Nata Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Podjetnik ne more vzeti ženske v službo kot enakovredne moškemu, saj so ženske dva dni v mesecu relativno neprištevne ... ehehehehe :lol1: :lol1: :lol1: tu se je pa krepko zmotil ... :grim jaz sem celo leto neprištevna ... :lol: :lol: :lol: ... in to ne samo relativno ... :lol1: :lol1: :lol1:
Pervy Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 me zanima kake smrti bo umrl tale naš dr. car Rugelj :devil: ← naravne bubek, saj ne manjka več dosti :P (pa ne da bi mu privoščil) drugače pa ima človek dostikrat prav, le diplomatski jezik mu ne gre (pomoje namenoma) od rok.
Thundercat Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Ne vem ce je res, ampak danes sem po mailu dobil tole: ← bo verjetno kar držalo, da je to iz njegovih ust.... :)
nts Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Nujno je spoštovati dejstvo, da otroke vzgaja predvsem oče (ki je bil, je in bo reprezentant družbene realitete), mati pa pomaga možu pri vzgoji predvsem tako, da mu prikimava. ← In ko je treba ponoči ustat, ko je treba (dojenčka) previt naj tudi oče ustane. In ko bo otrok lačen, naj mu tudi oče skuha..... in brez komentarjev, da imate zjutraj službo :grim
Pervy Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 In ko je treba ponoči ustat, ko je treba (dojenčka) previt naj tudi oče ustane. In ko bo otrok lačen, naj mu tudi oče skuha..... in brez komentarjev, da imate zjutraj službo :grim ← vzgoja in vzdrževanje (vzreja) ni enako :grrr . mama naj vzreja (hrana, skrb,...) ata pa vzgaja z svojim visokim moralnim zgledom :lol1: to je isto kot pri konjih, hlevar jim daje za jest in puca štalo, jezdec pa ga trenira hoje, drže in poslušnosti :whistle:
nts Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 vzgoja in vzdrževanje (vzreja) ni enako :grrr . mama naj vzreja (hrana, skrb,...) ata pa vzgaja z svojim visokim moralnim zgledom :lol1: to je isto kot pri konjih, hlevar jim daje za jest in puca štalo, jezdec pa ga trenira hoje, drže in poslušnosti :whistle: ← :grrr Samo če mama otroku daja hrano in skrbi.... to je tudi vzgoja .... ali ne :hmm: Če že želite sami vzgajati otroka mu morate tudi pokazati kako se kuha, kako se čisti, kako naj se obleče.... to je vse vzgoja..... in + vsega tega mu morate biti dostopni 24 ur na dan.... sej veste, otroku se hitro kaj zgodi (padec, pretep) :grim
Ice Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Če že želite sami vzgajati otroka mu morate tudi pokazati kako se kuha, kako se čisti, ..... zgleda, da so me zelo slabo vzgojili. O:-)
Pravokotar Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Če že želite sami vzgajati otroka mu morate tudi pokazati kako se čisti, ... ← zgleda, da so me zelo slabo vzgojili. O:-) ← Kar se čiščenja tiče, ni pripomb. B)
bubamara Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 ... ← ni slaba postava sploh :grrr za ta leta :hmm: :lol1:
Tedybear Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 vzgoja in vzdrževanje (vzreja) ni enako :grrr . mama naj vzreja (hrana, skrb,...) ata pa vzgaja z svojim visokim moralnim zgledom :lol1: to je isto kot pri konjih, hlevar jim daje za jest in puca štalo, jezdec pa ga trenira hoje, drže in poslušnosti :whistle: ← Izjava tedna, mr. Pervy :OK: :OK: :OK: :grupni:
SiR Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 vzgoja in vzdrževanje (vzreja) ni enako :grrr . mama naj vzreja (hrana, skrb,...) ata pa vzgaja z svojim visokim moralnim zgledom :lol1: to je isto kot pri konjih, hlevar jim daje za jest in puca štalo, jezdec pa ga trenira hoje, drže in poslušnosti :whistle: ← je pa res, da hlevar konja ne skoti ... ;)
lasagna Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 ni slaba postava sploh :grrr za ta leta :hmm: :lol1: ← ploska prsa, ušesa, ne pušča sledov po riževem polju ? Ta je že v eni drugi temi.....
Vale Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 ni slaba postava sploh :grrr za ta leta :hmm: :lol1: ← Ja, ampak v rokah pa ima zgleda sam vrabčka :P
lina Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 (popravljeno) In pervy...kolikim si ti ,,jezdec,,...in kje je tvoj hlevar?...pa ne da si nesposoben in potreben specialnega usposablanje? :blink: :P Popravljeno September 13, 2005. Popravil lina
Pervy Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 In pervy...kolikim si ti ,,jezdec,,...in kje je tvoj hlevar?...pa ne da si nesposoben in potreben specialnega usposablanje? :blink: :P ← eeeeeeeeeeeeeee :blink: jaz sem pa še premlad za takšne stvari :nono: sem usposobljen za plojenje in nepripravljen na vzgojo, zato zaenkrat samo še treniram plojenje :grim
mukki Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 (popravljeno) ''Lahko prosim kaj napišete o nezvestobi partnerju. Sama sem namreč zablodila ne to stran poti in ne vem kako naj najdem nazaj pot k svojemu partnerju.'' ODGOVOR dr. Rugelj: Če se vam je posrečijo, da ste malo skočila čez plot in pri tem nekaj lepega doživela, ponavljajte, da se nasitite, ker ste očitno nepotešeni, se pravi "potrebni" Ne "stradati"! dr. sc. med. JANEZ RUGELJ, dr. med. Internet: www.preobrazba-rugelj.si O:-) recimo, da ta se mi zdi pa pametna ... Popravljeno September 15, 2005. Popravil mukki
Avatar Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 ni slaba postava sploh :grrr za ta leta :hmm: :lol1: ← Ta postava je ponaredek, oz. obraz od Ruglja, telo od nekoga drugega. Sicer se pa na netu najde veliko takšnih (in popolnoma nagih) ponaredkov znanih slovencev. TC je tole pobral od dopleric .)
bubamara Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 Ta postava je ponaredek, oz. obraz od Ruglja, telo od nekoga drugega. Sicer se pa na netu najde veliko takšnih (in popolnoma nagih) ponaredkov znanih slovencev. TC je tole pobral od dopleric .) ← srčece... :004 vem to :grim pa kje si pustu svoj smisel za humor :hmm:
Brihta Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 srčece... :004 vem to :grim pa kje si pustu svoj smisel za humor :hmm: ← Mogoce humor ni bil privzgojen. Mene je fotr velikrat nalomu k bika, pol me je pa vprasu, ce vem zakaj me je. Pa mi je reku, da kr tko mal za foro in od takrat vem kaj je to humor. Hvala fotru za poduk.
bubamara Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Mogoce humor ni bil privzgojen. Mene je fotr velikrat nalomu k bika, pol me je pa vprasu, ce vem zakaj me je. Pa mi je reku, da kr tko mal za foro in od takrat vem kaj je to humor. Hvala fotru za poduk. ← ni smešn sploh :doze:
Brihta Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 ni smešn sploh :doze: ← Ja itaq k te pa fotr ni pravilno vzgojil :grrr
Ervina Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Mogoce humor ni bil privzgojen. Mene je fotr velikrat nalomu k bika, pol me je pa vprasu, ce vem zakaj me je. Pa mi je reku, da kr tko mal za foro in od takrat vem kaj je to humor. Hvala fotru za poduk. ← Izživljanje nad šibkejšim nima nobene povezave s humorjem.
Avatar Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Izživljanje nad šibkejšim nima nobene povezave s humorjem. ← Ima, ima. Le smeh je enostranski.
Brihta Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 (popravljeno) Izživljanje nad šibkejšim nima nobene povezave s humorjem. ← Sam nickolikokrat je to povod za smeh. Sej drugac je blo to s fotrom sam slaba(kot je ze buba ugotovila) fora.. Popravljeno September 16, 2005. Popravil Brihta
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se