prototip Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 Ne da zhelim zamenjati temo, a zanima me che Tomos she vedno dela in izvazha mopede, tukaj na TV prodajajo nek moped z imenom TOMOS. Zanima me ali je mozno, da je iz Kopra? Sicer pa je tema nasha bandera. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 Še vedno jih delajo. Ne da je mozno, ampak je kar sigurno! Ni pa rečeno, da je delan v Kopru (prej ja kot ne!)! Nekaj časa so imeli neko podruznico v Holandiji, ne vem če še! Sicer to bolj na pamet govorim, ker ne vem kaj je stem tomosom "zdaj"! Sem se pa lani pogovarjal z nekim projektantom, ki se je okoli prevazal z nekim mini električnim prototipom in mi je govoril hušhuš top secret in ostala jajca! Dvomim, da te zanima, lahko pa najdeš marsikaj če uporabiš "iskalnik" tukaj na vrhu! Yep, tema je malo zašla! Lahko noč si mi rekel, in da boš motorje imel v snuUra na tvojem koncu pa tudi ni menda še za spat, no, mogoče narava dela! Čau! in res Lahko noč, ker na moji kaze 00:45! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 Po moje pa jih že dolgo ne delajo več, so jih na začetku nardili par sto tisoč kosov, za naslednjih 20 let Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Po moje pa jih že dolgo ne delajo več, so jih na začetku nardili par sto tisoč kosov, za naslednjih 20 let Bi moral videti reklamo tega mopeda, ne izgleda da je iz starih chasov. Mislim da ga bom kupil. Tako mi zdomci nosimo slovensko zastavo, skupaj z buchnim oljem! :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Po moje pa jih že dolgo ne delajo več, so jih na začetku nardili par sto tisoč kosov, za naslednjih 20 let Bi moral videti reklamo tega mopeda, ne izgleda da je iz starih chasov. Mislim da ga bom kupil. Tako mi zdomci nosimo slovensko zastavo, skupaj z buchnim oljem! :) :P Pa verjetno misliš ti tomos-revival? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Po moje pa jih že dolgo ne delajo več, so jih na začetku nardili par sto tisoč kosov, za naslednjih 20 let Pa verjetno misliš ti tomos-revival? Rad bi jih navdushil, da bi se povezali s kakshno dobro mashino, recimo s Harleyem, saj si slishal za kooperacijo ali ne, to je kapitalizem my friend Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Le korajzhno, kar navdushi jih! Nas si zhe! To je Motomars, my friend. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 (popravljeno) TOMOS USA-ni virus, brez skrbi ;) Katrega pa reklamirajo tam pri tebi? Popravljeno Julij 7, 2003. Popravil J Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Nimam pojma, reklama je iz neke amerishke mrezhe, pa je she nikoli nisem natanchno pregledal, niti je nisem posnel. Zapomnil sem si le besedo TOMOS na biciklu, in fajn se mi je zdelo k sem $$$ za slovenijo zasanjal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 OK!itak nima veze, je ze vse off topic! Rad bi ti pa svetoval, da ne uporabljaš sh, ch, zh in podobno, ampak kar piši brez šumnikov, ker te bo v kontekstu vsak razumel! Nisi edini tukaj, ki nima ali neuporablja šumnike! Sicer je pa kar obsezen forum in te vabim, da si ga ogledaš malo širše! Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Meni bi se najbolj dopadla neoskrunjeno bela. Ker: 1. je natanko taka barva moje duše 2. nihče ne strelja nate Sedaj sem obesil tudi to tvojo varianto na moj www Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Meni bi se najbolj dopadla neoskrunjeno bela. Ker: 1. je natanko taka barva moje duše 2. nihče ne strelja nate Sedaj sem obesil tudi to tvojo varianto na moj www sej prej sploh nism resno gledal na to (na zastave sploh) ampak takole skozi oči oblikovalca je pa "the best" tale bela s panterjem :D :D :D :D :D brez pretirane količine simbolov in barv enostavna in lepa resjedobrapress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Meni bi se najbolj dopadla neoskrunjeno bela....o o o... Sedaj sem obesil tudi to tvojo varianto na moj www ...o o o...ampak takole skozi oči oblikovalca je pa "the best" tale bela s panterjem :D :D :D :D :D ... o o o ... Bravo, tule imash nagrado: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Ne vem zakaj ampak ta panter mi deluje tako skinovsko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Ne vem zakaj ampak ta panter mi deluje tako skinovsko meni ne - kolikor vem ima neko svojo zgodovino v Sloveniji oz Veneti-ji :rolleyes: zakaj skinovsko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Ne vem zakaj ampak ta panter mi deluje tako skinovsko meni ne - kolikor vem ima neko svojo zgodovino v Sloveniji oz Veneti-ji :rolleyes: zakaj skinovsko? Ene par mojih sošolcev so kao skini in norijo z nekimi majicami s tem panterjem in se ful nosjo češ kaj smo mi zdej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Ene par mojih sošolcev so kao skini in norijo z nekimi majicami s tem panterjem in se ful nosjo češ kaj smo mi zdej :D mah, to nima veze k'sm biu mlad je bila frka zaradi kavbojk eni smo jh mel - smo bli đeki.. drugi so pa še do konca gimnazije u zatakmašnim hlačam na šolo prhajal mi smo bli zaradi tega označeni za "huligane" uni pa ne sej se nč več ne mena stereotipi ostajajo sam cune se mal menajo (sorry: tut zastave spadajo med cune) :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 k'sm biu mlad je bila frka zaradi kavbojk eni smo jh mel - smo bli đeki.. drugi so pa še do konca gimnazije u zatakmašnim hlačam na šolo prhajal se dobro,da takrat nisi imel pojma o "the blues brothers". :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 ..se dobro,da takrat nisi imel pojma o "the blues brothers". :P :D mimo.. sinko :D :D :D plesali smo: twist in blues (npr: "Nights in white satin" by Moody Blues) + klasika jasno shake - je prišel malo kasneje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 saj pravim,da nisi imel pojma o "the blues brothers"....... in po odgovoru sodec tudi danes bolj megleno izgleda. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 e-blues Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 saj pravim,da nisi imel pojma o "the blues brothers"....... in po odgovoru sodec tudi danes bolj megleno izgleda. ;) aaah, ja ti misliš uno (sorry - glupo) filmsko komedijo.. no seveda nisem imel pojma - jasno pa še o marsičem drugem ne tko je to Zmrzovalnik moj :D :D :D :D ys bi tut rd use vedu pa u usem pojma mel pa ne gre, čeprav se trudim kolikor se da, da vsaj približno sledim... in se učim tut od tebe sm pa ke lp :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Lejga prototipa, zdaj se pa že heca!! :blink: :D :D :D :D Bravo, protič, sem slutil, da bo nekaj le iz tebe, čeprav si včasih cele ure bolščal v "zastave" takole: :P :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 You are kidding me Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave