Skoči na vsebino

Not Another Moppe Movie

MotoRossi

Priporočene objave

hehehe...

zanimivo :D

morm danes tudi jas malo probat :D

upam da nem spet pristal na hrbtu :D :D :D hehehe

En prst na tazadno bremzo pa če te zanese preveč nazaj samo stisneš in te reš pred tem da bi padu nazaj.

post-18-1062420000.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jojoj da bi te moj foter vido kaj si delal z Colibrijom :) :) :) Bi ze bla veselica.... :)

Ja beno mogo bom prit po instrukcije malo :) :) 125-ko je slo z tem pa ena gre :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jojoj da bi te moj foter vido kaj si delal z Colibrijom :) :) :) Bi ze bla veselica.... :)

Ja beno mogo bom prit po instrukcije malo :) :) 125-ko je slo z tem pa ena gre :)

Z DNA-jm je zajeban k je zlo tezk spredej :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

toti roba nor na oldtimerje ;) amm glede tezisca spredaj... jest mam ful bolsi filing ce mam motor tezisce spredaj (kot npr. dna, runner), ker gre motor lazje v ovink, pa se ni ga treba tko dol silt.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hudo beno, vsaka čast. V živo pa to sploh noro zgleda :notworthy: Želim ti da si ne bi kdaj kej naredu pri izvajanju tvojih vragolij ;)

@Langus-> Govori se o vožnji po zadnjem kolesu in te o normalni vožnji :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pero, ti raje nea probavaj, ker boš zadnjo brezmo stisno pa boš semeringe od prednjih vilc v luč potisno :D

Popravljeno . Popravil Tomozuki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Okej, jas priznam, nikol si nisn upal kaj po zadnji vozit (2 krat sem probal, pol pa sem nehal, ker sem pač skuter fejst šparal), vedno me je nekam v stran vleklo, kaj več kot 3 metre nisem uspel odpeljat (tut nisem se trudu da bi). Ampak pol sem pa na mitingu gledal enega, ko je nekaj s Di-Techom poskušal pa sem si mislu, kajšele tale dela po ovinkih (pelu se je ene 5-7 metrov) :) Smo prišli na rondo, pa sem se skoraj po kolenu nesu, oni tip pa ko da je posran :lol1:

Popravljeno . Popravil Tomozuki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe.... :D

jas sn se danes neke dvigal na zadno pri semaforjah v mb ko sn šel v šolo in sem se tudi dvigno potem na naslednjih semaforah pa mi je en striček kazo če sn nor :D :D hehe :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mne je 2x mojo runnerco uspel vrzt na tazadnga, sam sm se obakrat usrov pa sm hit po bremz an...drgaz sm se pa samo 1x tko u izi ene 3m pelu po zadni...drgac sej pa beno tut z mojo runnerco pelu po zadni :) :D :D hehe...manka mi se treningov, sam sm ambicijozn :) :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bom mu enkrat prišo našega TAS Golfa pokazat, ko ma 25 let :) Nič vzvratnih luči, nič ojačevalnika zavor. To je tak, da če se not vsedeš upaš, da ti kdo nebo prednosti vzel :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

toti roba nor na oldtimerje ;) amm glede tezisca spredaj... jest mam ful bolsi filing ce mam motor tezisce spredaj (kot npr. dna, runner), ker gre motor lazje v ovink, pa se ni ga treba tko dol silt.

Jes sm govoru o vozni po zadnjem kolesu ne pa o legi na cesti :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z DNA-jm je zajeban k je zlo tezk spredej  :unsure:

To je ravno prolem ja :lol1: :lol1: :cry:

A pa si drgač ze probavov? K ti mas ful predelanga an? Pomoje da ce bi mu dost moči bi se dal :hmm: ... al pa loh probas dat noge na tačke za sovoznika, bi lazi su na tazadnga. Jes ce stojim na sedezu mi ga je ful lazi dat na tazadnga kukr pa ce stojim O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!