_Nejkooo_ Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 aja, nisn gledal nazaj. sem jo pa jaz tudi kar nekaj cajta nazaj že špilal, pa sn komaj zaj napisal.... nisn vedo da ste taki manijaki, pa da že vsi poznate to :D :D
krava Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 'fala Đorđi :D Je pa jo težko dobit oz, jaz ne vem kje iskat. lp
Aless Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Super bieks riding challenge je kr vredi igrca,samo zvok bi lahko bil malo bolsi,pa moznost menjave izpuha za kakiga akrapota :D drugac pa me zanima ce ma kdo za Test Drive Unlimiter 100% save game?ce ma kdo bi lahko bil tak dober pa na mail poslal :P
Tomozuki Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Jest se pa ne dam tem špilarjem B). Še vedno vstrajam na celeron 633 :P . Jebi ga, Wormsi in Operation Flashpoint delajo :whistle: Jasno! Predvsem zadnji je na mojem kompu vsakodnevni gostitelj. Imam namreč tudi oba dodatka. Ampak Armed Assault izgleda tudi seksi, so pa strojne zahteve že večje. Drugače ga pa ni čez OPF. Sem ga že 3-tjič obrnil. SBRC je dober špil, ampak mu manjka promet in tekmovanje neenakih motociklov. Pa seveda nekrožne proge.
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 'fala Đorđi :D Je pa jo težko dobit oz, jaz ne vem kje iskat. lp jaz ti jo prodam za simbolično ceno, ker mislim da še mam doma nekje, samo morn poiskat :D :D :D
Roky Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Men pa SBRC ni bil nevem kako dober.Mal je čudn vozt na tipkovnci,mogoče kdo igra z joypadom ? :hmm:
Noiser69 Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Js sm super bikes riding challenge nadrkan ko riba :OK: Vredo špil je sam akrapoti mankajo :) LP, Hozi .) SBRC je dober špil, ampak mu manjka promet in tekmovanje neenakih motociklov. Pa seveda nekrožne proge. Maš prav ... to manka, drgač pa zlo realistična igrca !!! :OK:
simonsi Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Js sm super bikes riding challenge nadrkan ko riba :OK: Kolk maš kej v Valenciji čase s kakšnim litrašem?
Noiser69 Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Js sm super bikes riding challenge nadrkan ko riba :OK: Vredo špil je sam akrapoti mankajo :) SBRC je dober špil, ampak mu manjka promet in tekmovanje neenakih motociklov. Pa seveda nekrožne proge. Maš prav ... to manka, drgač pa zlo realistična igrca !!! :OK: Za tiste ko nevete, nekaj realističnih ''prednosti'' te igrce: če maš naštimano da menjaš sam in sam kontroliraš težišče zna bit še kr zajebana ..., ko zamenjaš sposti ludek gas in stisne kuplongo, v dežju je vožnja čist drgačna kot v suhem vremenu in še bi lahko naštevu .... :) Če maš pa še grafiko na full je pa res bomba ! :D LP, Hozi .)
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 ja men je tui bil ful všeč ta špil, najboljše pa je ko vedno nekje ob strani stojijo rešilci...hehehe :D :D :D
simonsi Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Js sm super bikes riding challenge nadrkan ko riba :OK: Kolk maš kej v Valenciji čase s kakšnim litrašem? :naughty:
JeRn3j Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 (popravljeno) jst pa morm povedat da me je S.T.A.K.E.R. kr razočaral... res da mam use zelo na low ker mi drgač šteka ampak že gledam za nadgradnjo oz. novim računalnikom... je pa skoraj identičen boiling pointu, pa preveč težaven je .... sploh glede tistega merjenja (strelanje) itd. uglavnm not so good :BUA: Popravljeno Marec 26, 2007. Popravil JeRn3j
snakeyes Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 a ma že kdo kšn torrent za dol powlečt c&c 3 tiberium wars :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :worship: :worship: :worship: :worship:
JeRn3j Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 a ma že kdo kšn torrent za dol powlečt c&c 3 tiberium wars :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :worship: :worship: :worship: :worship: na partisu je že 2 dni B) :yes: :winkiss: ;)
snakeyes Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 hahahaaha lubčka sm dobu lol :P :P :P :P
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 a ma že kdo kšn torrent za dol powlečt c&c 3 tiberium wars :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :worship: :worship: :worship: :worship: Danes sem ga na partisu z 7Mb/s vleku dol potem pa ga šerau da mi je višalo ratio. To sm vidu da največ pobirajo pa sm to izbrau.
JeRn3j Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Danes sem ga na partisu z 7Mb/s vleku dol potem pa ga šerau da mi je višalo ratio. To sm vidu da največ pobirajo pa sm to izbrau. 7mb/s :eek: :eek: :eek: damn pol sm pa jst mislu da z 150kb/s hitr vleče :hmm: a maš ti pol optičn kabl k tok hitr ti vleče :?
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Hej, ja veš to sm upravitelj šolskega omrežja, 100mbit pa tud ni kr tako
BC Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 uf smo zajebani :doze: C&C3 je kul :OK:
Thundercat Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 yep, C&C 3 je res kulski...vsekakor bolj kot Supreme Commander....
JeRn3j Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 (popravljeno) me zanima če kdo ve kdaj crysis vun pride :? :? :? Popravljeno Marec 29, 2007. Popravil JeRn3j
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se