gattolina Objavljeno Januar 25, 2007 Deli Objavljeno Januar 25, 2007 No no no, se že učiš.... :D Saj mi drugega niti ne preostane. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 ... Seveda je izvedljivo Korziko prevoziti v štirih dneh od doma nazaj do doma. Zlahka. Izvedljivo je celo, da zjutraj kreneš od doma, se ob 13.30 vkrcaš na trajekt v Livornu, se ob 17.30 izkrcaš v Bastii, ponoči predrviš tistih pišljivih 500 kilometrov Bastia – Corte – Ajaccio – Bonifacio – Bastia, zjutraj si že na trajektu in popoldne naslednjega dne doma za računalnikom ter korajžno odklikaš na motosvet post v smislu: "Na Korziki ni kaj videti." Morda je to zate celo smiselno. Zame pač ni, če mi je, novemu in zelenemu, dopuščeno to povedati. Jep. Enim je cilj, da se lahko pohvalijo tu pa tu sem bil, enim, pa da tudi nekaj vidijo. Eni gredo na pot zaradi cilja, eni zaradi same poti. Eni sexajo, da jim pride, eni ker uživajo v sexu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Zanima me kako je z nakupon kart za trajek, za na Korziko. Si je potrebno karte kupiti ze prej? Gledam prevoznika Moby in na moj idealni dan ni mozno z motorjem na Korziko. A je st. motorjev omejeno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jokos Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Zanima me kako je z nakupon kart za trajek, za na Korziko. Si je potrebno karte kupiti ze prej? Gledam prevoznika Moby in na moj idealni dan ni mozno z motorjem na Korziko. A je st. motorjev omejeno? Morda kateri drugi prevoznik? http://www.corsicaferries.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 (popravljeno) To ze sam naj jih kupim prej ali se jih dobi kar tam v luki na dan odhoda? Popravljeno Marec 30, 2007. Popravil bica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IBA Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 To ze sam naj jih kupim prej ali se jih dobi kar tam v luki na dan odhoda? Jaz sem jih sicer rezerviral prej, vendar ni bilo neke potrebe po tem. Za en motor je vedno plac :). Jaz sem bil doli v avgustu, pa je bil trajekt pol prazen. Pa še vezan nisi točno na en trajekt (če se ti kaj zalomi, al pa če bi za kak dan podaljšal) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Zanima me kako je z nakupon kart za trajek, za na Korziko. Si je potrebno karte kupiti ze prej? Gledam prevoznika Moby in na moj idealni dan ni mozno z motorjem na Korziko. A je st. motorjev omejeno? Ne vem kakšna finta je to :hmm: ampak ja greš 27.4....je praznik :kva2: karto kupi kar v luki :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 Midva startava 26.4. proti Korziki...Ce ve kdo za kaksen dober kanp, bi prosil, ce napise. Predvsem me zanima v okolici Livorna (Pise). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jokos Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 Midva startava 26.4. proti Korziki...Ce ve kdo za kaksen dober kanp, bi prosil, ce napise. Predvsem me zanima v okolici Livorna (Pise). jaz sem kampiral cca10km južno od Livorna. Do kampa pa prideš po obalni cesti in ga ni teško najti. Kamp - Google Earth Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 (popravljeno) če se odpravljate na korziko, nikakor ne pozabite obiskat nacionalnega parka restonica, ker je res fenomenalno... mislim da je bila tudi en čas fotografija od tam na naslovni strani lonely planeta :OK: :D ... aja pa na vzhodni strani, tam ko je porte vecchio nimate kaj za videt, razn ogromnih peščenih plaž, najbolj zanimiva je notranjost korzike pa zahodni del evo še ena atraktivna slika iz restonice: [attachmentid=96194] - v teh tolmunih se da tudi kopat, no vsaj poleti ko sem bil se je dalo, sploh kaki 15 meterski skoki iz balvanov v globoke tolmune so bili res užitek Popravljeno April 24, 2007. Popravil _Nejko_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tdm900k Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 S punco odhajava na Korziko med 23 - 25.07. pa do 10-12-08. Gre kdo slučajno v tem terminu, da se skupaj zapeljemo do tja, pol pa vsak po svoje, pa da mal telefonske zamenjamo, v primeru nesreč,........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 S punco odhajava na Korziko med 23 - 25.07. pa do 10-12-08.Gre kdo slučajno v tem terminu, da se skupaj zapeljemo do tja, pol pa vsak po svoje, pa da mal telefonske zamenjamo, v primeru nesreč,........ Kupi si karte prej, takrat je kar guzva tam dol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Ce bos kampiral, ti mogoce pride prav. Camp_Corsica_s.zip Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 S punco odhajava na Korziko med 23 - 25.07. pa do 10-12-08. Kupi si karte prej, takrat je kar guzva tam dol. Doslej bil 3x na Korziki in 1x na Sardiniji ravno v tem terminu in za moped ni bilo nikoli nikakršne drame. Ob zadnjem romanju v tiste kraje mi je celo prav prišlo, da nisem kupil kart za trajekt vnaprej, ker se mi je zaradi tehničnih težav odhod za en dan zamaknil. Info o campih pa utegne prav priti, hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
netopir1930 Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Prejšnji teden sem rezerviral karte za Korziko (Livorno-Bastia-Livorno) online (MOBY Lines)! Datum odhoda 30.7.2007 in vračanje 7.8.2007! Plačal sem 119,20 evra/2 osebi in motor! Odštevamo dneve.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Prejšnji teden sem rezerviral karte za Korziko (Livorno-Bastia-Livorno) online (MOBY Lines)!Datum odhoda 30.7.2007 in vračanje 7.8.2007! Plačal sem 119,20 evra/2 osebi in motor! Odštevamo dneve.... :naughty: Tako je bilo tam za prvi maj http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=331 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
netopir1930 Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Tako je bilo tam za prvi maj http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=331 lepo! a imaš mogoče plan poti in ali mi ga lahko kako posreduješ!? hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 lepo!a imaš mogoče plan poti in ali mi ga lahko kako posreduješ!? hvala Ekola tako je izgledala nasa pot. 1._dan_Bastia_to_Corte.pdf 2._dan_Corte_to_Porto.pdf 3._dan_Porto_to_Ajaccio.pdf 4._dan_Ajaccio_to_Bonifacio.pdf 5._dan_Bonifacio_to_Al_ria.pdf 6._dan_Al_ria_to_Lozari.pdf 7._dan_Lozari_to_Bastia.pdf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
netopir1930 Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Ekola tako je izgledala nasa pot. super, hvala! A mi še lahko poveš, če so te ceste, po katerih si ti peljal primerne za potovalni motor (BMW K 1200 LT)? Hvala še enkrat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 super, hvala!A mi še lahko poveš, če so te ceste, po katerih si ti peljal primerne za potovalni motor (BMW K 1200 LT)? Hvala še enkrat! :grim In je zelo primerna za potovalno hitrost :yes: pazi, da ne povoziš čunekov in krav, pazi na kamenje na cesti... lepo se imej.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 super, hvala!A mi še lahko poveš, če so te ceste, po katerih si ti peljal primerne za potovalni motor (BMW K 1200 LT)? Hvala še enkrat! Primerne, pa se kako...povprecna hitrost bo itak okoli 40 Km/h...Tako kot pravi Motoristek pazi na krave, pujse in koze.... So pa te zivali navajene na promet in ponavadi pocakajo lepo tam kjer so, pa tudi ce je to na sredi ceste. P.S. Z mojo sva na Korziki srecala Portugalski par na LT-ju, prepotovala sta vse te karaje.... SRECNO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
netopir1930 Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 odlično! hvala! komaj čakam konec julija! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 odlično! hvala!komaj čakam konec julija! LP lansko leto so rili cesto na severu-zahodu(od cap corse na jugl) kakih 25km in cesto proti portu kakih 30km. jest sm bil sicer z avto, motoristi so se pa precej mučili, ker ni bil mc'adam ampah nasut šodr. ostale ceste ok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 S punco odhajava na Korziko med 23 - 25.07. pa do 10-12-08.Gre kdo slučajno v tem terminu, da se skupaj zapeljemo do tja, pol pa vsak po svoje, pa da mal telefonske zamenjamo, v primeru nesreč,........ Tam konec julija tudi jast in moja boljša polovica pičiva proti Korziki.......mogoče bi se dalo kaj zmenit. Plan je še v izdelavi :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tdm900k Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 Tam konec julija tudi jast in moja boljša polovica pičiva proti Korziki.......mogoče bi se dalo kaj zmenit. Plan je še v izdelavi :yea1: Itak da bi se dal zment. Zdej greva dol samo midva, je pa varianta, da do Korzike potujeta zraven še dva para, potem pa gremo itak vsak po svoje. Za natančen dogovor mi piši na tdm900k@gmail.com, pa lahko gremo potem na eno pivo, dve,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se