igralec Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 ah, škoda časa :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 ah, škoda časa :D No ja sej tole je pa res ful zajeban en flohajzl mal ukrivit pa na vrtat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Sorry, ampak tole mi ne da miru. Kje bi se dalo kupit kaj takega? :D Sam nared! :P k bo spet srečanje aprilia motoristov, se mal zapelji ta (sej maš aprilio B) ) pa mal poglej naokrog.....kr tale slikca je bla posneta na tem srečanju btw: če nimaš cajta nesi kermu da ti nardi.......zlo enostavn zgleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Sem bom s tem ubadu, ko bom R6ko nabavu. Na tej žalostni bom bore malo posnel, kajne :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Sem bom s tem ubadu, ko bom R6ko nabavu. Na tej žalostni bom bore malo posnel, kajne :lol: Kaj ne, drzno pospeševanje, vratolomno vožnjo, po zadnem pa sprednem... ;) Ma ja, ti kr r6 počaki :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Hehe, vožnjo po sprednjem in bremzanje na zadnjo gumo lahko :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Hehe, vožnjo po sprednjem in bremzanje na zadnjo gumo lahko :P posnemi en burnout, če ti ni škoda gume :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 misliš da zakadi :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Danes sem posnev nekaj slikc ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 ... . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Hehe, vožnjo po sprednjem in bremzanje na zadnjo gumo lahko :P posnemi en burnout, če ti ni škoda gume :D Daj email pa ti poslem filemcek ... samo mi ni ratalo da bi se iz gume kadilo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 lepe lepo si tole odfuru :ph34r: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 men pa s stalkerjem rata samo 2 m se po zadni pelat :) mogoce zato, k nkamor ne gre, pa se blokade ma. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Ja ce ma blokade je bl sranje ... k je premal moci ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 men pa s stalkerjem rata samo 2 m se po zadni pelat :) mogoce zato, k nkamor ne gre, pa se blokade ma. :( veseu bod.. jez se pelem 0.5m..pa brez blokad je :D ) ampak to se mn zdi, da je tud dost odvisn od teže, pa težišča, pa tehnike... no da nebom preveč pameten :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Jah, kaj češ, tip obvlada :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Nimaš kej, usak nemore bit use. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 1, 2003 Deli Objavljeno September 1, 2003 Dons smo spet mal slikal ... ... mal zajebancije ne škod ... :D :D :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 1, 2003 Deli Objavljeno September 1, 2003 ... pa ena lastovka ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 1, 2003 Deli Objavljeno September 1, 2003 ... to je pa moj brt Max k neki probava ;) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 1, 2003 Deli Objavljeno September 1, 2003 ups :( ... to je pa moj brt Max k neki probava ;) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 1, 2003 Deli Objavljeno September 1, 2003 ... pa ena poturšk ;) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 1, 2003 Deli Objavljeno September 1, 2003 fak ... spet sm sliko pozabu prpopat :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 1, 2003 Deli Objavljeno September 1, 2003 ... pol mi je pa se frend mal negov skutr posodu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se