Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

na pa smo spet tuki :hmm:

kaj pa ti veš gdaj je moja biološka ura,tega še jaz ne vem

pa ni dneva da bi minil brez da me negdo upraša kaj čakam,dost si stara,fotr mi pravi da ne znava narest,mat mi pravi da bo vlak odpeljal,sodelovci pb ga radi pili na ta raču,še danes me je en študen uprašov gdaj bom šla na porodniško :eek: skoz me vsi neki preganjajo :angry2: pa sej mam šele 26 let dijo bono kje pa sploh piše da morem otroke met :hmm:

Ker je to "normalno" :lol1: Do 30. leta ti bodo vedno bolj najedali, do 40. bodo vzdignili roke od tebe in se sprijaznili. Seveda, če boš imela otroke, boš spet "in da club", vsi te bodo trepljali, drezali v otročiča in ti govorili, kako srečna si lahko, medtem ko boš noči preživela med poslušanjem vpitja, brisanjem riti in pripravo grisa.

Objavljeno (popravljeno)

na pa smo spet tuki :hmm:

kaj pa ti veš gdaj je moja biološka ura,tega še jaz ne vem

pa ni dneva da bi minil brez da me negdo upraša kaj čakam,dost si stara,fotr mi pravi da ne znava narest,mat mi pravi da bo vlak odpeljal,sodelovci pb ga radi pili na ta raču,še danes me je en študen uprašov gdaj bom šla na porodniško :eek: skoz me vsi neki preganjajo :angry2: pa sej mam šele 26 let dijo bono kje pa sploh piše da morem otroke met :hmm:

Užitna gobica, užitna...!!!! Njam!...:P

Use zamudu!!... Spet zamudu!!... :headbang: :headbang:

Kje sem hodu???!!... Kje sem...??!! :slap: :wallbash: :slap:

Popravljeno . Popravil fičo
Objavljeno

jaz vem kje si hodu

imaš idealni moški avto(fičo)

lahko ga porivaš pa še kuhal ti bo rad .)

mal heca more bit

sam res je to,po moje da iz principa ne bom mela otroka,al bom pa kakšnga črnčka posvojila da bojo vsi utihnli.

sej vem da enkrat bom mela k jih mam rada sam zdej se še ne morem poslovit od svojega uživanja(motorji,potovanja,svoboda)

a smo mal zašli :hmm:

Objavljeno

čist...nehi nakladat .)

Objavljeno (popravljeno)

jaz vem kje si hodu

imaš idealni moški avto(fičo)

lahko ga porivaš pa še kuhal ti bo rad .)

mal heca more bit

sam res je to,po moje da iz principa ne bom mela otroka,al bom pa kakšnga črnčka posvojila da bojo vsi utihnli.

sej vem da enkrat bom mela k jih mam rada sam zdej se še ne morem poslovit od svojega uživanja(motorji,potovanja,svoboda)

NE NISMO!!! :nono: :nono: :nono:

Tudi to se da združiti!!!

Preverjeno!

Hoj

Popravljeno . Popravil fičo
Objavljeno

Užitek in svobodo boš našla v toplem objemu družinskega ognjišča, odplačevanju kreditov za hišo, poslušanju otroškega vpitja...em smeha, opazovanju vsega naveličanega moža. Ah, to ti bo življenje .)

Objavljeno

Sanda7 ne priganjam te v nič. Oprosti, samo zazdelo se mi je tako, ker si omenila rogljiče, mnogo njih.

Rugelj bi te gotovo okarakteriziral kot negativko, ker so ženske na svetu zato, da primarno zadovoljujejo moškega in skrbijo za naraščaj in ne smejo biti egoistične ter živeti le zase in svoje užitke,.....

Objavljeno

Sanda7 ne priganjam te v nič. Oprosti, samo zazdelo se mi je tako, ker si omenila rogljiče, mnogo njih.

Rugelj bi te gotovo okarakteriziral kot negativko, ker so ženske na svetu zato, da primarno zadovoljujejo moškega in skrbijo za naraščaj in ne smejo biti egoistične ter živeti le zase in svoje užitke,.....

Pri sandi7 je opazna nadkompenzacija ... Noče otrok, a kljub temu ogromno seksa ;)

Objavljeno

Samo z omenjanjem otrok pri potencialnem partnerju vzbudi strah, zadržanost do sexa, po katerem hrepeni. Tega pa gotovo ne želi, ker je še mlada in želi preizkusiti čim več partnerjev predno se naveže na enega.

Objavljeno

Janez Rugelj, psihiater:

Učim, da če žena ni v redu, jo je treba seksualno kaznovati.... .)

Objavljeno

Samo kaj bi bilo dovolj hudo, da bi se lahko smatralo za kazen.

Mogoče, da jo "vodiš tik pod vrhom orgazma" in ne vložiš še tisto malo potrebne energije, da bi dokončala. :?

Objavljeno

Užitek in svobodo boš našla v toplem objemu družinskega ognjišča, odplačevanju kreditov za hišo, poslušanju otroškega vpitja...em smeha, opazovanju vsega naveličanega moža. Ah, to ti bo življenje .)

to je to,nisem navajena da mam skrbi,ker so okoli mene ljudje za katere mi ni treba skrbet,hvala bogu naveličanga poba nimam k si zmeri najde kako delo sanda pa je frej in se lahko fjaka okol :OK: svobodna ku ptička,in ne predstavljam si da bi hitela iz službe v vrtec po froca ga pazila in zravn še kosilo kuhala,pol vse pospravla,dala cujne prat prjela sesalec in ga drgnila tja po stanvanju in šla vsa zmatrana spat,tko da še sexat nebi mogla(a to pa ne drži)uglavno nisem še pripravljena na to mogoč tud ne bom ker mi je za enkrat preveč lušno

Pri sandi7 je opazna nadkompenzacija ... Noče otrok, a kljub temu ogromno seksa ;)

ti pa veš kolk jaz seksam :eek: ,sej veš da me je sam gobec

Samo z omenjanjem otrok pri potencialnem partnerju vzbudi strah, zadržanost do sexa, po katerem hrepeni. Tega pa gotovo ne želi, ker je še mlada in želi preizkusiti čim več partnerjev predno se naveže na enega.

tega pa ne bom komentirala,glede na to da bo 27ga ta mesec 12let kar sem s svojim prvim in edinim,vendar ne bom rekla da zadnjim .)

Samo kaj bi bilo dovolj hudo, da bi se lahko smatralo za kazen.

Mogoče, da jo "vodiš tik pod vrhom orgazma" in ne vložiš še tisto malo potrebne energije, da bi dokončala. :?

to pa bi bla kazen :devil: katere si zihr nobena ne zasluži

Objavljeno

...

ti pa veš kolk jaz seksam ,sej veš da me je sam gobec

...

Ti gotovo veliko sexaš. Tega ne moreš prikriti, ker se to namreč opazi pri tvojem pisanju, točneje pri izražanju.

Obstaja ena expertiza, kjer so našli vzorčno povezanost med količino sexa in narečjem. Odstopanje pisnega izražanja od pravilne knjižne Slovenščine je posledica nedavne spolne aktivnosti. Glede na tvoje "ku", "stanvanju", "uglavno " zaključujem, da si spolno precej aktivna in, da imaš pravega žrebca doma. Predpostavljam, da sexaš doma, to se namreč iz sloga pisanja ne da razbrati.

S tem pa sploh ni nič narobe. "Nije pizda, ko sapun. Se ne troši."

Objavljeno

No Leon dej preber kak moj post pa povej kokrat na teden pa jaz povprecno seksam :slap:

Objavljeno

Sicer naj bo to le kot izjema, da pregledujem moške profile, pa vendar.

Po površnem pregledu tvojih postov in na podlagi dokaj pravilne Slovenščine zaključujem, da so tvoje spolne aktivnosti zmerne oz. v mejah normale za mladega fanta. Ne morem pa razbrati ali si pri svojih spolnih aktivnostih sam ali imaš družbo.

Objavljeno

Leon, zelo lepo in predvsem knjizno si tole povedal... :D .)

Edino... a se Slovenscina ne pise z malo? :blush:

Objavljeno

Leon, zelo lepo in predvsem knjizno si tole povedal... :D .)

Edino... a se Slovenscina ne pise z malo? :blush:

tu ne komandira Toporišič, ampak zavest naroda..

Objavljeno

> Citati dr. Ruglja

>

>

> ... obenem mora oče negovati poseben erotični odnos s hčerko, ki

> si mora

> pridobiti za življenje odločilno izkušnjo, da je 'osvojila'

> očeta. Če ji

> to ni uspelo, je dosmrtna erotična pohabljenka.

>

>

> Nujno je spoštovati dejstvo, da otroke vzgaja predvsem oče (ki je

> bil, je

> in bo reprezentant družbene realitete), mati pa pomaga možu pri

> vzgoji

> predvsem tako, da mu prikimava.

>

>

> Jaz pravim, da ima vsaka sposobna punca od 17. leta naprej fanta, in

> vsak

> sposoben fant od 16. leta naprej punco. Kdor je nima, je nesposoben in

> mora na specialno usposabljanje!

>

>

> Če se na primer lepa ženska sleče in razširi noge ter pokaže svoje

> mednožje, zasije lepota. Penetriranje v isto vagino je povsem nekaj

> drugega kot v smrdljivo rit. Treba je uporabljati natančne izraze,

> da se

> ve, kam homoseksualci spadajo. Drugače je z lezbijkami, saj se dvema

> lahko

> dejavno priključi en moški.

>

>

> Ženska pri terapiji lahko uspe samo, če je lepa in bogata.(...) Če

> tega

> ni, se z njo nihče ne bo ukvarjal. Noben psihoterapevt v Sloveniji

> nima

> kakšnih muslimank na kavču, zavoženih. Samo lepe pa bogate.

>

>

> Podjetnik ne more vzeti ženske v službo kot enakovredne moškemu,

> saj so

> ženske dva dni v mesecu relativno neprištevne ...

>

>

> "Se bom razgalila, ti jo nastavila. Jo boš imel, lahko jo gledaš,

> lahko

> masturbiraš, lahko si privoščiš kunilingus, lahko pa me tudi

> pokavsaš." To

> mora ženska znati. Vse, kar je na svetu ustvarjenega, so ustvarili

> moški.

>

>

> Normalen človek ne kadi, ker je to noro, ne pije prepogosto, telovadi,

> teče planinari, veliko bere, piše, se ljubi,izobražuje,raste,

> juriša na

> ženske in tako naprej, če je pravi. Če je pezdetek, pa ne.

>

Objavljeno

...

...

Ti gotovo veliko sexaš. Tega ne moreš prikriti, ker se to namreč opazi pri tvojem pisanju, točneje pri izražanju.

Obstaja ena expertiza, kjer so našli vzorčno povezanost med količino sexa in narečjem. Odstopanje pisnega izražanja od pravilne knjižne Slovenščine je posledica nedavne spolne aktivnosti. Glede na tvoje "ku", "stanvanju", "uglavno " zaključujem, da si spolno precej aktivna in, da imaš pravega žrebca doma. Predpostavljam, da sexaš doma, to se namreč iz sloga pisanja ne da razbrati.

Leon, samo kot intermezzo, precej blizu pravilne knjižne slovenščine pišeš. Kaj že tvoja teorija pravi o takšnih mandeljcih? :)

Objavljeno

...

...

Me drži,da bi se mal razpisala v to smer ampak se bom probala zadržati.Glede mojega načina pisanja,seks nima nič veze.Pišem pač po domače tako kot govorim.

Ma oštja se prov mučm da pišem čim bl pu dumače pa govorim tud.Če se pa sprašuješ o moji količini sexa ti pa po pravic povem da je v mejah normale(pa si to mejo predstavlite kukr koli :naughty: )Kar se tiče žrebca :D

Tvoje predpostavljanje da sexsam doma,ni glih zadetek.Doma sem bl mal sploh čez poletje po tem takem tud po mesec dni ostanem vlažna in pohotna :grrr :slap:

O sexu in teh zadevah pa pišem dost za to ker se gibljem v taki družbi in delovnemu okolju kjer se vsako stvar obrne na sex,in vedno se nasmejimo in popestrimo dogajanje.Itak se na šihtu nimam s kom pogovarjat o motorjih in potovanjih,ostane nam sex kar imamo vsi radi tako da je to tema ki zadeva vsakega človeka in je zanimiva za debate

leon :worship: :OK:

tc,dej povej jim no da sem čist navadn človek s potrebami normalnega človeka

Objavljeno

O sexu in teh zadevah pa pišem dost za to ker se gibljem v taki družbi in delovnemu okolju kjer se vsako stvar obrne na sex,in vedno se nasmejimo in popestrimo dogajanje.Itak se na šihtu nimam s kom pogovarjat o motorjih in potovanjih,ostane nam sex kar imamo vsi radi tako da je to tema ki zadeva vsakega človeka in je zanimiva za debate

Delaš v sex shopu? Ali v vaškem bifeju?

Objavljeno

Sanda7 ti si ena zdrava punca z naravnimi potrebami.

Takšnih je premalo. Vse preveč jih nekaj preračunava, hlini, komplicira, na kratko niso naravne in prikrivajo svojo spontanost. Zaradi njih trpi tudi njihova okolica.

Kolikor jaz poznam motoristke ste vse OK, daleč od zgoraj opisanih zajebanih primerkov. Motorji izgleda naredijo svoje.

Objavljeno

Saj niso samo motoristke kul. :grrr :blush: :K

Objavljeno

tc,dej povej jim no da sem čist navadn človek s potrebami normalnega človeka

sanda7 je čist navadna punca, ki hrepeni po seksualni potešitvi/prebujenju s strani seksualno izobraženega fanta brez predsotkov, brez predsotkov in z veliko odvečne energije....če pa ni to, potem pa samo z govorjenjem daje občutek, da je to(kar je bolj verjetno)....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!