beno Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 Evo dons smo spet neki snemal pa mi je OrkA naredu uslugo in use dav na net ---> superskuter :)) http://www2.arnes.si/~noroz/ :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 Beno ti si čist odfukan. Ko sem jaz z runnerjem 180 po klancu navzgor driftal mi je bilo hudo, po klancu navzdol je pa sploh noro. Daj pazi nase, ker tole je pa too much. Če bi bila na izletu ovinka samo trava in nič nasproti vozečih avtomobilov bi bilo dosti boljše. Kaj pa oče reče na take scene? Kje je pa je to sploh snemano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 Oče je reku:"U piz** je blo dobr, a cev ovink škriple :OK: " Sej ve da mam zadevo dokaj pod kontrolo :) Sneman je blo pa na poti v Završnco ... nedelc od doma :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 sicer še nisn filmčkov pogledal ampak sklepam da se je beno spet fural po zadni kolici :o no jas sn danes tudi neke se fural po zadni, frend pa me slikal, nekaj slikic je uspelo, ena pa je tudi kako me je prevrglo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: čez kake pol ure bo mi frend slikice poslal in bom objavil :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 ja sam pozabu si oment, da smo pol mogl spizdt k je en fotr nor kapse klicov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 sicer še nisn filmčkov pogledal ampak sklepam da se je beno spet fural po zadni kolici :o no jas sn danes tudi neke se fural po zadni, frend pa me slikal, nekaj slikic je uspelo, ena pa je tudi kako me je prevrglo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: čez kake pol ure bo mi frend slikice poslal in bom objavil :cry: :cry: :cry: :cry: Ne ne ... tokrat pa ni blo po zadni :P Mal sm hotu suprmoto z skutrjm oponašat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 Beno je je pa moj filmck? :cry: :cry: dej se mojga gor (ceprov gume ne skriplejo kso cist fresh) ksm ga kr lepo zalozu, saj men se tko zdi an :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 Ja ... morm poslt orki da gor da ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 ja dobr je blo, sploh pa una mama v avtu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 ja dobr je blo, sploh pa una mama v avtu :D hihi, mama vsa naudušena ata pa pizdu :P :), ma vazn da gaj stara mama faca :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 ja alpa una tadruga, k sm ji pomahov!! pol je pa men nazaj, zihr sm ji biv cute :OK: :OK: . joke :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 beno psihopat:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 beno psihopat:) hihi,...se popolnoma strinjam :) :D :P :P no ja psihopat lih ni no, sam je pa norc! :D :D :yea2: R E S P E C T :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 Beno=car, brez dvoma! :OK: :notworthy: Ves kje lahko izvajas se tako sceno-na jesenicah pr tavelkmu merkatorju, k mas na konc parkirplaca en mjhn rondo, tm se da slajdat skoz cel krog kolkr casa hoces, prizkuseno! Sam men gume ne cviljo. Sicer pa je seen rondo tm pr Zic-u, sam je se dost nov asfalt, pa se prevec drzi.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 benč:obvladaš ni kaj!!! :OK: :OK: :OK: zadn filmček:TOMAŽ BEJŽ!!!!! :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 no jas sn danes tudi neke se fural po zadni, frend pa me slikal, nekaj slikic je uspelo, ena pa je tudi kako me je prevrglo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Mene pa v petekzvecer niste mogli slikat ko mi je uspevalo :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 Beno vsaka cast majstore vsaka cast :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Ql Beno Če bomo še kdaj slajdal boste še mene mal posnel OK?:kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 noro je blo ja :OK: sam men zvok ne dela pa lih to je blo najbol :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 mhm... :cry: :cry: :cry: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrkAA Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 beno norc :lol: A je to tist ovink k so medvedi v bližini pol? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 tu pa je razultat :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 tu pa en uspeli poskus :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Pero pero kak si neroden.....bimbl... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Kak te je vrglo....hehehe......... :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :) :) :) :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 (popravljeno) Pero nebi me smel v petek gledat ker si ciist nor postal :) Da ali ferdamani pubec mores vse skup vdarit kaj dobis novo :) :P Popravljeno September 15, 2003. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se