J Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 Mentally underfunded! Here I just shrug and give up!
prototip Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 oh my god, thats theft, catch the bustard :o
prototip Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 I gotta go to pee, It started to smell
Guest 1 Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 I gotta go to pee, It started to smell do you mean: to stink?? :D :D :D :D
prototip Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 I gotta go to pee, It started to smell do you mean: to stink?? :D :D :D :D Shit, you can't be that unpolite, ain't ya :(
Guest 1 Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 I gotta go to pee, It started to smell do you mean: to stink?? :D :D :D :D Shit, you can't be that unpolite, ain't ya :( yeahhh that's me :D :D takeitorleaveitpress
prototip Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 I gotta go to pee, It started to smell do you mean: to stink?? :D :D :D :D Shit, you can't be that unpolite, ain't ya :( yeahhh that's me :D :D takeitorleaveitpress I knew all along I'm dealing with freeks
Guest 1 Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 I gotta go to pee, It started to smell do you mean: to stink?? :D :D :D :D Shit, you can't be that unpolite, ain't ya :( yeahhh that's me :D :D takeitorleaveitpress I knew all along I'm dealing with freeks not freaks you're dealing with bloody bastards on this planet of apes :D :D :D :D
prototip Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 I gotta go to pee, It started to smell do you mean: to stink?? :D :D :D :D Shit, you can't be that unpolite, ain't ya :( yeahhh that's me :D :D takeitorleaveitpress I knew all along I'm dealing with freeks not freaks you're dealing with bloody bastards on this planet of apes :D :D :D :D For some reason you seem to enjoj being teesed, and I'm getting tired of laughing. So long my friend :) oo
J Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 So, why are you hangin' around then? Only real bad, fat, hairy, grease haired, beer guzling biker mothus here!
Pravokotar Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 I knew all along I'm dealing with freeks Bejž no! :o
prototip Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 I knew all along I'm dealing with freeks Bejž no! :oSm se ustrasu daum misunderstood, now I'm scared and in beeeg sheeet :blink:
J Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 To smo mi :P ! Kaj misliš kok nas BK za novo zastavo?
Pravokotar Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 Sm se ustrasu daum misunderstood, now I'm scared and in beeeg sheeet :blink: I'm just a man whose intentions are good O Lord, please don't let me be misunderstood... :)
prototip Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 To smo mi :P ! Kaj misliš kok nas BK za novo zastavo? Here ya go
J Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 (popravljeno) Vsaj ukomponiral bi jo lahko, a ne? A imaš ti kakšen predlozek/idejo za novo zastavo? In če jo imaš, jo pripopaj gor, po moznosti animiran .gif, kaj takšnega! Al je to ta tukaj gor tvoj predlog? Popravljeno Julij 9, 2003. Popravil J
prototip Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 Vsaj ukomponiral bi jo lahko, a ne? A imaš ti kakšen predlozek/idejo za novo zastavo? In če jo imaš, jo pripopaj gor, po moznosti animiran .gif, kaj takšnega! Nevem kam jo nej prpopam? qua mislsh? :blink:
Guest 1 Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 ..O Lord, please don't let me be misunderstood... :) ys mam tut občutk da ns ne razume :( :( :( :( ampak to je okolje krivo fant enostani ni tu pri nas - pa ne ve sej ni rečen da je slb mogoče je prava dobričina.. dober po srcu pa tko.. a ne? - daje beračm drobiž - pa čut toploto okrog srčka.. - pa se ustau ob cestnem muzikantu, ga posluša minutko in mu da cent in - v nedeljo se izpove v cerkvici & VE DA JE DOBR FNT pol pa propade s svojo zastavaidejo med nami hmmm kdo je tuki kriu? mi? on? bad connection = that's all
J Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 Tukaj a ne? Kot slikco! Saj veš: IMG-Copy-Paste!
Guest 1 Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 Tukaj a ne? Kot slikco! Saj veš: IMG-Copy-Paste! ma J sej veš da ve.. sam ne upa se, ker se boji kritike pa posmeha nč se bat smo zajeban pa ne tolk B) B) B) B)
prototip Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 ..O Lord, please don't let me be misunderstood... :) ys mam tut občutk da ns ne razume :( :( :( :( ampak to je okolje krivo fant enostani ni tu pri nas - pa ne ve ...o o o... Madona ti s pa pesnik, sam de ne vesh da je tm pr vas raj tut che ste cist propadli :D
Guest 1 Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 Madona ti s pa pesnik, sam de ne vesh da je tm pr vas raj tut che ste cist propadli :D mam tut ys ene 12let izkušenj kot auslender ne se bat.. nisi ti edini to o "raju" pa raj dobr premisl.. ni lih tko kt mislš ta moment boš le mogu obe strani spoznat, da boš lahko cenu B) B) B)
Priporočene objave