi pa rad žensko si morš pa alfo 155 kupt :lol1: ne 155, 156 karavana, tam je Catarina Zeta Jones v dodatni opremi :naughty: Popravljeno Januar 16, 2004. Popravil dave the wave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno Januar 16, 2004 Deli Objavljeno Januar 16, 2004 A se ni? <_< Morda pa je to problem da je nsalov ŽENITNA posredovalnica -morda se folk boji da se bodo morali ženit... :hmm: Kaj se ti javiš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tamav Objavljeno Januar 16, 2004 Deli Objavljeno Januar 16, 2004 Tamav, a dobr skrbiš za mojo bivšo? :wub: Brdavs lep pozdrav! Ocitno si ti bil prejsnji lastnik moje ljubice... Brez skrbi je v najboljsih rokah, vsak dan aroma terapija z masazo in savno ;) Mislim, da bi marsikatera forumasica zavidala negi moje ljubice :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 16, 2004 Deli Objavljeno Januar 16, 2004 No, to je lepo slišat.. mislm prebrat. Sicer ti pa priznam, da se mi malo kovca po njej... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 16, 2004 Deli Objavljeno Januar 16, 2004 ...ženske se pa itaq same servisirate :rolleyes: no ja,kšn dobr serviser nikol ni odveč :D :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Januar 18, 2004 Deli Objavljeno Januar 18, 2004 no ja,kšn dobr serviser nikol ni odveč :D :P .) ... a si to imel sebe v mislih??? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Januar 19, 2004 Deli Objavljeno Januar 19, 2004 ne 155, 156 karavana, tam je Catarina Zeta Jones v dodatni opremi :naughty: Ni res, sel vikend sem gledal po Alfinih straneh in nisem našel nobenega paketa opreme, v katerem bi bila ona noter, ne serijsko, ne za doplačilo... :angry: :BUA: Mogoče pa je bila predmet kake posebne ponudbe... ;) Sicer pa... taka dodatna oprema je tudi vprašljiva... ogromno vzdrževanja za vprašljiv rezultat... pa preden bi jo lahko brez nevarnosti uporabljal, bi jo moral še malo poredit, da nebi sebi ali njej naredil kake škode :lol1: LP Windsurf p.s.: ja, sem na zdravilih... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Januar 19, 2004 Deli Objavljeno Januar 19, 2004 (popravljeno) :D @Windsurf ... a si jo videl kaj zadnje cajte ... ??? ... :? :hmm: ... :D ... bodi brez skrbi ... :P ... mimogrede bi ti lahko v nevarnih situacijah služila kot airbag ... :xx: :lol1: :lol1: :lol1: alpatinjejbagpress :devil: Popravljeno Januar 19, 2004. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Januar 19, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 19, 2004 :angry: Matr sm jezn...:rtfm:...cist ste mi posvinal tole mojo temo :cry: lp Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno Januar 19, 2004 Deli Objavljeno Januar 19, 2004 kaj se je v tej temi zgodilo z zenitnimi ponudbami??? Ropotate o vsem drugem samo o temi ne, prosim moderatorje za malo reda v tej temi!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 20, 2004 Deli Objavljeno Januar 20, 2004 Ja narete si red! Itak pa ni ponudb ... zrihtaj nekaj pa bo... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tamav Objavljeno Januar 20, 2004 Deli Objavljeno Januar 20, 2004 ...hm :hmm: ...dal sem ponudbo pa ni bilo nic :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 20, 2004 Deli Objavljeno Januar 20, 2004 kaj se je v tej temi zgodilo z zenitnimi ponudbami??? Ropotate o vsem drugem samo o temi ne, prosim moderatorje za malo reda v tej temi!!! ma ne? a res? :) aha :D ok. :lol: takoj. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se